- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Kedili0983
-
ben de merak ettim. 30undan sonra anne olunca alınan kilolar verilmiyo muymuş30'dan sonra anne olmakla ne alakasi var ki?
kızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan
Amacım polemik yaratmak değildi. Buradaki herkes fikir beyan edebilir. Buna karışamazsın.Polemik yapmayın lütfen bu operasyonu geçiren varsa deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim
yanlis hem de cok yanlis 31 yasindayim 87 ile dogum.yaptim 64 e kadar indim simdi tekrar hamileyim.74 kg. bu biraz size bagli yasa degil. ama siz bilirsiniz. kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz oyle davraninArkadaşlar tüp mide amiliyatı ile karıştırdınız sanırım ben mide balonundan bahsediyorum. Ameliyat olmuyorsunuz . Anestezi altında yemek borunuzdan operasyon oluyorsunuz. 30 lu yaşlardan sonra metabolizma genelde yavaşlıyor ve 20 li yaşlardaki gibi kolay kilo veremiyorsunuz
Instagramda bi kadin var 30 undan sonra zayiflamis ve cocuklugundan beri kilolu biri ve kendi iradesiyle zayiflamis adini soylemek yasak mi bilmiyorum ama 65hedef adi bi bakin bence ameliyatla zayifladiktan sonra tekrar alirisniz hemdecdaha cokkızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan
Alakasız olacak ama, blog süper, yazı stilin acayip eğlenceli, Balzac kılıklı babana koptumHamilelikte camış gibi yiyip 30 kilo alıp 108 kilo ile doğuma (34 yaşında )sedyeyi 2 hastabakıcı iteleye iteleye zor götürmesiyle girdim. 3lü koltuğa oturunca iki minderi kaplardım, sporsuz (nefret ediyorum) sadece boğazımı tutarak 5-6 ayda 34 kilo verdim.
Benim gibi bi ayıcık bile yaptıysa bence herkes yapargene de seçim sizin.
ben de merak ettim. 30undan sonra anne olunca alınan kilolar verilmiyo muymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?