How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mide balonu kararım

Kedili0983

su yolunu bulur
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2014
3.915
4.814
248
kızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan

kaç kilosunuz? tüp mide ameliyatı öncesi geçici olarak kullanılıyor genelde mide balonu, çok kilo verdirmiyor ve bir süre sonra çıkarılması gerekiyor, çıkardığınızda mide eski haline dönüyor. vki tutuyorsa tüp mide düşünebilirsiniz daha kalıcı ve kesin bir yöntem.
(diyet ve spor demeyin demişsiniz ama 30 umdan sonra çalışmayan troidlerim ve insülin direncime rağmen 1 yılda 40 kilo verdim, en kolay yöntem diyet ve spor bence)

Ben tüp midliyim üç yıl olacak 49 kiloyum üç yıldır balondansa tüp mideyi oneririm

Yazık günah be canım.. vücuduna yapma bunu.. zayıf olmak uğruna ameliyat olma.

Elinden geleni yaptın mı? Gerçekten irade gösterdin mi? Diyet veya rejim yap demeyin demişsin ama ben sana bunları yap, ameliyat olma demek zorundayım.

Ayrıca 30'dan sonra anne olmakla kilonun ne alakası var?

Bu konularda cokca bilgisizim
Ama instagramda tüp mideli onlarca kadin var. Hepsi de çook mutlu görünüyor. İstersen özel mesaj at onlara,yararları dokunabilir

Arkadaşlar tüp mide amiliyatı ile karıştırdınız sanırım ben mide balonundan bahsediyorum. Ameliyat olmuyorsunuz . Anestezi altında yemek borunuzdan operasyon oluyorsunuz. 30 lu yaşlardan sonra metabolizma genelde yavaşlıyor ve 20 li yaşlardaki gibi kolay kilo veremiyorsunuz

kızlar merhaba , uzun zamandır bu sitedeyim. Bundan 1,5 yıl önce Doğum yaptım. Otuzumdan sonra anne olduğum için bir türlü Doğum sonrası kglarımı veremedim. Artık kendimden iyice nefret ettiğim bir anda mide balonu ile zayıflama yöntemini gördüm. Aranızda bu yöntemle zayıflayan var mı? Diyet ve spor demeyin lütfen gerçekten bıktım diyetten ve spordan

Zor bir süreç haklısın,
Bu konuya bir göz atmak ister misin https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asadigim-sorunlar.977249/page-7#post-49468036

Anestezi risk demektir. Ne gerek var ki?
Halamın kızı ki kendisi hemşire tüp mide ameliyatında beyne emboli atması sonucu hayatını yitirdi. Keşke kilolu olsaydı ama sağ olsaydı.

Polemik yapmayın lütfen bu operasyonu geçiren varsa deneyimlerini paylaşabilirse sevinirim
Amacım polemik yaratmak değildi. Buradaki herkes fikir beyan edebilir. Buna karışamazsın.

Hayat senin hayatın, vücut da öyle. Umarım her şey dilediğin gibi olur.

Hamilelikte camış gibi yiyip 30 kilo alıp 108 kilo ile doğuma (34 yaşında )sedyeyi 2 hastabakıcı iteleye iteleye zor götürmesiyle girdim. 3lü koltuğa oturunca iki minderi kaplardım, sporsuz (nefret ediyorum) sadece boğazımı tutarak 5-6 ayda 34 kilo verdim.
Benim gibi bi ayıcık bile yaptıysa bence herkes yapar:KK60:gene de seçim sizin.

Kilo vermenin zor olduğunu düşünmüyorum. Ameliyatsız gayet iyi şekilde kilo verebilirsiniz kolaya kaçmayın.

Arkadaşlar tüp mide amiliyatı ile karıştırdınız sanırım ben mide balonundan bahsediyorum. Ameliyat olmuyorsunuz . Anestezi altında yemek borunuzdan operasyon oluyorsunuz. 30 lu yaşlardan sonra metabolizma genelde yavaşlıyor ve 20 li yaşlardaki gibi kolay kilo veremiyorsunuz
yanlis hem de cok yanlis 31 yasindayim 87 ile dogum.yaptim 64 e kadar indim simdi tekrar hamileyim.74 kg. bu biraz size bagli yasa degil. ama siz bilirsiniz. kendinizi nasil mutlu hissedecekseniz oyle davranin

Instagramda bi kadin var 30 undan sonra zayiflamis ve cocuklugundan beri kilolu biri ve kendi iradesiyle zayiflamis adini soylemek yasak mi bilmiyorum ama 65hedef adi bi bakin bence ameliyatla zayifladiktan sonra tekrar alirisniz hemdecdaha cok

Hamilelikte camış gibi yiyip 30 kilo alıp 108 kilo ile doğuma (34 yaşında )sedyeyi 2 hastabakıcı iteleye iteleye zor götürmesiyle girdim. 3lü koltuğa oturunca iki minderi kaplardım, sporsuz (nefret ediyorum) sadece boğazımı tutarak 5-6 ayda 34 kilo verdim.
Benim gibi bi ayıcık bile yaptıysa bence herkes yapar:KK60:gene de seçim sizin.
Alakasız olacak ama, blog süper, yazı stilin acayip eğlenceli, Balzac kılıklı babana koptum :KK70:

Konu sahibi balon deneyimli birinden yorum istiyor; ben yavaştan gittim.

Son düzenleme:
Bende 35 te dogum yaptim ve 94 kiloydum.74 e dustum uc ay icinde yani super kilo verdim emzirdigim icin ve bebekle ilgilendigim icin.istersen cokguzel kilo verirsin diyet ve sporla.ameliyat cok gereksiz bence..

ben de merak ettim. 30undan sonra anne olunca alınan kilolar verilmiyo muymuş :confused:

Sahsen ben sasirdim. Cevremde 30'undan sonra dogum yapanlarin tamami en gec 6 ay icinde eski kilosuna hatta daha altina dondu. Ben de 33 yasinda dogum yaptim, dogumdan 3 gun sonra eski kilomdaydim. Yedigine ictigine dikkat ettikten sonra yasla bir ilgisi yok. Metabolizma falan cok kucuk detaylar.

Bogazini tutucan, bogazini...

Back