Merhabalar görüşmeye gittim ve yaptırdım 16 Kasım günü yaptırdım oncelikle şunu söylemek istiyorum hiç ama hiç kolay değil 80 olarak yola başladım şuan 3 gün oldu ve 3 kilo gitti bile şuan bunu okuyup vay be diyorsunuz ama o vay be de sunlar var 3 gündür inanılmaz yorgunum yeterli besin almadigim için muhtemelen kim derse ertesi gün ise gidilir vs diye ya inanılmaz direncliler yada bilemiyorum yalnız yasiyorum duşa bile korkarak girdim düşüp bayılacak gibiyim gelelim bulantılar yürürken ani kramplar nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama uyurken sağ sola dönemedim heran kusacak gibiyim ama kusamiyorum yarım bardak süt içtim ilk gün ertesi gün su proteinli sütlerden 1 tane bitirebildim ama zorla az önce domates çorbası içtim 5 kaşık ve inanılmaz yavaşça evet açlık çekmiyorum ama inanılmaz yorgunum kafamı toplayamiyorum ekolde yaptırdım doktorum çok ilgili değildi toplam 5 dakika falan gördüm ama asistani diyetisyen ve yanındaki hemşiresi gerçekten ilgiliydi haftalık olarak bilgilendirmeye çalışacağım ama şuanki aklım olsa yaptırmayabilirdim ama bu bulantılar geçtikten sonra fikrim değişir mi bilmiyorum