Mide balonu ile zayıflamak

Bugem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
15
1
38
100 kilıdan 82 ye düştüm ama artık gücüm kalmadı ve yardım almak istiyorum .1 aydır mide balonu operasyonunu araştırıyorum. Mide balonu için uygunum kilo miktarından ve sabırla diyet uygulama isteğimden. Ve fiyat olarak güvenilirlik olarak istanbulda bir hekime mide balonu taktırmaya karar vermek üzereyim. (14 doktoru aradık yada görüştük )Başka bir dr bana ben ithal balon takıyorum ve mide bulantısı olmuyor. Olsada çok çok az oluyor en kalitelisini kullanıyorum öğürme kusma birkaç kez yaşıyorsunuz böylece dedi.Taktığım balonda 6 aylık değil 1 yıllık dedi birde aklım fikrim karıştı. Benim karar kıldığım doktorun fiyatı ve güvenirliliğini kanıtlamış ve benim bütçeme en yakın fiyatı veren doktor. Acaba yerli balon mu ithal balon mu bu konuda bilgi alamadım doktor yurtdışında. Gerçekten yerli balon ve ithal balon farkı çok mu ve bu fark sağlığı bozcak kadar mide bulantısı kuma yapar mı. Bilgisi olan yada mide balonu op.Yaşayanlar bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatsın çok korkuyorum birde ölüm vakalarından dolayı.
Başka biryerede açtım bu başlığı çok bilmiyorumda kullanmayı lütfen yardımcı olun hiç bir bilgi bulamıyorum bu yöntemi denemiş sonuç almış yada alamamış

Hiç balon taktıran yok demekki tüp mide hakkında çok yorum var fakat mide balonu çok tercih edilen bir yöntem değil gibi görünüyor. Cevap gelene kadar beklicem artık

yapılabilir şüphesiz ama yine de bu yöntemlere başvurmadan inanarak ve azimle oalbilir. bu konu iyi kötü bir çok bilinemze gebe bence riske girmeyin

4 gün önce mide balonu ameliyatı oldum, ithal olduğu söylendi. Çok rahat bir operasyon geçirdim. Balon takılmadan önceki kilom 73.8 idi, şu an 69 kiloyum. İlk 2 gün bulantı ve aşırı tokluk oldu, sanki bir bütün kuzu yemiş gibiydim, ancak hiç kusmadım.
Eğer taktırmadıysanız tavsiye ediyorum.

M
merhabalar şu an ne durumdasınız ksç kilo verebildiniz

aradan bir bucuk yil gecmis...muhtemelen cikarttirmissinizdir..nasil menun kaldiniz mi? kilonuzu koruyabiliyor musunuz?

Peki siz taktırdınız mı bende uzun zamandır diyetle çok kilo verdim ama şuan takıldım. Ve mide balonu araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…