- 4 Aralık 2023
- 78
- 35
- 34
-
- Konu Sahibi hulyatasci
Yaa gerçekten bilmiyorum ama ağrıdan kıvranıyorum acile falan gittim test sonuçları temiz çıkıyor.Çok ilginç bunu bir kaç yerden daha duydum bugünlerde.
Ben de üç gündür mide krampı yaşadım. İki gün ishal sorunu vardı. O gitti mide krampı kaldı.
Acaba yeni bir salgın mı var diyorum şu an
Ishalim kesildi benimde ama agri hala devam ediyor 3 gündürSon 1 haftadır ben de mide ağrısı yaşıyorum. İshal falan yok bende ama. Tuhaf bir ağrı daha önce hiç yaşamadığım cinsten.
Ben işyeri yemeklerinden şüpheleniyorum. Düzgün yıkanmayan sebzeler vs ama bilemiyorum. Bir çeşit mikrop mu var acaba.Ishalim kesildi benimde ama agri hala devam ediyor 3 gündür
Ben işyeri yemeklerinden şüpheleniyorum. Düzgün yıkanmayan sebzeler vs ama bilemiyorum. Bir çeşit mikrop mu var acaba.
Sirkeli suyla değil karbonatlı suyla yıkamanızı tavsiye ederim.Ben evde sirkeli suyla yıkarım hep sebze meyveyi dışarıdan bisey yemiyoruz .
Çok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyor midem.Çok geçmiş olsun.
İshali atlatmışsınız anladığım kadarıyla. Mide ağrısını genelde stres tetikler. Bir de safra kesesi için doktora gidin isterseniz. Ben mide ağrısı zannetmiştim onu da.
Çok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyorÇok geçmiş olsun.
İshali atlatmışsınız anladığım kadarıyla. Mide ağrısını genelde stres tetikler. Bir de safra kesesi için doktora gidin isterseniz. Ben mide ağrısı zannetmiştim onu da.
Bizde aritmadan içiyoruz suyu ondan mı acaba ?Arıtma suları da yapıyor ben o suları içince acayip şişlik ağrı yapıyor hazır su içiyorum o nedenle
Her mideniz ağrıdığında yoğurt yemeyi deneyin bi. Ben de arada çekerim mide ağrısı. Ya mide koruyucu ya da ilaç içmek istemezsem birkaç gün yoğurt yerim. Siz de bir deneyin olmazsa tekrar gorününArkadaşlar iyi akşamlar 1 ay önce ishal oldum 2.3 hafta sürdü antibiyotik ve bagirsak düzenleyici ilaç kullandım 3 gündür midemde agri ve yanma var sırtıma belime vuruyor yediklerime dikkat ediyorum ama çekilmez bi hale geldi korkmaya başladım artık o ishal biseyin habercisimi diye başına gelen arkadaslar yorum yazarsa seviniriz
Geçmiş olsun mide ağrısına ılık süt çok iyi gelirArkadaşlar iyi akşamlar 1 ay önce ishal oldum 2.3 hafta sürdü antibiyotik ve bagirsak düzenleyici ilaç kullandım 3 gündür midemde agri ve yanma var sırtıma belime vuruyor yediklerime dikkat ediyorum ama çekilmez bi hale geldi korkmaya başladım artık o ishal biseyin habercisimi diye başına gelen arkadaslar yorum yazarsa seviniriz
Akşam yemekte yedim rahatlattı çok sagolun.Her mideniz ağrıdığında yoğurt yemeyi deneyin bi. Ben de arada çekerim mide ağrısı. Ya mide koruyucu ya da ilaç içmek istemezsem birkaç gün yoğurt yerim. Siz de bir deneyin olmazsa tekrar gorünün
Merhaba
Dün çürük ve biçimsiz çıkan 20 lik disimle hemen yanındaki us t çenede bulunan çiğneme disimi komplike dis çekimi olarak çektirdim.
Muhteşem ağrılar sonucu bugün 24 saat olacaktı ki dişime bakınca içinde parca kaldığını fark ettim. Dayanılmaz ağrının sebebi buymuş demekki. Ve bu dişci bizden 2 dis çekimi icin biri 20'lik, diğeri komplike dis çekimi olmak uzere toplamda 350 tl aldı . O kadar işini iyi bildiğini idda ederek yaptılar ama içinde resmen dis kalmış yaramın. Resmini ekliyorum. Bugün gidip onu da cektirecegimçok canım yanıyor.. Eki Görüntüle 2718523
Arıtma yapıyordur.ben ne zaman hazır suya geçtim mide şişkinliği ağrı gittiÇok şükür ishal bitti artık ama midemde ki agri omuzlarıma belime vuruyor boğazıma kadar yanıyor
Bizde aritmadan içiyoruz suyu ondan mı acaba ?
Siz dedikten sonra içmeyi bıraktım bende inşallah işe yarar.Arıtma yapıyordur.ben ne zaman hazır suya geçtim mide şişkinliği ağrı gitti