Ben de 1 hafta sonra sildireceğim inşallah bi yerle görüştüm bitkisel solusyon kullanıyoruz dedi umarım benimki de silinirbenım bı arkadasım yaptırmıstı cok kalın oldu 5-6gün sonra sildirdi bi sorun yasamadı herkesin cildi farklı tabii ki onda bi reaksiyon olusmadı ama siz yine de dikkat edin kendi cildinize göre davranın
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Size de cok gecmis olsun umarım kurtulmuşsunuzdur. Bi tur silme yaptırdım solusyonla 15 gün oldu ama hiç açılma olmadı. Simdi picosure araştırıyorum bende lazer daha iyi sonuç veriyor anladığım kadarıyla. Ama bazı yorumlar okudum lazerle yapılan işlemler tekrar ortaya çıkıyor diye kafa karışıklığım çok fazla. Gokhan bey var istanbulda en iyi picosure yapan kişi oymuş 2500 olmuş seansı birde bi yer buldum 750ye yapıyor çok kararsızım keşke hiç bulaşmasaydık ama oldu bi kereBir de bu solusyonlari lutfen bilinen guvenilen marka olarak tercih edin ayni zamanda yapan kisi de guvenilir olsun .Lazerde de ayni sey gecerli makine iyi olsa bile uygulama yaoan kisi bilgisizse maalesef yarardan cok zarar geliyor ya da tam tersi
Dün bi deneme atışı yaptırdım. Perşembe günü gidip komple yaptırıcam. Yapan kisi cihaz için picosure dedi cihazın üzerinde de yazıyor. Kadin kesinlikle kaşa ve deriye zararı yok diyor. Ama yinede tam olarak deriyi görsün diye kaşlarınızı kısaltalım dedi orada bi kafam karıştı. Kaş diplerimde olanlar zaten gözükmüyor. Benim sıkıntım kaşımın dışındaki çerçeve o yüzden kısaltmayı kabul etmedim. Gözüken yerleri yaparsınız dedim. Birine güvenmek gerçekten çok zor böyle bi süreçte. İlk yaptırdığım kadın çıkacak bu boya boşuna kendini üzüyorsun 10 gün bekle dedi bekledim çıkmadı. Solusyonla sildirdiğim kişi max 2 seanslık işi var merak etme dedi yaparken de çoğu çıktı dedi ama gram çıkmadı. Dün kontrole gittim bide utanmadan yalan söylüyor ben sana söylemiştim kolay çıkmaz bu işlemler diye diyo. Nasıl bu kadar kendilerinden emin şekilde yalan söylüyorlar anlamıyorum gerçekten. O yüzden insanlara güvenmek çok zor.Soyle lazerle ilk silindiginde boyali kisimlarda renk degisikligi oluyor bu sadece boyanin lazere verdigi tepki
Ilk o anda kas islinmiyor sonrasinda yavas yavas siliniyor deri iyilestikce kalan renk gorunuyor soylemek istedigniz budur
Bir de ustteki boya gidince alttaki renk gorunuyor direk benin bordo kaslarimin altindan siyah
Nasıl üç yıl mı??? Ben dün yaptırdım hiç bilmeden araştırmadan... Sonradan öğrendim ki çok zormuş geri dönüşü. Kaş olmayan yere kaş yapti... Yikadim baya dün, bugün bepanten vs sürüyorum ama nasıl olacak bilmiyorumBenim 3 sene oluyor sildirmeye kalktım bi kere. olmadı şu an hala duruyor ama sizin yeniyse belki silinir . Gerçekten kimseye tavsiye etmiyorum.yapılırken kadına dedim bu ne zamana kalır sonra sildirmek istesem silinir mi diye . 1 yılda kendiliğinden silinecek zaten dedi .3 yıl oldu
Sanırım bir ay beklemem gerekiyormus silinmesi için.... Ben uygulama yapılırken üç dört aya zaten tamamen geçiyor diye düşünmüştüm. Nasıl araştırmadım bilmiyorumEski yazdiklarimizi okursaniz eger
Yeni islem yaptiranlarin sildirmeleri cok daha kolay
Boya henuz derinlere islememis oluyor
Eski islemler de cikiyor fakat biraz sabir gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?