• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı MICROBLADİNG (KIL TEKNİĞİ)

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

B_Bianco_B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
380
313
33
Kızlar merhaba;
Microblading yapmış olanınız var mı acaba? Yani ne zaman gidiyor bu koyuluk ben yeni yaptırdım açık tenli ve sarışın sayılırım. Ay bu hiç geçmicek gibi koyuluğu bi de kalın oldu zaten kalın istmiştim ama koyuluğu bu kadar düşünmemiştim. Yapan kişi geçicek 3 4 güne dedi hiç umudum yok ama:KK43:Var mı bir bildiğiniz :KK42:

Bu bahsettiğin teknik kaş tekniği mi bacım? Sorun kaşlar mı?

Kızlar merhaba;
Microblading yapmış olanınız var mı acaba? Yani ne zaman gidiyor bu koyuluk ben yeni yaptırdım açık tenli ve sarışın sayılırım. Ay bu hiç geçmicek gibi koyuluğu bi de kalın oldu zaten kalın istmiştim ama koyuluğu bu kadar düşünmemiştim. Yapan kişi geçicek 3 4 güne dedi hiç umudum yok ama:KK43:Var mı bir bildiğiniz :KK42:
şuan o koyuluğun olması çok normal..benim de öyleydi..zamanla oturuyor ve daha doğal duruyor merak etme..

Kızlar merhaba;
O uygulamayı bi akrabam yapıyo.Yapıldığı ilk 3 gün kaşlar yıkanmıyo.Bi haftadan sonrada renk oturmaya başlıyo.Ama size göre koyu bi renk uygulandıysa ona yapacak bişey yok.

Rengi açılınca şekli bozuluyo mu peki? Çoğu yerde okudum dökülmüş fln ama rengi koyu kalmış:/

Valla ben 2 yılda bir yaptırırım. Şekli bozulmadı. Ama o kıl gibi olan yerler dağılıyor, kıl gibi kalmıyor sanki kalemle doldurmuş gibi oluyor. 3 gün su değdirmiyorum, sonra yıkanınca açılıyor, kabuklar düşüyor. Bazı düşen yerlerde boya tutmayabiliyor, rötuşa gitmek gerekiyor. Endişe etmeyin ilk günler kötü görünüyor.

1 haftaya oturur rengi. Ben pudralama yaptırdım. 3 gün yıkamadım ilk yıkamada bile açıldı rengi. Sonra zamanla oturdu. Yaklaşık 1 ay sonra rötüş yapıldı. Rötüştan sonra da biraz köyü durdu ama şimdi çok doğal.

Ama sanki esmer birinin kaşları gibi oldu:KK43: sizin ne kadar zamanda normale döndü? Bi de ne kadar açıldı rengi?
benim de yaptırdıktan 2 gün sonra bi resmim var..asfalt gibi duruyo..ama sonrasında açıldı..tam olarak ne kadar zmanda normale döndü hatırlayamıyorum şuan..onu kaşınızı yapan kişi zaten kendi kaşınızın rengine göre ayarmış olması lazım..çok açık ya da çok koyu durmaz merak etmeyin..

:KK48::olamaz:
benim de yaptırdıktan 2 gün sonra bi resmim var..asfalt gibi duruyo..ama sonrasında açıldı..tam olarak ne kadar zmanda normale döndü hatırlayamıyorum şuan..onu kaşınızı yapan kişi zaten kendi kaşınızın rengine göre ayarmış olması lazım..çok açık ya da çok koyu durmaz merak etmeyin..
Ayy benımde asfalt gibi :olamaz: umarım güzel bir renk çıkar. Bir de bişey daha sorucam bı tarafı diğerine göre daha düz oldu arkadasım aslında aynı gibi diyo ama bana çok az da olsa fark var gibi gelıyo o nasıl düzeltilir yani düzeltilme şansı var mıdır?

1 haftaya oturur rengi. Ben pudralama yaptırdım. 3 gün yıkamadım ilk yıkamada bile açıldı rengi. Sonra zamanla oturdu. Yaklaşık 1 ay sonra rötüş yapıldı. Rötüştan sonra da biraz köyü durdu ama şimdi
O zaman birkaç hafta içinde kesinlikle rengi açılır. Nasıl bir merkezde yaptırdın?
Sadece kaş tasarımı yapan bi yer yaptıklarını incelemiştim güzeldi ona guvenerek gittim

O uygulamayı bi akrabam yapıyo.Yapıldığı ilk 3 gün kaşlar yıkanmıyo.Bi haftadan sonrada renk oturmaya başlıyo.Ama size göre koyu bi renk uygulandıysa ona yapacak bişey yok.
Koyu degıl dedi merak etme açılcak dedi ama şuan bıraz korkuyorum işte koyu kalır mı dıye

Valla ben 2 yılda bir yaptırırım. Şekli bozulmadı. Ama o kıl gibi olan yerler dağılıyor, kıl gibi kalmıyor sanki kalemle doldurmuş gibi oluyor. 3 gün su değdirmiyorum, sonra yıkanınca açılıyor, kabuklar düşüyor. Bazı düşen yerlerde boya tutmayabiliyor, rötuşa gitmek gerekiyor. Endişe etmeyin ilk günler kötü görünüyor.
Şuan görünürde hiç kabuk yok 2. Gunumdeyım normal midir?

1 haftaya oturur rengi. Ben pudralama yaptırdım. 3 gün yıkamadım ilk yıkamada bile açıldı rengi. Sonra zamanla oturdu. Yaklaşık 1 ay sonra rötüş yapıldı. Rötüştan sonra da biraz köyü durdu ama şimdi çok doğal.
Pudralama nasıl oluyo? Bi de sizin teniniz saçınız ne renkti?

:KK48::olamaz:
Ayy benımde asfalt gibi :olamaz: umarım güzel bir renk çıkar. Bir de bişey daha sorucam bı tarafı diğerine göre daha düz oldu arkadasım aslında aynı gibi diyo ama bana çok az da olsa fark var gibi gelıyo o nasıl düzeltilir yani düzeltilme şansı var mıdır?
1 ay sonra rötüş için çağırdılar mı?beni çağırmışlardı o zaman içime sinmeyen yerleri söylemiştim ben..düzeltmişlerdi..

Pudralama nasıl oluyo? Bi de sizin teniniz saçınız ne renkti?
Pudralama dövme gibi işte içi doldurularak yapılıyor. Ben kumral açık tenliyim. Kaşlarımı yaptırdıktan sonra saç rengini açtırdım ombre yapıldı ama hiç tezat durmadı.

Yaparken acıyor mı ?
Benim bir arkadas yaptırdı ama o esmer onunda zamanla döküldü şimdi daha doğal duruyor.

Back