insan elinde olmadan bekleme sürecini kendini dinleyerek geçiriyor tedaviden daha zor olanı bekleme süresi inşallah tüm belirtileriniz içinizde bir yavrunun canlanması yüzündendir sonucunuz yüzlerinizi güldürür allahım meleklerinize kavuşturmuştur inşallah
nestlecim bende progesteron iğneleri kullandım ve bendede akıntı olmuştu yarın test günüm ve hala hafif var
arkadaşlar bugün transferimin 10. günü ama benim bebişlerim annelerine tutunmadı galiba çünkü bnim her ay regl öncesi lekelenme tarzında kan leke şeklinde gelirdi bu ayda öyle geliyor ,adet sancılarımda fazlasıyla var bu seferde olmadı galiba(( ... pozitif sonuç alanlar sizin belirtieriniz nelerdi bu kan lekesi normalmi kesin tutmadığı anlamınamı geliyor kafayı yiyecem yaa (((
süngercim gelde stres yapma canım ,sancıları kahverengi lekeleri anladım normal ama kan lekesi beni korkutuyor işte ne yapayımcanım kendini strese sokma hiç belli olmaz ilk tedavide aynı belirtilerden negatif sonuçlar alıp ikincidede aynı şeyleri yaşamasına ragmen hamiş olan insanlar var kendini üzme lütfen biz beraber almıştık ikinci negatif sonuçlarımızı ama bu sefer sen bebişine kavuşacaksın inşallah
kacakkedi sanırım bana yazmışsın bu mesajı :))) keşke stres yapmayıp telaşlanmasam canım ama elimde olan bişey değil ve ben kendime çok kızıyorum bu konuda ister istemez bu lekelenmeler beni olumsuz düşünmeye yuönlendiriyor ....gelse artık bu 23 haziranSünger'ciğim bence hiç telaşlanıp stres hormonlarını yükseltme şimdiden. Henüz hiçbirşey bilmiyorsun çünkü. Ayrıca benim okuduğum kadarıyla lekelenme olsa da hamiş kalanlar olabiliyor.
İnşallah sen de hamişsindir, öyle düşünmeye çalış lütfen...