micro sonucunuzu öğrenmeye 2-3 gün kala ne belirtiniz vardı?

allah razı olsun sünger53 yüzüp yüzüp sonuna gelince insan daha bi zorlanıyor galiba bide ilk yaptırmanın içinde garip bi acemiliği ve heyecanı oluyor allahım hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah

Arkadaşlar ne var ne yok? Benim 5. gün. Yumurtalıklarımda hafif hafif batmalar oluyor arasıra. Başka birşey yok. Yalnız sinirlerim bozuldu herhalde bu aralar herşeye ağlıyorum :) KK okuyorum ağlıyorum, TV izliyorum ağlıyorum.. Yarın Almanya'dan kuzenim 6 aylık oğlu ile geliyor. Onları görünce iyice koyveririm gözyaşlarımı herhalde.

pelly cim benim de 5.günüm bugün...koyduğumuz fitillerin dışında şeffaf bir akıntım var sende de oluyor mu? ya da olan var mıydı kızlar? sürekli bir ıslaklık hali anlayacağınız..olumlu bir işaret mi acep bu????

nestlecim bende progesteron iğneleri kullandım ve bendede akıntı olmuştu yarın test günüm ve hala hafif var

nestlecim bende progesteron iğneleri kullandım ve bendede akıntı olmuştu yarın test günüm ve hala hafif var

sece sen şimdi yarın için çoookk heyecanlısındır...AYYY..ne heyecanlı dilerim mutlu haberi alırsın:sm_cool:

Benim 8.günüm.Bugün herşey normaldi.Şu dediğiniz akıntıyı 1-2 gün öncesinde yaşamıştım ben de.Ama bugün bişey yok...

arkadaşlar bugün transferimin 10. günü ama benim bebişlerim annelerine tutunmadı galiba çünkü bnim her ay regl öncesi lekelenme tarzında kan leke şeklinde gelirdi bu ayda öyle geliyor ,adet sancılarımda fazlasıyla var bu seferde olmadı galiba (( ... pozitif sonuç alanlar sizin belirtieriniz nelerdi bu kan lekesi normalmi kesin tutmadığı anlamınamı geliyor kafayı yiyecem yaa(((

canım kendini strese sokma hiç belli olmaz ilk tedavide aynı belirtilerden negatif sonuçlar alıp ikincidede aynı şeyleri yaşamasına ragmen hamiş olan insanlar var kendini üzme lütfen biz beraber almıştık ikinci negatif sonuçlarımızı ama bu sefer sen bebişine kavuşacaksın inşallah

Selam arkadaşlar
Size bir sorum olacak, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yumurta toplama işleminden kaç gün önce ilişkiye girmek gerekiyor, acaba!
Bilgisi olan var mı

Sünger'ciğim bence hiç telaşlanıp stres hormonlarını yükseltme şimdiden. Henüz hiçbirşey bilmiyorsun çünkü. Ayrıca benim okuduğum kadarıyla lekelenme olsa da hamiş kalanlar olabiliyor.
İnşallah sen de hamişsindir, öyle düşünmeye çalış lütfen...

süngercim gelde stres yapma canım ,sancıları kahverengi lekeleri anladım normal ama kan lekesi beni korkutuyor işte ne yapayım
inşallah dediğin gibi bebişlerime bu sefer kavuşurum canım Şeniz

kacakkedi sanırım bana yazmışsın bu mesajı :))) keşke stres yapmayıp telaşlanmasam canım ama elimde olan bişey değil ve ben kendime çok kızıyorum bu konuda ister istemez bu lekelenmeler beni olumsuz düşünmeye yuönlendiriyor ....gelse artık bu 23 haziran

kedersiz canım stres yapma inan insan daha kötü oluyor..ama hepimiz aynı yollardan geçtik stres yaptık...inşallah senin bebişlerin tutunurda yaptığın strese değer...

kaktüscüm dua et bacına ne olur yarın dr a gidiyorum ağrılarım çekilmez oldu dr yarın gebelik varmı yokmu onada bakacak çok heyecanlıyım ve korkuyorum

Kedersizcim inşallah hamilelik belirtileridir bunlar canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin

--------------------------------------------------------------------------------

Mrb kızlar.
Benim sonucum 23 haziran p.tesi belli olacak.Sona yaklaştıkça umudum azalıyor.sağ kasığımda hafif seyirmeler var.fazla oturduğum zaman belim ağrıyor.Bundan sonrası dualara kaldı.Lütfen iyi dileklerinizi esirgemeyin.ALLAH hepimize hayırlısıyla anneliği nasip etsin.Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…