micro sonucunuzu öğrenmeye 2-3 gün kala ne belirtiniz vardı?

sece

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
462
11
merhaba
ilk micromu oldum 26 mayısta sonucumu 07 haziranda öğrenicem kasıklarımda ve belimde ağrı var 2 gündürde aşırı midem bulanıyordu karnım şiş ve sert .

ama karın şişliğimden başka bişey yok bugün . hiç lekelenme falanda olmadı bi arkadaş lekelenme olmadıysa tutma olasılığı daha yüksek dedi ama nolur kafam çok karıştı benimle belirtilerinizi paylaşırmısınız ?

sece ben de merak ediyorum bunu? habire de soruyorum eğer test tarihine kadar kanama vs. olmazsa muhtemelen tutmuş mu demektir? tutmadığı genelde kendini kanamayla mı belli eder?bu arada benim transfer pazar oldu...bende de bazı abuk subuk değişiklikler var..göğüslerde ağrı-acıma, habire yemek yemek, hafif bir bulantı, sol tarafta gıdıklayan bir sancı...bunların bi anlamı var mı bilmiyorum..hadi tecrübeliler şu konuya bir el atın da aydınlatın bizi....

arkadaşlar benim transferlerden sonra iştahım çok açılıyordukorkunç yemek yiyordum,adet sancısı tarzında ağrılarım oluyordu-bu ağrılar gebelik belirtisi de olabilir ,ikizlerime hamile kaldığımda göğüs uçlarımda bir hassasiyet oluşmuştu ve iyi hatırlıyorum transferden 4 gün sonra olmuştu bu hassasiyet zaten implantasyon 3-4.günlerde oluyor...regl tarzı bir kanama test gününden önce gelirse muhtemelen tutmuyor,hemşireler hep sorarlardı kanama var mı diye

benim bugün 4. günüm. göğüslerde ağrı ve hassasiyet var ama o ilaçların yan etkisi. çok nadir yumurtalıklarımda ya da karnımda hafif sancı oluyor ama anlık. Bu haftayı evde geçiriyorum ve genelde yatıyorum. O yüzden sıkıntıdan kısa aralıklarla yemek yemek istiyor canım. Dün ilk defa su gibi akıntı oldu. beraberinde biraz da crinone jel geldi. Belim bu sabah biraz ağrıyor ama o da yatmaktan bence :) ha bir de sürekli gazım var ama o da yemekten diye düşünüyorum.
Sürekli kendini dinlemek ne kötü birşey yaaa. Bugünlerde bebişlerim tutunmuş olmalı, İNŞALLAH

ya kızlar ya hamile kalanlar bi moral verin bize ya insanın kafası karışıyo

sece canım benim transferimde 26 mayıs biliyorsun yarın sonuç alacağım, sende yarına kadar hastalanmazsan bilki tutunmuştur bebişler

iNŞALLAH bu bekleyişlerimizin ve emeklerimizin sonucunda hepimiz hayırlı haberler alırız.Pelly nin dediklerine katılıyorum vücudumuzu dinlerken bunu hem bir hamilelik belirtisi olarak sayıyor ve inanmak istiyoruz hem de yok ya bu belirtiler bir gelip bir kaybolduğu için şüpheye giriyoruz.Herşeye bir yorumumuz var şu sıralar..Beklemekle günler hatta saatler geçmediği için sürekli kendimizi yorumluyoruz sanki!!Hepimizin içinde bir umut umutlara sarılmış bekliyoruz.Güzel haberler bizlere moral oluyor...Nitekim acı da olsa hüzünlü haber alabilme olasılığımız da var...Allaha duacıyız kendimiz ve hepimiz için..Hayırlısı ve sağlıkla dilerim herbirimiz anneliği yaşarız kızlar...

ayşenurcum sen bi gitte benim ilaçlarım falan yenilenecek olursa o yüzden yarın gidip baktırmamın bi anlamı olmayacak sanırım . inşallah olumlu haberler verirsin yatcan kalkcan hastaneye gitcen ay az kaldı kız

Arkadaşlar benim transferden sonra 8. günü çok hafif lekelenmem olmuştu.Hafif bir sızıyla gelmişti.Onun haricinde ne öncesinde ,ne de sonrasında hiçbir belirtim olmadı.Kişiden kişiye çok değişiyor belirtiler,kullanılan ilaçlara göre,psikolojik duruma göre iştah,göğüslerde hassasiyet,kasıklarda ağrı falan değişiyor hep.Herşeyi belirti saymak,ya da olumsuz düşünmek yanlış.çok zor biliyorum ama bekleyip görmekten başka çare yok.Allah tüm bekleyenlerin yüzüne gülsün,herkes mutlu olsun inşallah.

arkadaşlar gerçektende herkeste belirtiler farklı olabiliyor,hatta aynı kişide bile her transfer sonrası farklı yakınmalar ortaya çıkabiliyor-siz en iyisi bu ağrılara ,sızılara fazla takılmayın,çünkü benim biyokimyasal gebelik yaşadığım transferimde aşırı ağrım vardı sonuç 155 pozitif çıktı fakat sonra değer düştü.son transferde ise çok karın ağrım yoktu aman bu sefer tutmadı hiç karnım ağrımıyor dedim-sonuç 665 hamile kalmışım...bunların hiçbiri kıstas değil,rahat olun ve dinlenin...

rahatım ben elimden geldiği kadar . evime döndüğümden beri istanbuldan arkadaşlar komşular çağırıyo bende gitsem mi gitmesemmi diye düşünüp duruyorum geçen gün gittim ay komşumuz kadın ha bire karnımı elliyo ya neriman teyze yapma diyorum ne var bişey mi var diyo vuruyo karnıma pat pat oysa hiçbişey bilmiyo bende kist oluşmuş ilaç kullanıyorum dedim napim ya

eşimde korkudan nolur gitme diyip duruyo sanki gidince bişey olcakta cuma akşamı 3 saat arabayla beni eve getirdi bişey olmadı adam şimdi 10 dk.lık mesafeye ırın kırın ediyo . bende tamam diyorum cumartesiden sonra acısını çıkarırım önce bi kanımı verip sonucu alıyım da . pozitif çıkarsa arabayla gezerim kesin negatif çıkarsada vururum kendimi pazara herhalde

Sen gezmeyi tozmayı bırak, otur evinde klava: ayrıca kendini vurmak falan da ne demek, duymamış olalım sece klava:

canım arkadaşlarım transferimin 7.günü bugün.Bu psikolojik değil..Sanki eskisi gibi adetim gelirken kasıklarım ve vajinamda bi sızı hissederdim.Bugün de aynen öyle.Sanki adetim geldi gelecek gibi hissediyorum.Karnımda ağrıyor.Tahlilden önce erken adet olan arkadaşlarımız var mı? bilgilendirirseniz sevinirim...Benim adetlerim düzenli.Önceki adetlerimde evet bugün hatta bir iki saat içinde gelecek derdim gelirdi.Aynen öyle hissediyorum.Açıkçası korkuyorum da..Altımda ıslak ıslak...

canım benim hemen panik yapma, moralini de bozma. bu aralar bebişlerin tutunuyor olabilir ve lekelenme olabilir. Sancı da ondandır. progesteron kullandığın için tahlil gününden önce adet olamazsın. Allah korusun, sen uzan dinlen..

Pellyciğim bu 7 gün içerisinde bu kadar net adet olacağımı hissettiren bir belirtim olmadı..Diğer yazılarda okumuştum 8.9.günlerde ve de ona yakın tarihlerde yerleşme olabiliyormuş.İnşallah bu nedenledir..Valla açıkçası kanamadan falan da korkumuyor değilim.Bu yerleşme kanaması da olsa insan tedirgin olur sanırım.Ama kasıklarımın ağrısı hissedilir boyutta bi de vajinam çok ıslak ıslak..Allahım hakkımızda hayırlısı..

Benim ilk transferim negatifti.Ama kullanılan hormon ilaçları nedeniyle beklenen zamandan tam 10 gün sonra adet oldum.Hiçbir zaman adet gecikmesi yaşamam,her zaman 28 günde bir gelir.Üzme kendini zaten adet olamazsın,sanırım bebişin annesine sıkı sıkı tutunuyor.

Belirtiler o kadar değişik ve herkese göre farklı ki bence kafana takmamaya çalış. Ben 3 aşılamada da hep belirti bekledim, mutsuz oldum. Şimdi daha sakinim, ne olacaksa olacak. Olumlu olmaya devaaaam tatlicadiarzu

insan elinde olmadan bekleme sürecini kendini dinleyerek geçiriyor tedaviden daha zor olanı bekleme süresi inşallah tüm belirtileriniz içinizde bir yavrunun canlanması yüzündendir sonucunuz yüzlerinizi güldürür allahım meleklerinize kavuşturmuştur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…