rahatım ben elimden geldiği kadar . evime döndüğümden beri istanbuldan arkadaşlar komşular çağırıyo bende gitsem mi gitmesemmi diye düşünüp duruyorum geçen gün gittim ay komşumuz kadın ha bire karnımı elliyo ya neriman teyze yapma diyorum ne var bişey mi var diyo vuruyo karnıma pat pat oysa hiçbişey bilmiyo bende kist oluşmuş ilaç kullanıyorum dedim napim ya
eşimde korkudan nolur gitme diyip duruyo sanki gidince bişey olcakta cuma akşamı 3 saat arabayla beni eve getirdi bişey olmadı adam şimdi 10 dk.lık mesafeye ırın kırın ediyo . bende tamam diyorum cumartesiden sonra acısını çıkarırım önce bi kanımı verip sonucu alıyım da . pozitif çıkarsa arabayla gezerim kesin negatif çıkarsada vururum kendimi pazara herhalde
canım arkadaşlarım transferimin 7.günü bugün.Bu psikolojik değil..Sanki eskisi gibi adetim gelirken kasıklarım ve vajinamda bi sızı hissederdim.Bugün de aynen öyle.Sanki adetim geldi gelecek gibi hissediyorum.Karnımda ağrıyor.Tahlilden önce erken adet olan arkadaşlarımız var mı? bilgilendirirseniz sevinirim...Benim adetlerim düzenli.Önceki adetlerimde evet bugün hatta bir iki saat içinde gelecek derdim gelirdi.Aynen öyle hissediyorum.Açıkçası korkuyorum da..Altımda ıslak ıslak...
canım benim hemen panik yapma, moralini de bozma. bu aralar bebişlerin tutunuyor olabilir ve lekelenme olabilir. Sancı da ondandır. progesteron kullandığın için tahlil gününden önce adet olamazsın. Allah korusun, sen uzan dinlen..
canım arkadaşlarım transferimin 7.günü bugün.Bu psikolojik değil..Sanki eskisi gibi adetim gelirken kasıklarım ve vajinamda bi sızı hissederdim.Bugün de aynen öyle.Sanki adetim geldi gelecek gibi hissediyorum.Karnımda ağrıyor.Tahlilden önce erken adet olan arkadaşlarımız var mı? bilgilendirirseniz sevinirim...Benim adetlerim düzenli.Önceki adetlerimde evet bugün hatta bir iki saat içinde gelecek derdim gelirdi.Aynen öyle hissediyorum.Açıkçası korkuyorum da..Altımda ıslak ıslak...
Pellyciğim bu 7 gün içerisinde bu kadar net adet olacağımı hissettiren bir belirtim olmadı..Diğer yazılarda okumuştum 8.9.günlerde ve de ona yakın tarihlerde yerleşme olabiliyormuş.İnşallah bu nedenledir..Valla açıkçası kanamadan falan da korkumuyor değilim.Bu yerleşme kanaması da olsa insan tedirgin olur sanırım.Ama kasıklarımın ağrısı hissedilir boyutta bi de vajinam çok ıslak ıslak..Allahım hakkımızda hayırlısı..