Micheal Jackson öldü !!

Sabah is yerinde hazirliklari tamamladiktan sonra radyoyu actim acar acmaz bu haberi duydum sok oldum gercekten bir kac saniye öyle kalakaldim. :1shok:
Öyle cok cok büyük hayrani degildim ama onun sarkilariyla büyüdük diyebiliriz, Thriller albümünü bilmeyen yoktur herhalde, rekor satislarla hala herkesin dilindedir o sarkilar. Efsaneydi gercekten yasam tarzi olsun, sarkilari olsun, skandallari ameliyatlari olsun, o herzaman King of Pop'du, herzaman gündemdeydi.
Malesef ki öldükten sonra degerleri anlasilir hep, neden böyledir anlamiyorum.. :çok üzgünüm:

Allah günahlarini affetsin, unutmayacagiz :çok üzgünüm:

bu konuda da tartışma çıkmış ya peeeessss

allah rahmet eylesin

siz de benim bu konuda ne kadar bilgim olduğunu bilemezsiniz...
ben gerçekten bilgili insanların herşeyden çok gönüllere önem verdiğini
gözüyle gördüğü kusurları bile örtmeye çalıştığını
biliyorum...
sizin kimlerden ne eğitim aldığınız sizinle aynı düşünmemi gerektiren bir durum değil
ayrıca her söz tartışılmaya açıktır, tartışmak saygısızlık değildir
kimseye körü körüne inanmam
sizin için sizin açınız ne kadar doğruysa benim için de benim açım o kadar doğrudur.

Show Haber'de bir cümler sarfettiler,
King of Pop gitti kaldi Queen of Pop (Madonna)

Düsünüyorumda, kücüklügümüz bu sarkicilarla gecti onlari dinlerdik (halada dinleriz) simdi böyle ölüm haberleri gelince insan ister istemez üzülüyor, sok oluyor, ister hayrani olsun ister olmasin, sonucta bizim cocuklugumuzun efsaneleri onlar.

Ben hala soktayim gercekten.. :çok üzgünüm:

400 milyon dolar borcu varmış 400 milyon dolaaaar :1shok::1shok:

ekim ayında konserler vermek için anlaşma yapma nedeni borçlarını ödemek içindi:gitme:

artık borcu kalmaz...telif haklarından elde edilecek kazanç ile kuşaklar boyu para kazanır çocukları torunları...

aman ne merak konusu oldu diger dunya durun, ne kiriyorsunuz birbinizi su kisa omrumuzde sakin olunnnnnnnnnnn

haklısın ama doğruluk payını bilemem tabi ama
müslüman olduğu konusunda haberlerde var
o haberlere dayanarak rahmet diledik
yinede allah herşeyin en iyisini bilendir

neden konuyu geriyorsunuz.. amacınız nedir. tekrar kilitletmekmi. şurada bir efsaneyi anmaya çalışıyoruz. yapmayın artık...

kel ölür sırma saçlı kör ölür badem gözlü olur...
hayattayken değer bilmezler şimdi oturup sıra sıra anma gecelerı yapılır...
allah rahmet etsin...

kör ölüp badem gözlü olmadı..yıllarca tanıdığımız bi pop kralını kaybettik..bırakta anılsın o kadar dimi

iyiki rabbim bize sormuyo karar verirken
bir kişinin nereye gideceğine bile karar veremedik ihtilafa düştük
arkadaş bu yargısız infaza ne gerek var affedecek olanda o yargılıyacak olanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…