benimde komiğime giden bu yorumlar zaten neden dinimiz hakkında bazı şeyler söyleyen insanları sizleri ufakta olsa yanlış olan bişeyden uyaran birilerini hemen körü körüne bildiklerini yazıyosun diye yargılıyosunuzkii bende bunu anlamıyorum siz benim bu konuda ne kadar eğitim aldığımı kimlerden eğitim aldığımı ve bir e
şeyin doğruluk derecesini nekadar bilipte yazdığımı nerden biliyosunuz? zaten yanlış bilgi vermekten allaha sığınırım ve ben buraya geç kalanlardan değil dün akşam ilk yorum yapanlardanım arkadaşlar ve vaktimi nerde nasıl neşekilde geçireceğimde beni ilgilendirir değilmi şakkıdı ben nasılki erbabı olduğu işte kimsenin bilgisini eleştirmiyosam sizlerinde dini eğitim almış kişilere bu saygıyı göstermenizi rica ediyorum sadece uyarmak bizim görevimiz yapıp yapmamak sizin tercihinizbenneyaptımki
400 milyon dolar borcu varmış 400 milyon dolaaaar :1shok::1shok:
şimdi gelde cevap verme konuşuncada suçlu oluyorum değilmiarkadaşım ben ölenin arkasından falan konuşmadım yorumları doğru okusaydında ona göre yazsaydın insanın sigortasını attırmayın allah rahmet eylesin diyenlere dedimki arkadaşlar müslüman olmayan bir kimse için allah rahmet etsin denmez doğru değildir ve bu hadislerlede sabittir ve bunu üzerine bana gelen cevaplara hakkım olarak yanıt verdim şuan sana olduğu gibi sataşıp sataşıp sonrada tere yağ gibi üste çıkmayın ve haberlerde abisinin müslüman olduğunu öğrendim ve bizzat konuşmasını dinledim ve sözüm ona hitabendir ...ayrıca üzülme dünya var oldukça değil öteki dünyadada sen onla beraber olursun "seven sevdiğiyle beraberdir" hadisi şerif
kel ölür sırma saçlı kör ölür badem gözlü olur...
hayattayken değer bilmezler şimdi oturup sıra sıra anma gecelerı yapılır...
allah rahmet etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?