• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

gerçek bir efsaneydi..onun gibisi gerçekten yok..belki dünyada milyonlarca taklidi yapılmaya çalışıldı ama kimse başaramadı..mühim olanda buydu zaten..
çocukluğumun tamamı onun şarkılarıyla dans ederk geçmiştir diyebilirm..Thriller..dünyada en çok satan albüm...
The Bad..en sevdiğim albümüydü..Son dönemlerde hep dünyada ezilen ırkları konu alan şarkılar ve klipler yaptı..
Kendini beyazlatmak için yapmadığı kalmadı ama bir o kadar da köklerini unutmadı..Dikkat ederseniz tüm kliplerinde ırkçılık karşıtı mesajlar ve özellikle zenciler vardır..
Seni asla unutmayacağız Michael..King of The POP

dünya müziği için çok büyük bir kayıp
insan olarak ise yaşadığı ve sürekli suçlandığı bir dünyadan göç
ait olduğum bir dünyayı arıyorum diyordu bir şarkısında
umarım o dünyada mutlu olursun ve aradığını bulursun
artık kimse rahatsız edemez seni
allah rahmet eylesin
Müslüman yada Hristiyan fark etmez
Allahın işine de karışamayız sonuçta

''Mıchael Jackson''
80li yıllarda odamın bütün duvarlarını süsleyen posterleriyle,dansı ve şarkılarıyla tüm gençliğimdi,Pop'un kralı sonsuzluğa giderken ardından benim gibi pek çoklarınında çocukluğunu ve gençliğini götürdü.
Dini,dili,rengi,mezhebi bunların hepsi onun özeli,o bir efsane,tüm dünyada hayranları olan,bugün bile en eski şarkıları ezbere bilinen muhteşem bir sanatçı.
Mıchael,Allah'ın merhameti üzerine olsun,ailenin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Son düzenleme:
o bir efsaneydi Londra konserine gidicektik esimle duyunca sok olduk yeryuzune gelmis en buyuk sanatcilardan biriydi bence zaten birdaha da onun gibi ses getireni gelmedi sarkilari her donem dinlenecek sarkilardi cok ama cok uzuldum hakkinda acilan tek bir davaya bile inanmadim o bence cok ama cok iyi kalpli bir insandi bunlar sadece igrenc karalamalar, mubarek gunde oldu Allah senden rahmetini esirgemesin insallah, mekanin cennet olsun seni herzaman hatirlayacagim sende hepimizin gencligi var melodilerin var cd lerini saklayip kizimada dinletecegim din dil irk renk hic onemli degil onemli olsan sevmesini bilmek sevecek kalbi olmak gule gule Michael

Son düzenleme:
Ailesi ikinci otopsiyi istiyor

Yaşamını yitiren pop yıldızı Michael Jackson'ın ailesi, otopsi yapılarak kendilerine teslim edilen cesede ikinci kez otopsi yapılmasını istiyor.

ABD'deki insan hakları savunucularından politikacı ve papaz Jesse Jackson, Michael Jackson'ın ailesiyle son 2 gündür birlikte olduğunu ve ailenin bu konudaki isteğini de bu sırada kendisine ilettiğini söyledi.

Ünlü pop yıldızının ölümü konusunda halen yanıtlanmamış sorular bulunduğunu belirten Jackson, bu sorular arasında yıldızın ölümü sırasında yanında olan özel kardiyoluğunun rolünün ne olduğunun da bulunduğunu bildirdi.

Yapılan otopsiden sonra kesin sonuçların alınması için 4 ila 6 hafta sürecek kimi test sonuçlarının beklenmesi gerektiği açıklanmıştı.

362819307500.jpg

ölümüyle bir devir kapandı. king of the pop michael seni hiç unutmayacağım. yıllardır şarkılarını dinleyen eşim ve ben çocuklarımızı da senin şarkılarınla büyüteceğiz. senin gibisi gelmedi gelmez de. rahat uyu..

Kızlar Amerikanın ünlü gazetelerinden biri hastaneye kaldırılkdığını ancak arka kapıdan rahibe kılığında kaçtığını; bir diğeri ise borclarını kapamak adına öldü numarası yapıp albumlerınde satıs patlamsı yapmak istediğini yazmış.Valla pes bişey diyemiyorum artık.Yaşarken atmadıkları iftira kalmadı;yetmedi ölümünden sonra hala korkunç iftiralar.Yazık çok yazık.Dün haberlerde izledim ve inanamadım.Üzüntüm iyice katlandı.:olmaz:

Galiba cenaze konusu muamma.Mumyalanacağı söylentisi de var.Moonwalker yaparken.Allahım şöhretin ne ağır bedelleri varmış.Rahat bıraksınlar artık.mafoldumben

Üzüldüm....
Bende git gide beyazlamasına anlam veremiyodum Meğerse hastalığı dolayısıyla öyleymiş bunuda yeni öğrendim.Hayranı falan değilim şarkılarınıda bilmiyorum ama üzüldüm.
Sevenlerine sabır diliyorum... :çok üzgünüm:

Evet özel bir yöntemle mumyalanacağı söylentisi var.ayrıca müslüman geleneklerine uygun bir şekilde gömüleceği söylentisi de.bekleyip göreceğiz.Ama arkasından cıkan söylentiler hepsinden üzücü.:olmaz:

Kızlar Amerikanın ünlü gazetelerinden biri hastaneye kaldırılkdığını ancak arka kapıdan rahibe kılığında kaçtığını; bir diğeri ise borclarını kapamak adına öldü numarası yapıp albumlerınde satıs patlamsı yapmak istediğini yazmış.Valla pes bişey diyemiyorum artık.Yaşarken atmadıkları iftira kalmadı;yetmedi ölümünden sonra hala korkunç iftiralar.Yazık çok yazık.Dün haberlerde izledim ve inanamadım.Üzüntüm iyice katlandı.:olmaz:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
e bir resim veriyorlar ağzında solunum cihazı varken o da yalanmıymıış dublörmüymüş
peski ne pees:oklava::oklava::oklava:

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
e bir resim veriyorlar ağzında solunum cihazı varken o da yalanmıymıış dublörmüymüş
peski ne pees:oklava::oklava::oklava:

evet canım.Bazı internet sitelerinde müslüman olup Arabistana yerleştiği; bazılarında grölanda gittiği;bazılarında da Elvıs preslıy ile gizlice bir yerde yaşadığı söylentileri varmış.
daha neler duyucaz bakalım. :umursamaz:

http://www.kadinlarkulubu.com/biyografiler/273985-michael-jackson-king-of-pop.html
bir arkadaşımız harika bir biyografi topiği yapmış.hakkında bilgi edinebilirsiniz.

toğrağı bol olsun 2 gün bi kanalda hayatını gösterdi kliplerinin kamera arkadası görüntüleri röportajlarını felan hepsini ölee zevkle izledimki hiç tvde göstermiolar gerçek yüzlerini ne kadar cana yakın samimi bir insanmış yaa dünyaya onun gibi bir star daha gelmez gelmicektirde o çıkmaya hazırlandığı konserlerine hazırlık için öldüyse insanlara ne kadar değer verdiğini gösterio bu mübarek gündede öldü idol,star herşeydi Michael Jackson üzücü ama herkeste gidici :(

bu konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu , bir an geyik topiğimi diye kontrol etme

ihtiyacı duydum, sizler için önemli değil ama bir ölümle ilgili geyik çevirenleri kınıyorum
:1ninca:

Michael Joseph Jackson aslında ciddi bir hastalıkla boğuşuyordu biraz araştırma ile bu

öğrenilebilir.Bakınız....

Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael

Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz

lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk

makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun

üstünde bir leke oluşmuştu...

herkesi hemen alaya almak, hiç merka etmemek duyduğumuzla direk o insanı

yargılamak ne kadar kolay......

11 yaşından beri müzisyen olan başarılı bir sanatçıdır...2008 yılında dahi 30 milyon basılan

albümleri, 100 miyondan fazla satış rakamına ulaştığı için Elmas ödülün de sahibi

oldu.Guiness Dünya Rekorları'nın Londra ofisinde 8 dalda layık görüldüğü ödülleri

aldı.....ortada bir emek ve başarı var...müslüman ise kendisine rahmet, değilse de sevenleri

için baş sağlığı diliyorum
..

canim yazdiklarini bende biliyordum,yanliz müslüman ise kendisine rahmet degilse... diye cümleni anlamadim :uhm:
michael jackson,müslüman olsada olmasada allah rahmet eylesin..mekani cennet olsun..sonucunda en basta brasilia ya yaptigi o köy,o okullar,sevindirdigi o kadar yoksul ve sahipsiz cocuklar.. onlar ona duacidir zaten..

bence michael jackson,müslümanda olsa baska bir dine bagli olsada bir cok müslümanin yapmadigini yapti.. kim bilir daha görmedigimiz,dahada bilmedigimiz ne iyilikleri oldu mafoldumben

ben cok ama cok seviyordum onu..

>You are not alone MJ
<

Michael Jackson'ın ani ölümü tüm dünyada bütün hayranlarını üzüntüye boğdu. Yetkililerden ölüm nedeni hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. Sadece otopsisi yapılan ünlü yıldızın otopsi raporunun bir kısmı basın tarafından ele geçirildi.

ıŞTE OTOPSıDEN ıLGıNÇ DETAYLAR

1. Michael Jackson sadece 50 kiloydu.

2. Saçları tamamen dökülmüştü.

3. Midesinden sadece ilaçlar çıktı. Yiyecek bir şey yoktu.

4. Vücundan özellikle dizlerinde ve baldırlarında morluklar bulundu.

5. Sırtında 10 santimetrelik bir kesik izi bulundu.

6. Kollarında, kalçasında ve bacaklarında iğne izleri bulundu.

7. Kalp masajı sırasında iki kaburgası zedelenmiş.

8. Tekrarlanmış estetik ameliyatlar nedeniyle burun köprüsü kemiği tamamen yok olmuş, yüzünün sağ tarafı çökmüş.

meyve veren agacı taslamak dıye buna denır. Amma cok sey soylenmıs. Keske olmese borcları ıcın bu yalan soylense. Onun gıbı bır star kolay kolay gelmez dunyaya. Sevdıgım hayranı oldugum tek yabancı star

Back