• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

YA ARKADASLAR ÖLEN ÖLMÜŞ DAHA NEYI TARTISIYORSUNUZ INANCI YASAMI HIC ILGILENDIRMEZ BIZI SUANDA DUNYADA BINLERCE KISI OLUYOR BUNA HIC GUNAHSIZ COCUKLARDA DAHİL,ŞU 3 GÜNLUK DUNYADA BIRBIRIMIZI KIRMAYA VE GUNAHA GIRMEYE GEREK YOKkaydirigubbakcemile5

Ne olursa olsun oda ınsan... Allah rahmet eylesın... Sonucta ıyı kötü bırseyler bıraktı ardında... Bazı seylerı bırakalımda hepımız bunu tadacagız elbet...

Genç kızlığımın idolüydü..
Üzüldüm..Allah rahmet eylesin..

Ne acayip sanki o tarz insanlar ölemezmiş gibi hissettim bu sabah duyduğumda...(Tövbe haşa)
Onunla beraber 80 ler de gitti sanki
Allah rahmet eylesin....

Bu zamana kadar yaşaması mucizeydi bence...
onu bunu bırakında son zamanlarını müslüman olarak geçirmesi hayattında yaptığı en güzel şeylerden biri bence...

Çocukluğumun en önemli şarkıcılarındandı şarkıcı demek aslında çok basit bir tabir olur ya efsaneeeeeeeee oo çokkk üzüldüm. Dünya tarihinde var mı onun gibi milyarları kendine hayran bırakan biri. Türkiyeye geldiği günü hatırlıyorumda olağanüstü bir haldi resmen küçükler bilmez pek. Sadece bizim ülkede değil o Dangerous turnesinde gittiği bütün ülkelerde bu şekilde karşılanmıştı. O sesinde ne bileyim yumuşaklık insanın içini ısıtan kendini sevdiren tarz başka bir kimsede yok. Onun gibi bir efsaneyle aynı zamanda yaşadığım için çok mutluyum bir de kızlar şunu diyeyim ben kendimi nedense çok daha garip bir yakınlık hissederim. Sanırım bilmiyorumda bu astrolojik bir sebep oolabilir. O da ben de 29 ağustos ta doğmuşuz. Yükselenlerimiz yengeç ikimizinde Ay burcumuzda sanırım aynı Oğlak burcu. Cidden fanatigiydim onun ve şarkıları bilgisayarımda yüklü. Harika biriydi inanmıyorum çocukları taciz ettiğine çocukları çok seviyordu merhameti vardı. Bence kasıtlı bir durum o diğer evine gelen çocuklar zaten inkar ediyor kesinlikle öyle bir şey olamaz diye. Ve zaten beraat etti. Müslüman oldu demişlerdi inşallah olmuştur. Ahirette mekanı cennet olur insan.

Bir belgeselde izlediğim kadarıyla 1982 yılında çıkardığı ve efsane olmasını sağlayan ünlü Thriller albümündeki parçaların MTV de yayımlanmasına o dönemki MTV yöneticisi karşı çıkmış sırf zenci olduğu için tabi tepkiler gelince istifa etmek zorunda kalmış. Thriller klibini izlerseniz orda bir takım hayaletler canavarlar var bu aslında o dönemdeki ırkçıları simgeliyor. Micheal Jackson zenciler için bir umut ışığı olmuştur. O dönemde bir çok yargıları kırmış bir insan. Zor dönemler geçirmiş ama bir çok başarılar elde etmiş bir insandır. Black or white sarkısı siyah beyaz ayrımı anlatılır. Don't care about us sarkısı da bir çok tartışmalara sebeb olmuş olan ve soz muzik bestesi kendisine ait olan bir eserdir. Şarkı ırkcı tutumları eleştirmektedir ki ben hapishanede çektiği klibi zevkle izliyorum çünkü tarih boyunca yaşanmış dünya insanlarının belleğinde olan görüntüler vardır.

don't care about us ve you are not alone sarkılarının fanatıgıyım muhtesem bı sesı var ve elvis presley gıbı yıllar boyunca sarkılarıyla hep hatırlanacak

çok kötü şeyler söylendi arkasından her zaman. sanırım bu kadar ünlü olmanın bedeli bu..
zencilerin yüz karası denildi hep, halbuki adam siyahlarda ender görülen vitiligoya yakalandığı için siyahlığından vazgeçmek zorunda kaldı. her zaman ırkçılığa karşı çıktı.. çocuk istismarı iddialarına da hiçbi zaman inanmadım ki zaten aklandı bu suçtan. daha neler neler... en son da müslüman oldu dedikoduları çıktı, gerçek midir değil midir bilmiyorum, umurumda da değil hangi dinden olduğu, çünkü ben onu küçüklüğümden beri şarkılarıyla ve dansıyla sevdim. kim ne derse desin o özel ve eşsiz bi insandı....

Babasının çok despot olduğunu biliyordum,çok kötü davranmış çocukluğunda ama bu kadarınıda tahmin etmemiştim..az önce bi programda duydum..Micheal daha 5 yaşındayken ,babası onu ayak parmaklarına çakmak tutarak uyandırırmış...:(((( çocukluğunu yaşayamadığı için çok düşkünmüş çocuklara ve an büyük zaafı çocuklardı zaten..onu bu zaafından vurdular..ne kadar aklanmış olsada en büyük çöküşü o iddalar ortaya atılınca yaşadı..ve programda onunla röportaj yapan kişi dediki..: aşama aşama işlenmiş bir cineyettir bu!! altına imzamı atarım..

bu adam siyah beyaz ayrımına karşı çıkmış diyorsunuz ya ,hatta şarkılar yazmış..peki neden kendini beyazlaştırmaya çalışmış?gerçek sebep nedir?

vitiligo oluduğu için.. vücudunda oluşan beyaz lekelerden kurtulmak için hastalığını daha da ilerleten ilaçlar kullanarak bu beyalığın tüm vücuduna yayılmasını sağladığı için.........

gercekten olmamalıydı bir devin sonu böyle bence aşırı ün bence piskolojisini bozmuştur dünyayı zehir etti kendine cok üzüldüm ben

fft17_mf178099.Jpeg

Elleri, görenleri şaşırttı
Pop müziğinin efsanevi ismi Michael Jackson bu fotoğrafta görenleri bir kez daha şaşkına çevirdi. Görgü tanıkları 50 yaşındaki sanatçının elinin derisinin aşırı solgun olduğunu ve tırnaklarının ise tarif edilemeyecek kadar kötü göründüğünü belirtiyor. Dış derinin renk kaybına uğramasıyla oluşan beyaz plaklarla seyreden kronik bir hastalık olan Vitiligo hastalığı olan Jackson hakkında en son ağır hasta olduğu iddia edilmiş fakat sözcüsü tarafından bu iddia kesin bir dille reddedilmişti.

MıLLıYET

yıllarca iftira atıldı kendini beyazlatıyor diye...

hasta olduğu ortaya çıkınca bu sefer çocuk tacizcisi diye çamur attılar...

018at9.jpg

tamam estetik ameliyatlarına diyeceğim yok fakat yaşadığı travmalar sonucu bu da çok doğaldır...

zaten bu ameliyatların kimseye bir kötülüğü olmadı :olmaz:kendinden başkamafoldumben

Allah rahmet eylesin, çocukluğumdan beri her şarkısını ezbere bilirdim. Efsaneydi.

üzüldüm ALLAH rahmet eylesin günahlarını affetsin
dünyada çapında adını iyi duyurmuş bir ekoldü bence severek izlerdim haberi görünce üzüldüm ne yalan söylüyeyim ki :çok üzgünüm:
özel haatına gelince kimseyi özel hayatı ile yargılayamayız iyi yada kötü bu o onun seçimiydi ama onu bukadar kötü tanıtan medya oldu diye düşünüyorum
son olarak gerçekten müslüman olarak öldüyse ne mutlu ona

unutulmaz efsane olarak akıllarda kalacak

Defalarca söylense de insanlar hala inanmamakta inat ediyorlar. Yok çocuklara taciz etmiş yok rengini beyazlatmış işte yok şu yok bu. Hayatını okusunlar hep hayıırlar yapmış. Pepsiyle reklam anlaşması yapmış. Bu reklam çekilirken hava fişek yanlışlıkla alev almış ve micheal jacksonun yüzünde yanıklar oluşmasına sebep olmuş. Ve tedavi geçirmiş şirketi dava edip yüklü bir tazminat almış ve bunu tedavi gördüğü hastaneye bağışlamış. Ki bu sadece küçük bir örnek yardımlarına. Bilenler bilir we are the children sarkısını 40 a yakın sanatcıyla soylemis ve gelirleri Afrikadaki açlıkla mücadelede kullnılmış. Yazıktır bu kadar hayırlar yapan insan hakkında böyle ileri geri konuşmak.

Back