• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

duyunca şok oldum resmen:1shok:
çocukluğumdan beri tanıdığım çok ünlü birinin öldüğüne inanamıyor insan toprağı bol olsun
başarılı bir sanatçıydı bir çoğumuz onun şarkılarıyla büyüdük

Acısıyla, tatlısıyla güzel yaşadı ve öldü...Efsane oldu

Konunuz içerik nedeniyle “ACISIYLA- TALISIYLA “ bölümüne taşınmıştır, bilginize

adam ne hayırlı bi insanmışki mübarek gecede öldü rabbim hepimize böyle hayırlı günlerde ölümü nasip etsin. ruhu şad olsun.

Son görüntüleri...

bende yabancı kanallarda canlı izledim gecemafoldumbenmafoldumbenbu gün uyandığımda ilk aklıma gelen o oldu,maykıl öldü!!maykıl öldü dedim..=((efsaneyi kaybettik yeri asla dolmıycak aslaaaamafoldumbenpopun tartışmasız kralı,hiç bir klibi izlerken bu kadar keyif almıycam kesin

hala öldüğüne inanamıyorum...
bir ara müslüman oldu denildi belkide o şekilde öldü..bunu kimse bilemez allahtan başka...

:a015:

65k.jpg

allah rahmet eylesin
boşverin üzülmeyek ben artık çok acımasızım bu konuda:umursamaz:
insan yakının kaybedince anlıyor kimseyi gözü görmüyor

deryam bari sen böle düşünme,gece topicte kavga çıkıyodu bu laf yüzünden zaten..millette anlayıp iyice okumadan geyik yapılmış falan dio kafasına göre!!sen rahmetini oku hayatım,doğrusu yanlışı yok bunun..allahın rahmeti sonsuzdur,iyisiyle kötüsüyle bi yıldız daha kaydı boşver işin o kısmını,rahmetini oku sen canımŞeniz

Şeniz​

Allah rahmet eylesın. şimdı ne anılar cıkar herkes bır kıtap yazar, satış rekorları kırar. herkes bır hıkaye anlatır, yanında kı çocuklar anlatır, bır suru vukuat çıkarırlar. öyle yada böyle başarılı sahneye yakışan gercek bır stardı. o kadar une karşı sapıtması belkı de olması gerekendi. dunya aşıktı adama. herkes kaldıramaz yakar tellerı, o da yaktı zaten.

ben de tv-de gordum,,,adam o kadar ameliyat gecirdi,yine de iyi dayandi.son zamanlar agir ilaclar kullaniyormus tv-de soylenenlere gore...neyse uzuldum,.,,Allah rahmet eylesin

Sarduş, evet çok borcu varmış ama bence bırak çocukları çocuklarının çocuklarının ......... çocukları bile rahat yaşar sayesinde

anneleri çocuklara bir şey bırakırsa tabiki:gitme: ama telif hakları bile ölene kadar hatta kaç kuşak belki de dünyanın sonuna kadar götürür onları...

EŞİM BANA SABAH SOYLEDIGINDE INANMAMISTIM AMA HABERLERDE DUYDUM VE ŞOK OLDUM BEN SARKILARINI BEGENEREK DINLERDIM VE YENI ALBUM CIKARCAK DIYOLARDI MERAKLA BEKLIYORDUM AMA DEMEKKI OMRU BU KADARMIS.:1shok:MÜSLÜMANLIGINA GELINCE BENDE SADECE HABERLERDEN DUYDUM AMA ŞUNU HEPİMİZ BILIYORUZKI ARKADASLAR MÜSLÜMAN Bİ ERKEEGIN SUNNET OLMASI GEREKIR VE EGER MICHAEL SUNNET OLSAYDI KESINLIKLE BASIN YAZARDI DİMİkaydirigubbakcemile3

michael-jackson31.jpg

senin kliplerinle,şarkılarınla,dansınla büyüdü bir nesil..çok ama çok özlücezmafoldumben

Back