• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

south park ın sıkı takipçileri michael jackson lu bölümü muhakkak izlemişlerdir
herşeyi eleştiren dalga geçen yerden yere vuran south park michael jacksonu nerdeyse akladı çocuk tacizi konusında
aslında çocukluğunu yaşayamadığı için kendini bir çocuk gibi hissettiği için çocuklarla zamanını geçiriyor oyuncak dolu evinde onlarla hep oynuyordu lunaparkta vardı evinde
oğluyla çocuk baba gibi değilde iki yaşıt çocuk gibi anlaşıyorlardı
ve south parkın nadir hüzünlendiren bölümlerindendi :(

LOS ANGELES (A.A) - Popun kralı Michael Jackson'ın avukatı ünlü şarkıcının Londra'da vereceği konserlerin yoğun programı için formuna kavuşmak amacıyla bazı ilaçlar aldığını ve bu ilaçlar nedeniyle ölmüş olabileceğini iddia etti. Jackson ailesinin avukatı Brian Oxman, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç saat sonra CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, "aldığı ilaçlar nedeniyle popun kralının yaşamını yitirmesinin beklenmedik bir şey olmadığını" belirtti.

Oxman, "çevresi, Jackson'ın bazı ilaçlara ulaşmasına izin verdi. Eğer Anna Nicole Smith'in aşırı dozda ilaç kullandığını düşünüyorsanız, bu, Michael Jackson'ın hayatında gördüğümüzün yanında hiç kalır" dedi.Michael Jackson'ın eski sözcüsü Michael Levine de, pop kralının ölümünün sürpriz olmadığını söyledi.

Levine, gönderdiği elektronik postada, "Michael yıllarca inanılmaz zor ve sık sık kendini bitiren bir yol izledi. Yeteneği tartışılmaz ancak bu dünyanın kurallarına karşı rahatsızlığı da yadsınamaz. Bir insan bu kadar stresi kaldıramaz" dedi. (alıntıdır.)

vay canına yaaa
sabah iş arkadasım micheal jackson ölmüş dedi.
yok canım şakadır o dedim
hiç ölecegi aklıma gelmezdi adamı gözümde ölümsüzleştirmişim
çoçuklugumun bir parcasıdır, az sarkılarını dinleyip dans etmedim
gercekten yabancı pop ikonuydu yeri doldurulamaz bi adamdı

Bu sabah kardeşimden duydum ve çok üzüldüm. ALLAH rahmet eylesin. Severdim kendisini şarkılarını. Michael kendini beyazlaştırmak için estetik olmadı, kendisi vitiligo ile mücadele ediyordu.Adama yaşarken ne iftiralar atıldı, bencede taciz olayı bir iftira idi..şimdide otopside ölüm nedenini araştırıyorlar... müslüman olduğunu bende duymuştum.Tekrar ALLAH ailesine sabır versin. Mekanı cennet olsun, mübarek günde öldü.

Bazı starlar vardır hayatımızda yer etmiş. öldüğünü duyduğumuzda inanamadığımız ölümü hiç yakıştıramadığımız....

Sanki hep orda duracaklar gibi gelirdi bi Cem Karacanın öldüğüne bu kadar üzülmüştüm bi de fazla özel yaşamıyla ilgili birşey bilmeme rağmen (merak etmeme rağmen) Michael Jakson' un.....

Benim genelde böyle dünyaya damgasını vurmuş insanların özel yaşamları değil de dünya olaylarına karşı ilgisi ilgilendirmiştir hep.

ışçi bir baba sayesinde dünyaya gelmiş bir çocuğun geldiği kariyer zirvesinde bile işçileri unutmadığı, ırkıçılığa karşı durduğu ve bunu da kimsenin alaşağı diyeceğinden kormayarak tüm dünyaya şarkısıyla haykırması ve yaptığı benim görmediğim tüm insanlıkları ile hatırlarım hep.

çok üzüldüm.........

yeri doldurulmaz bir sanatçı.........

tüm sevenlerinin başı sağolsun......

Çok eziyet çekti yaa..başka birinin başına gelse 5 yaşından beri yaşadıkları 50 yaşına kadar bile dayanamz bir otel odasında intihar etmiş bulunurdu heralde..Yaşadığı tramvalar dönem dönem yanlışa itmiş olabilir..zaten Michael hep hayata karşı çıkmış birisiydi..herşeye muhalefetti..ben dünyaya değil dünya bana ayak uydurucak diye kimsenin cesaret edemediği işlere kalkıştı..birgünde milyonlar kazandı,ertesi gün fazlasıyla geri aldılar..en sonunda kalbi yeter artık dedi ve durdu...

çocuk tacizi konusunda ne kadar hassas olduğumu hemen hemen tüm KK bilir...

çocuk tacizine kesinlikle inanmadım...zaten kanıtlanamadı...

michael alkolik bir babanın çocuğu idi :(( ....BABA dayağı yiyerek büyüdü :((

çocukluğunu evine lunapark kurarak ve çocuklarla oynayarak geçirmek istemesi çok doğal...çünkü O sıra dışı bir insandı...

ve O nu kıskananlar bunu kullandılar...

"ÇAMUR AT ıZı KALSIN" mantığı ile ispatlayamasalar da çamur izi bırakmayı başardılar.

toprağı bol olsun...

eğer denilenler doğru ise müslüman olmuşsa da "Allah gani gani rahmet eylesin":Saruboceq:

Çok eziyet çekti yaa..başka birinin başına gelse 5 yaşından beri yaşadıkları 50 yaşına kadar bile dayanamz bir otel odasında intihar etmiş bulunurdu heralde..Yaşadığı tramvalar dönem dönem yanlışa itmiş olabilir..zaten Michael hep hayata karşı çıkmış birisiydi..herşeye muhalefetti..ben dünyaya değil dünya bana ayak uydurucak diye kimsenin cesaret edemediği işlere kalkıştı..birgünde milyonlar kazandı,ertesi gün fazlasıyla geri aldılar..en sonunda kalbi yeter artık dedi ve durdu...

kızlar ne güzel herkes O' nun hakkında bildiği bir dipnotu anlatsın bilmeyenler de burayı okuyarak öğrenmiş olur.

michael'ın bir çok ciddi belgeselini izledim...babasından aşırı dayak yediğini çok iyi biliyorum....babası kemerin tokalı kısmı ile dövermiş....

ve Akşam gazetesinden minik bir alıntı;

Jackson çocukken parkta oynayanlara gıptayla baktığında ve yanlarına gitmek istediğinde babasından dayak yemiş; sahneye çıkmak istemediğinde de. River Phoenix, garip takıntıları olan (çocuklarına doğa isimleri vermek) pasifist-çevreci ailesinin arasından çıkıp Hollywood şaşaasına katıldığında 'Bazen kafamı bu suyun altından çıkaramayacağımı düşünüyorum' diye uyarı sinyalleri çakmıştı.

:çok üzgünüm:gerçekten müslüman olduysa çok güzel bir günde öldü allah rahmet eylesin:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,konunun içeriğini düşünerek biraz daha hassas davranalım lütfen..
Ölmüş birinin özel hayatı,ya da cisiyet tercihleri değil şu anda hiç birimizi ilgilendiren
Çok iyi bir yorumcu ve dansçıydı..
Allah rahmet eylesin,Allah taksiratını affetsin inşallah.. a.s.a.s.

Son düzenleme:
amazon.com da satış rekoru kırıyormuş bugun ilk 15 i kapatmış bütün albümleriyle, tahminim hayattayken sattığından çok daha fazlasını bu yıl satar, kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur hesabı

amazon.com da satış rekoru kırıyormuş bugun ilk 15 i kapatmış bütün albümleriyle, tahminim hayattayken sattığından çok daha fazlasını bu yıl satar, kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur hesabı

hep öyle olmadımı ?
insanoglu ne zaman anladıki elindekinin degerini kaybetmeden !!!
:umursamaz:

POP müziğin kralı Michael Jasckson dün geçirdiği kalp krizinin ardından 50 yaşında yaşama veda etti. Los Angeles’taki evinden alınan bir çağrı üzerine buraya ulaşan acil yardım görevlileri, nefes almadığını görünce ünlü yıldıza hemen kalp masajı yaptılar ve ardından hastaneye kaldırdılar. Ancak doktorların bütün çabalarına rağmen ünlü yıldızın Türkiye saatiyle gece yarısında öldüğü açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Jackson’un kanser olduğuna dair söylentiler ortaya atılmıştı. Afrika kökenliler arasında milyonda bir olarak görülen ve ciltte renk kaybına neden olan “vitiligo” hastalığına yakalanan Jackson, 1980’li yıllarda bir takım ameliyatlar sayesinde siyah teninin açılarak beyazlaşmasını sağlamıştı.

Müzik dünyasında gerçekten devrim yartmış bir insanı kaybettik.Çok sevdiğim bir sanatçıydı yinede müzikleri dünya insanları tarafından biliniyor ve seviliyordu. Adı pek çok olaya karıştı bir sürü mahkemesi var ama hepsinden aklanmış bir şekilde çıktı. Tam olarak nedir ne değildir bilemem ama hayat işte, olduğu ameliyatlar bunun sonucudur diye düşünüyorum

forgacım iyi haber için teşekkürler...

"çamur at izi kalsın" olayı yüzünden tüm servetini kaybetmiş bir sürü borcu girmişti... bu yüzden sağlığını da kaybetmesi de cabası ya...

umarım 3 çocuğu babalarının borcunu öderler üstüne de para sahibi olurlar ...

çok yıldızların yanlışları olmuştur,olduda

ama o bir pop kralı olarak yaşadı ve efsane olarak öldü.
yanlışıda doğrusuda kendine,her koyun kendi bacağından asılır.
tek üzüldüğüm kendisiyle fiziksel olarak çok oynadı.:çok üzgünüm:
allah günahlarını affetsin.
geridekilere sabır versin.

Back