bu fotoğrafların aslında 2003 yılına ait olduğu yazılmış önceki sayfalarda:sm_confused:
o "son prova" resimleri gercek olmadigi cikti ortaya..2003 den olan resimlermis onlar..
michael ile ilgili olarak onlarca siteden yüzlerce haber okudum ama böyle bir habere hiç mi hiç rastlamadımlmaz:
otopsi raporları da daha yazılmadı kızlar, o yüzden otopsi doğrultusunda söylenenler de yalan haberdir muhtemelen. türkiyedeki medya kaynakları sürekli yalan yanlış haber yazıyor, en iyisi yabancı kaynaklar yine.
bu fotoğrafların aslında 2003 yılına ait olduğu yazılmış önceki sayfalarda:sm_confused:
michael ile ilgili olarak onlarca siteden yüzlerce haber okudum ama böyle bir habere hiç mi hiç rastlamadımlmaz:
önceki sayfalarda demiştim bakmadan ama hemen en üstteki mesajda yazıyomuşkaydirigubbakcemile3
ne gerçek ne yalan belli değil valla mirmirmirmirşimdide britney spears öldü diye yalan haber çıkardılarkafamçokkarıştı
benim kafam iyic karıstı. Taciz haberleri yüzünden konsere çıkamamış. Neverland evi masal dünyası gibi. Her hafta sonu çocuklara açmış kapılarını. ne kadar mütevazi konusuyor. çok üzgünüm ve hala inanamıyorum
Taciz iftiraları atan aile, -yani M.J 'nin evlatlığının ailesi- , bu çocuğu sosyal hizmetlere atıp gitmişler ufakken ve Jackson çocuğu oradan alıp yetiştirmeye başlamışopuyorumnanaktan hatta İstanbul konserinde bile türkiye'ye getirmiş yanından ayırmıyormuş onun gibi 4 evlatlığını. Hey neyse uzatmayayım, çocuğunu sokağa atan aile baktı ki çocuk multi milyoner dünya starının evinde, bu olaydan nemalanmak adına çocuğu da alet ederek böyle bi çamur atmaya kalktılarklava::. Kesinlikle suçsuz Jackson, röportajlarını izlerseniz ya da yaptğı projeleri ne kadar sevgi dolu bir insan ve bir porselen kadar kırılgan olduğunu anlarsınız. Huzur içinde uyusun dicem ama bu basın onu ne yaşarken ne öldükten sonra rahat bırakıyo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?