Micheal Jackson öldü !!

Bu yıl temmuz ayında ıngiltere'de gerçekleşecek konserleri için hazırlık yapan ancak prova yaptığı günün gecesinde hayatını kaybeden Pop müziğin 'Kral'ı Michael Jackson'ın ölmeden önce son defa sahnede çekilen fotoğraflarıyla bu defa da gündemde.

Los Angeles'ta sahnede dansçılarıyla birlikte yaptığı son performansında efsanenin hâlâ yaşadığını göstermek istercesine oldukça dinamik sahneye çıkan ve provalarını yapan Jackson, 2000'lerde başından geçen pek çok sansasyonel olayın acısını çıkarmak istiyor gibi, tüm bu fotoğraflarda.

Jackson'a yakın olduğu bilinen bir kaynağın verdiği bilgiye göre dansçılarıyla şakalaşan ve sık sık gülen efsanenin iyi olduğu belirtiliyor.

Fotoğrafları çeken Kevin Mazur, "O hit adam sahnede yerini aldığı zaman, işte bu dedim, Michael geri döndü" açıklamasında bulunuyor.

ıngiliz basını, 51 yaşında hayatını kaybeden ikonun 48 saat önce çekilen sahne performansının fotoğraflarıyla bir kez daha dikkatleri bu ölüme odaklıyor. Otopsi raporları, Michael'ın 'yaşayan ölü' olduğunu gösterirken, Jackson'ın ölmeden sadece iki gün önce enerjik, heyecanlı, tıpkı eskisi gibi yeniden 'dirilmiş' hali, bu ölüme kuşkuyla yaklaşılmasına neden oluyor.

The Sun, 'Final Curtain' (Son Perde) başlığıyla verdiği haberde, Jackson'ın muhteşem bir performans gösterdiğini yazıyor.

Son perde Michael, bu SON PERDE!

:enbuyukkk:​

Ölmeden önceki son fotoğrafları mafoldumben​

Ve efsanenin son fotoğrafları... Ani ölümüyle bir anda tüm dünyayı şoke eden ve milyonları yıkıma uğratan pop müziğin efsane ismi Michael Jackson'ın son fotoğrafları, ölümünün ardından, 4 gün sonra ilk defa yayınlanıyor.

LONDRA- Kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilen pop müziğin 'Kral'ı Michael Jackson'ın Reflex isimli bir ajans tarafından çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.​

Jackson'ın umut bağladığı son konser serisi için prova yaparken çekilen bu fotoğraflarda, yıldızın oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu görülüyor. İngiliz basınından Telegraph'ta yer alan habere göre Michael'ın stüdyo patronunun verdiği bilgide '20 yaşındaki bir genç kadar sağlıklı' göründüğü ifade ediliyor.​

Çekilen bu fotoğraflardan tam 12 saat sonra hayatını kaybeden efsanenin bu kadar iyi görünüp de ölmesi de iyice kafaları karıştırdı. Kimilerine göre bu bir cinayet, kimilerine göre ise intihar. Ancak gerçek olan tek bir şey var o da artık 'Kral'ın hayatta olmayışı.​

DANSÇILARINI SEÇTİ, EN AZ ONLAR KADAR HAREKETLİ

Stüdyonun sahibi Robert Baker, o günü anlatıyor:

"Michael muhteşem görünüyordu. 50 yaşında bir adam olduğunu söylemek imkansız. Hatta onu kontrole gelen doktorlardan biri espri yapıp, '20 yaşındaki gençler kadar sağlıklı görünüyor' demişti."

"Stüdyomdan dört dansçı seçti. Çocuklar, 20'li yaşlarındaydı ancak hepsi Michael'ın bu kadar formda olmasına şaşırmış, gözlerine inanamadıklarını söylemişti"

Baker ayrıca Daily Mirror gazetesine "Eğer Michael bu provalarda büyük bir güç sarfettiyse ya da zorlandıysa, bunu kimseye hissetirmediğini söylemek gerek. Baştan aşağı turneler için hazır görünüyordu. Bu provalardan hemen sonra ölmesine aklım ermiyor" şeklinde konuştu.​

"O, sınırlarını bilen bir adam. Yıllardır yaptığı şovlarda vücudunun ne kadar dayanabileceğini, neler yapabileceğini iyi biliyor. Her şey çok ani gelişmiş olmalı."

:enbuyukkk:

...

bu fotoğrafların aslında 2003 yılına ait olduğu yazılmış önceki sayfalarda:sm_confused:

o "son prova" resimleri gercek olmadigi cikti ortaya..2003 den olan resimlermis onlar..

michael ile ilgili olarak onlarca siteden yüzlerce haber okudum ama böyle bir habere hiç mi hiç rastlamadımlmaz:

önceki sayfalarda demiştim bakmadan ama hemen en üstteki mesajda yazıyomuşkaydirigubbakcemile3
ne gerçek ne yalan belli değil valla mirmirmirmirşimdide britney spears öldü diye yalan haber çıkardılarkafamçokkarıştı

otopsi raporları da daha yazılmadı kızlar, o yüzden otopsi doğrultusunda söylenenler de yalan haberdir muhtemelen. türkiyedeki medya kaynakları sürekli yalan yanlış haber yazıyor, en iyisi yabancı kaynaklar yine.

olur canım sen bize tercüme ediver bi zahmetalkisalkisalkis

aslında bende hakkındaki haberleri okuyunca çocuk tacizi suçlamasının iftira oldugunu düşünüyorum. çünkü çocuklara düşkün oldugunu biliyoruz ve taşıyııcı anneden 2 çocuk yaptırabilecek kadar.bide çiftligine lunapark hayvanat bahçesi gibi detayları düşünen adamın çocuk tacizi için değilde çocukları sevdiğinden ve kendi çocuklugunu yaşamamasından ötürü yaptırdıgını duyunca gerçekten üzüldüm.adam gerçekten dansıyla şarkısıyla kıyafetiyle dünyada tekti.idoldü. ismini tüm dünyaya ezberletebilmel kaç kişinin başaracagı bişey.bide mıchael jackson gibi birine yapılacak her tür haber reyting demek iyi veya kötü..bende bu haberin asılsız olduguna inanıyorum allah rahmet eylesin (müslüman olduysa)

kizlar bu michael jackson'un cekildigi son fotoraflardan biriymis...
Q dergisinin temmuz ayi sayisi icin cekilmis...

benim kafam iyic karıstı. Taciz haberleri yüzünden konsere çıkamamış. Neverland evi masal dünyası gibi. Her hafta sonu çocuklara açmış kapılarını. ne kadar mütevazi konusuyor. çok üzgünüm ve hala inanamıyorum

michael ile ilgili olarak onlarca siteden yüzlerce haber okudum ama böyle bir habere hiç mi hiç rastlamadımlmaz:

evet kizlar 2003 e ait o "son fotoraflar" denilenler..sadece MJ nin arkasindaki "That's it" yazili olan resimleri son resimleri..o masada falan olan resmi eski,2003..almanyanin en büyük gazetesi bunu yazdi ve okuyucularindan özür diledi.. lmaz:

haklisin canim,
korulamarinin birisi hatta aciklik getirdi olaya ve gizli bir sevgilisi oldugunu ayrica gece oldugunda evden cikip hastanelerdeki hasta cocuklari ziyaret ettigini+ evsiz yuvasiz olan insanlara yemek dagittirdigini söylemis.

cocuk konusuna gelince,ben hic mi hic inanmiyorum!
MJ gibi bir insan ( en basta o kadar serveti varken) o kadar bayan onun icin deli olurken NIYE gitsin,evine misafir ettigi herhangi bir cocuga tacizde bulusun?

hadi diyelim gercekten ruh hastasiydi,susturabilecegi o kada fakir ailenin cocugu varken neden gitsin tüm gözü üstünde olan bir ailenin cocuguna yapsin?mantik alirmi bunu?? kötükedihüso

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

'MÜSLÜMAN GİBİ DEFNEDİLECEK'şakkıdı

ailesinin Jackson için İslami kurallara uygun olarak 7 Temmuz'da Los Angeles Staples Merkezi'nde tarihin en büyük cenaze törenini düzenleyeceği iddia edildi. Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai merkezli Al Arabiya TV kanalı ise Jackson'ın cenaze töreninin İslami kurallara göre, Los Angeles'taki dev eğlence- spor arenası Staples Merkezi'nde gerçekleştirileceğini öne sürdü. Haberde, geçen yıl İslam dinini seçen Jackson'ın, yeni dinine göre defnedilmeyi istediği, bu nedenle ailesinin böyle bir karar aldığı belirtildi. :1closedeyes:naniknanik

Son düzenleme:
neden oldugu hala acıklanmadı. S/S cım cok haklısın. Onun gıbı bır ınsan cocukları tacız etmez. oyle bırı olsa 3 cocuk sahıbı olmaz. Sevgısı yanlıs anlasıldı. Onu sondurmek ıstedıler ama ne yazık kı basaramadılar. O dunya starı ve efsane bır ısım. Bır daha esı benzerı olmyacak ve yıllar sonra bıle unutulmayacak.

Taciz iftiraları atan aile, -yani M.J 'nin evlatlığının ailesi- , bu çocuğu sosyal hizmetlere atıp gitmişler ufakken ve Jackson çocuğu oradan alıp yetiştirmeye başlamışopuyorumnanaktan hatta İstanbul konserinde bile türkiye'ye getirmiş yanından ayırmıyormuş onun gibi 4 evlatlığını. Hey neyse uzatmayayım, çocuğunu sokağa atan aile baktı ki çocuk multi milyoner dünya starının evinde, bu olaydan nemalanmak adına çocuğu da alet ederek böyle bi çamur atmaya kalktılarklava::. Kesinlikle suçsuz Jackson, röportajlarını izlerseniz ya da yaptğı projeleri ne kadar sevgi dolu bir insan ve bir porselen kadar kırılgan olduğunu anlarsınız. Huzur içinde uyusun dicem ama bu basın onu ne yaşarken ne öldükten sonra rahat bırakıyo senağlama

Şeniz

:enbuyukkk:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…