Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıhıı, aynen :çok üzgünüm:meyve veren agacı taslamak dıye buna denır. Amma cok sey soylenmıs. Keske olmese borcları ıcın bu yalan soylense. Onun gıbı bır star kolay kolay gelmez dunyaya. Sevdıgım hayranı oldugum tek yabancı star
borçlarından dolayı yeniden konselere,turnelere cıkacağı söyleniyor.
peki bu haliyla nasıl konser verecekti kii.akıllara bu soru ister istemez geliyor.
yazık durumu bayaa kötüymüş starın.çok üzüldüm dahada :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
irnacım ölmeden bir gün önceki fotoğraflarına bakılırsa sağlığı o kadar kötü değil...:1no2:
zaten cinayet soruşturulması açılmışmafoldumben
borçlarından dolayı yeniden konselere,turnelere cıkacağı söyleniyor.
peki bu haliyla nasıl konser verecekti kii.akıllara bu soru ister istemez geliyor.
yazık durumu bayaa kötüymüş starın.çok üzüldüm dahada :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Cinayet olmasada ihmalkarlık var gibi..fisfisfisNe o öyle günde bir öğün filan..:1shok:ırna nın dediği gib,yaptığı dansları düşünüyorumdalmaz bünyeyle konserler zinciriyle nasıl başedecekti acaba?fisfisfis:uhm:
:1shok: :1shok:
yine aklım karıştı ,ne sağlıklı duruyor son provalarda,acaba dopink yapılmasın ??????? kafamçokkarıştı
bende hiiç iyi düşünmüyorumki :mymeka:
ama o kadar çelişkiler varki hergün okuyorum başka başka haberler sunuyorlar.
midesinde ,gün boyu yediği tek meyve ve bütünü ilaçla dolu bi şekilde olması,sanki starın intihar ettiği şüphesinide getiriyor akıllara. CADIARZU