• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Micheal Jackson öldü !!

taciz falan kuyruklu iftira.roportajlarına,fotograflarındaki bakışlarına bir bakın ve gözünden anlayın.hiç bir zaman inanmadım.yaşayamadıklarını çocuklara yasatmak isteyen muhtesem kalpli biriydi o.:gitme:

kızlar bugün mıchael jackson için nr1 de tören yapılıyor. Hala inanamıyorum. Bana garip gelen erkek kardeşleri ne kadar yapılı. Ama o çok zayıftı. Ah kendine iyi bakmamış.

Bir zamanlar Michael Jackson denildimi dünya dururdu....gerek sarkilari gerek o muhtesem dansi ile resmen bir cagin idölüydü o....

Dünyaya ender gelecek sanatcilardan biri....onun sarkilari ile büyüdük!!

Iste simdi tam bir efsane oldu Michael Jackson..

Dinine dinlesin....o gercektende King of Pop ünvanini hakk eden muhtesem bir sanatciydi..

Aslinda o kadar aci bir hayat hikayesi varki....yasanmamis bir cocukluk...despot bir baba dayak siddet...umarim hakk ettigin rahatina kavusursun simdi Michael....

Seninle beraber cocuklugmun ve gencligmin bir parcasida öldü....seni hicbir zaman unutmicam....:çok üzgünüm:

öldüğü zaman dizlerinde ve baldırlarında morluklar olduğu, kollarında ve kalçasında iğne izleri bulunduğu,en garibi de sırtında bıçak kesiği bulunduğu açıklanmıştı.midesinde ise ilaçtan başka birşey olmadığı,kalp masajı sırasında kaburgası zedelendiği söylenmişti.sadece 50 kiloydu michael öldüğünde.
bu durumlar acaba bağımlımıydı cinnet sırasında kendine zarar vermiş olabilirmiydi? ve bu ilaçlar kalbi etkileyerek yaşamının sonumu olmuştu. gibi soruları akıllara getiriyor. ölüm nedeni her ne kadar kalp krizi denilse de.
her neyse.
ben hatırlıyorumda çoçukluğumda bir kaç kaseti bulunuyordu elimde. Onları dinler onun gibi dans etmeye çalışırdım. hatta moonwalk bile yapardım. şu an denesemde beceremiyorum.
hayatımın her bölümünde onun şarkıları hep olmuştur. Her dönemimde onu tv karşısında takip etmişimdir.
öyle de olacak eminim. esrarengiz bir adamdı michael. bu dünyaya bir daha onun gibisi gelmeyecektir. o seçilmiş bir kişilikti. 10 yaşındayken "hissettiklerimi söylüyorum" diyen bir zihniyet herşeyin farkındaydı.
beden olarak ölmüş olabilir ama sevenleri onun eserlerini yaşatacaktır. hala cd çalarımızda radyomuzda michael şarkılarını dinleyip içimizden dans etmek gelecektir. ruhun şad olsun ustad. seni özleyeceğiz, sen efsanesin unutulamazsın.

dun nr1 de kızı paris babası ıcın bırkac cumle soyledı. O ana kadar oldugune ınanamamıstım. Ama kızı konustugunda anladım kı o Artık yok. Ve o dakıka gozyaslarımı tutamadım. Onun gıbı bır babaya sahıp olmak muhtesem olmlı.

cepten ınternete gırdıgım ıcın mesaj 2 kere yazılmış oluyor bazen. Sayfayı ıstemeden mesgul ettıgım ıcın kusura bakmayın.

Son düzenleme:
melodi hakkaten kızının konuşması daha doğrusu konuşamaması içimi acıttı çok kötü hissettim kendimi o an tüylerim diken diken oldu senağlama

hayatımda mıcheal ve tarkandan baska muzık nadır dınlerım
ıkısıde benım ıcın ekol ve fanatıgım
rabbım yardımcısı olsun ınsaallah
yuregı guzel bır ınsan oldugunu dusunuyorum ve dunku cenaze torenınde kızının mınık yuregı herseyı anlattı
mukemmel bır babaydı demesı.

evet meltm 87 bende cok duygulandım. Kucuk oglu babasına cok benzıyor. Acaba neden neverland a gomulmedı? Ve ceneza torenı nasıl oldu? Bılgısı olan paylassın lutfen.

neverland gömülmesi için gerekli izinler alınamamış diye okumuştum bir yerde
aslında vasiyeti de oymuş
cenaze töreninde ayyıldız varmış türk bayrağı sembolü yani ama sebebi bilinmiyor neden olduğu müslümanlığı seçtiğinin göstergesi deniyor

187200913365813891.jpg

Canım orda pek çok ülkenin bayrağının simgesi geçti ekrandan sanırım we are the world şarkısını söylüyorlardı ya da heal the world şu an hatırlayamıyorum ama her ikiside dünya çocukları için yazılmış oldugundan sanırım bayrak simgeleri geçti.

ewet ya.. mafoldumben Allah rahmet eylesın.. :Saruboceq: bende cok sevıyordum .. konusması dansı durusu tavırları tam bı ekoldu.. senağlama Rabbım gunahlarını affetsın.. buyuk bı sanatcıydı.. buyrunnnnnnnnn ama malesef ınsanoglunun degerı ıste boylee oldugunde ortaya cıkıyor ne yazık kı.. :1closedeyes:

evet ayyıldız benımde dıkkatımı cektı. Ama hatırladıgım kadar ayyıldız 4 tane daha sımge torenını basından berı vardı. Resımdekı dısında. Cok mutlu oldum. Belkı ızın cıkarsa neverland a naklederler. Ozel kabrıstan yaparlar.

ewet ya.. mafoldumben Allah rahmet eylesın.. :Saruboceq: bende cok sevıyordum .. konusması dansı durusu tavırları tam bı ekoldu.. senağlama Rabbım gunahlarını affetsın.. buyuk bı sanatcıydı.. buyrunnnnnnnnn ama malesef ınsanoglunun degerı ıste boylee oldugunde ortaya cıkıyor ne yazık kı.. :1closedeyes:

Evet berencim...hep böyle oluyor degilmi?

Ne zamanki kaybediyoruz o zaman anliyoruz degerlerini....Insanoglu iste...

Neler söylemedilerki onun hakkinda...Dalga gectiler....Rezil ettiler....Yerin dibinde batirdilar....simdide Seni hic unutmicaz....sen birtaneydin!!!

Keske hayata iken deger verseydiler...keske idöllerini yanliz birakmasaydilar...

Cok iyi hatirliyorum...bir zamanlar Michael Jackson T-Sörtleri ile dolasanlar onun sarkilarini dinleyenler sonradan onunla dalga gecti....

Söhret böyle birsey....En iyi oldugun zaman Mükemmel olman bekleniyor....Iste bu yolda Michael Jacksonda kendini kaybetti.....Dininle dinlesin...:çok üzgünüm:

ya kızlar duydugum haberlere gore cenazenın nereye gomuldugu bellı degılmıs. Babası mıchael ın olduruldugunu soylemıs. Doktoru yanında olmasına ragmen olmesı garıptı. benım kalbımde hep bır numra kalacak.

zavallı adamcağızın her yanı insan kılıklı kan emicilerle doluydu..adam her haliyle para ediyor etraftan pislik eksik olmazki!beynini çıkarmışlar inceleme için hala daha gömmemişler...adamcağız öldü ama çilesi dolmadı ya!o bir ikondur..dünyanın her köşesinde her yaştan insanın tanıdığı sevdiği kiseye nasıl olmayacak bir şöhret ve sevgi seli....popüler ama avam değil...ne olursa olsun asla yeri doldurulamaz!allah gani gani rahmet eylesin!

hala gommemısler mı? Beynını mı cıkarmıslar. Buna aılesı ızın vermez dıye dusunuyorum. Dun number one de konserını ızledım. Tek kelıme ıle mukemmeldı. sarkıları ve dansı muhtesemdı.

bugun haberlerde lzlededım mıchael jaksonun 25 yasında ömer adlı bır cocugu varmıs. Tek gecelık ılıskıden olmus. Ve onunla beraber yasıyormus. Sahıplenmıs. Ömerin kucuklugu en kucuk oglu ıle muthıs benzıyor. Ayrıca mıchaelın kopyası. Bakalım ne olacak. Bıde tacızcı dıye yapmadıkları kalmadı.

Back