• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi MiaSelinamın Kına Hazırlıkları Tamamlandı :)))

miaselinam

<3 03.07.2010 <3
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
3.138
1.634
698
Selam kızlarr :) dün anneme elbise almaya cıktık nisanlım aradı gitmişken ayakkabını kaftanını filanda al ben parasını vereym limit yok hayatım dedi. bende bakındım ayakkabıları aldım kaftanı tek alacaktım bindallısını filan istemiyordum onun için kırmızı abiye almıstım onun üstüne giyecektim tülden. işlemeli bişey. meğerse toptancısındaymısım ne arasanız var nikah sekerinden süsleme malzemelerine kadar kaftanlara kadar kına malzemeleri yeni doğan bebek süslemeleri sekerler cikolatalar allahım nasıl bir yer böyle içinden cıkasım gelmedi. dursam daha da harcama yaparım kesin diye düşünmedim değil.ama toplu aldığımız için bayada indirim yaptık toplasanız 400 küsürden 350 ye indi. aldıklarımı kısaca yazayım

tül kaftan
nişanlıma yeşil örtü ve eldivenler
bana kırmızı örtü ve eldivenler takım halinde.
konfetiler iki tane aldım ama dahada almayı düşünüyorum.
boyle şimdi unuttum ismini ama hani havai fişek gibi yakıyoruz ya yola koyuyoruzda ısıklandırma oluyor ondan üç tane aldım ama dahada alacağım sonradan aklıma geldi aceleye gelmişti.
kına keseleri var yüzlü kutuda
çerezlik tüller var yüzlü kutudaden
balon var yüz tane iki renk aldım kırmızı bulamadım pembe beyaz aldım.
mum aldım kına tepsisi için
kına tepsisi aldım
kına tepsisine meşale aldım
maytap aldım
on adet halay mendili aldım
24 adet el mumu aldım lastikli . 12 kişilik
kendime gül alcaktım elim için vazgeçtim cünkü tülbent istiyorum ben onu almıstım
taç aldım 10 adet kadar :)) burda güllüsüde vardı ama ben parıltılı aldım gece parlasın karanlıkta donerlerken diye birde onun tülü daha kırmızıydı :))
kına sepetimi aldım kızlar
kına aldım yakmak için
kırmızı elbisemin içine kırmızı iç çamasırı takımı aldım.
kırmızı elbisenin altına dore ayakkabı aldım ayak bıleğine kadar taslı değişik bir model.

tüm malzemeler kırmızı oldu yalnız. hlay mendillerine kadar :))))
bi kaç resim yükleyeyim . umarım beğenirsiniz. öpüyorum sizleri. eskik varsa dahada söylermisiniz bana.
süsleme ipleri var onlarıda alcam sonra.
kınamız havuz basında olcak 80 kişi kadar.

$4237581.jpg
$42375693.jpg
$el%20mumu.jpg
$halay%20mendili.jpg
$kina%20taci.jpg
$konfeti.jpg
$pembe%20kina.jpg
$imagesCAWBZOG1.jpg
$yuz%20ortusu.jpg

kızlar kına gecesi için bayan dj arıyorsanız tam adresındesınız
3yıldır bayan dj olarak kına gecelerınde calısıyorum detaylar ıcın
531 573 36 64

kızlar kına gecesi için bayan dj arıyorsanız tam adresındesınız
3yıldır bayan dj olarak kına gecelerınde calısıyorum detaylar ıcın
531 573 36 64

:)) tesekkurler benımkı erkek kız karısık olacak :D
yoksa soy ismin civelekmi facede cok meshur olduda
ayrıca buradan telefon ve bilgi vermek yasak. reklam yapmasanız iyi olur. daha yirmi mesaja bile ulaşmamıs mesaj sayınız.

Son düzenleme:
Back