Can'ım biz 3 senedir birlikteyiz 7 aydır birlikte yaşıyoruz biz dini açıdan imam nikahı falan yapıldı ama belediyeden izin almak gibi geliyordu bize nikah düğün eğlencemizi falan yaptık sadece soyadlarımız farklı gibi yani
Hepimiz için Can'ım
İlk kızınla arası çok yakın değil mi kuzum sana yorucu olmayacak mı?
Çalışmıyorsun galiba
Yorucu olmuycak dersen aslında tam zamanı ikisi birlikte büyür bu ay olmazsa bende okul bitene kadar korunucam galiba doğum erken olur falan stres olmaya gerek yok
Ay Canım allah günahlarını affetmek için sana sebep çıkartmış bende sezeryan olmak zorundayım normal doğum çok istiyorum ama ne doktorum ikna oluyor ne bebeği tehlikeye atmak mantıklı olur
Valla helal olsun canım benim bi arkadaşım 1.5 saat sancı çekti istemiyorum beni sezeryana alın dediBen çok normal istiyorum ama bebeğim daha kıymetli tabi
Korktuğun konular var sezaryenle ilgili mesela şu sütü hemen gelememe mevzusu bide benim kaşımda ve kolumda dikiş var hiç hızlı iyileşmiyorlar bünyesel herhalde
5 gün var Canım
Benim genital siğillerim vardı tedavi olduk ikimizde ama bebeği riske atmak istemiyorlar ilk doğum uzun sürer diye.
O süt mevzusu çok yoruyor beni ya gelmezse diye hamile kalmadan bile düşünür oldum
Ben annemin karnında 7 ay zor durmuşum ayol bide hemen yürüyememek bebeğimizin her işiyle ilgilenememek ihtimali korkutuyor çünkü bana bakacak kimse yok
Maleseffffff
Bekliyorum ama beklenecek gibi değil evde kv oğlu diye demiyorum çenesini aynı anasından almış Sürekli Bebek lafı ağzında !Erken yapiosun ama yinede beklemen lazim cnm regl geciksin
Ay Can'ım bi doktora git istersen allah sağlık sıhhat versin
Benim bugün midem çok kötü taksiye bindim resmen çıkaracaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?