Mı Acaba

Herkese merhaba öncelikle ben 16 mayısta kese gelişmediği için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok şükür bi komplikasyon olmadı sadece bebeğimizin acısını atlatamadık. Neyse 10 Eylülde kahverengi adet oldum resmen Şok'a girdim araştırdım ettim olabileceğini gördüm içim rahat etmedi jinekologumu aradım olur dedi tam da Bayram'a denk geldi hatta. Şimdi 7 Ekimde adet olmam gerekiyor ama 2 gündür su gibi akıntım var resmen çamaşırım ıslanıyor, göğüslerimi savaşa yollasalar savaşı alır herhalde füze modunlar ağrı yok ama uçları hassas bide hacmi dev oldu ve sürekli tuvalete taşınıyorum normalde gece uykum çok ağırdır 2-3 kere kalkıp çişe gidiyorum. Dışarı çıkmaya korkar oldum. Daha Zaman var diye de test yapmaya korkuyorum. Acaba hamile olabilir miyim?????
canım hamilede olabilirsin yumurta çatlama döneminde olabilir bence bi doktora görün

Ay Can'ım inşallah birşey yoktur gönlünü ferah tut

Ins canim bir ara testler pozitif gosterdi benim ondan diorum olsun kimyasal olduysada regl bitince baslariz calismaya artik senden guzel haberler aliriz ins benim bitti

Can'ım bi geciksin de reglim bugün midem o kadar bulanıyor ki anlatamam
belki çatlama dönemiyse yumurtalıklarının o yüzden doktora git dedi. hamileysende ilk zamanlar ilişki sakıncalı olabilir. yani durumunda muallak. ümitlendirmekte istemem ümidinide kırmak istemem ama belirtiler bu kadar erken olmaz. istersen erken gebelik testleri var onu al sabah ilk idrarınla yap

kızlar sizlere ümit olsun diye yazıyorum beni yanlış anlamayın. ilk hamileliğimde bebeğimi öğrendiğimde düşük yapıyordum. ikinci hamileliğimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtj oldum. ve artık hayata pozitif bakmaya karar verdim bebek için değil aşk için ilişkiye girmeye başladım. ve kürtajımın üzerine ilk adetimi gördüktan sonra hamile kaldım tekrar. şuan hamileyim. demem o ki hayata pozitif bakın herzaman olumlu düşünün ve heray iç çamaşırınıza bakıp regli oldummu gene kontrolünü bırakın. insanın kafası nezaman rahat olsa ozaman hamile kalıyor. ben çocuk istemeye karar verdikten 1 yıl sonra hamile kalmıştım ilk. ama nezaman kafamdan herşeyi sildim hemen kaldım.
dilerim Allahımdan tez zamanda sizlerinde bebek haberlerini alırız. kucaklarınız boş kalmaz.

kızlar sizlere ümit olsun diye yazıyorum beni yanlış anlamayın. ilk hamileliğimde bebeğimi öğrendiğimde düşük yapıyordum. ikinci hamileliğimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtj oldum. ve artık hayata pozitif bakmaya karar verdim bebek için değil aşk için ilişkiye girmeye başladım. ve kürtajımın üzerine ilk adetimi gördüktan sonra hamile kaldım tekrar. şuan hamileyim. demem o ki hayata pozitif bakın herzaman olumlu düşünün ve heray iç çamaşırınıza bakıp regli oldummu gene kontrolünü bırakın. insanın kafası nezaman rahat olsa ozaman hamile kalıyor. ben çocuk istemeye karar verdikten 1 yıl sonra hamile kalmıştım ilk. ama nezaman kafamdan herşeyi sildim hemen kaldım.
dilerim Allahımdan tez zamanda sizlerinde bebek haberlerini alırız. kucaklarınız boş kalmaz.
Canım ben Bebek için uğraşmıyorum bu ay sadece haplarda çok aksaklık oldu ve gün aşrı ilişkiler oldu dedik büyük ihtimalle olur 16 mayısta kürtaj oldum 2-3 ay kadar zaten ruhsal durumumuzdan dolayı ne cinsel mana da ne de normal ilişkimiz yolunda değildi şimdi toparlandık çok şükür bugun baya yürüdüm eve geldim duşa gireyim dedim iç çamaşırımda 3 damla pembe kan gördüm bi şok oldum tekrardan bi kan görmedim tuvalete gittiğimde açıkçası ümidimi kestim Regl olucam kesin

Back