• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mı Acaba

Can'ım biz 3 senedir birlikteyiz 7 aydır birlikte yaşıyoruz biz dini açıdan imam nikahı falan yapıldı ama belediyeden izin almak gibi geliyordu bize nikah düğün eğlencemizi falan yaptık sadece soyadlarımız farklı gibi yani

Anladim canim hakkinizda neyse hayirli o olsun :)

Hepimiz için Can'ım
İlk kızınla arası çok yakın değil mi kuzum sana yorucu olmayacak mı?
Çalışmıyorsun galiba

Hepimiz için Can'ım
İlk kızınla arası çok yakın değil mi kuzum sana yorucu olmayacak mı?
Çalışmıyorsun galiba

Calismiyorum cnm bakalim kismet varsa kabulum yoksa korunmaya devam

Yorucu olmuycak dersen aslında tam zamanı ikisi birlikte büyür bu ay olmazsa bende okul bitene kadar korunucam galiba doğum erken olur falan stres olmaya gerek yok

Yorucu olmuycak dersen aslında tam zamanı ikisi birlikte büyür bu ay olmazsa bende okul bitene kadar korunucam galiba doğum erken olur falan stres olmaya gerek yok

Yorulmazsak anne oldugumuzu hissedemeyiz. Hazirlikliyim ben herseye tabiki ikisi bir buyur ama bende olursam hapa devam edicem.
Kizima agustos 10 dediler kizim 17 temmuzda dogdu ki 15 temmuzdan itibaren sancilarim baslamisti bile acilma olmadi bende acil sezeryana girdim 3 gun sancilar cektim

Ay Canım allah günahlarını affetmek için sana sebep çıkartmış bende sezeryan olmak zorundayım normal doğum çok istiyorum ama ne doktorum ikna oluyor ne bebeği tehlikeye atmak mantıklı olur

Ay Canım allah günahlarını affetmek için sana sebep çıkartmış bende sezeryan olmak zorundayım normal doğum çok istiyorum ama ne doktorum ikna oluyor ne bebeği tehlikeye atmak mantıklı olur

Cok zordu ac susuz 3 gun sancilarla dolastim bir kere ah uh demedim dislerimi sika sika disimi kaybettim cenem 10 gun agridi. Iyiki sezeryan olmusum okadar rahat ki sezeryandan 1 gun sonra kalkip evimi temizledim ben hastaneden geldikten sonra cabucak kalktim ayaga spinal oldum ben belden uyusturmali ayiktim yani kizimi gordum benden cikarken :)

Valla helal olsun canım benim bi arkadaşım 1.5 saat sancı çekti istemiyorum beni sezeryana alın dedi:KK9:Ben çok normal istiyorum ama bebeğim daha kıymetli tabi
Korktuğun konular var sezaryenle ilgili mesela şu sütü hemen gelememe mevzusu bide benim kaşımda ve kolumda dikiş var hiç hızlı iyileşmiyorlar bünyesel herhalde

Valla helal olsun canım benim bi arkadaşım 1.5 saat sancı çekti istemiyorum beni sezeryana alın dedi:KK9:Ben çok normal istiyorum ama bebeğim daha kıymetli tabi
Korktuğun konular var sezaryenle ilgili mesela şu sütü hemen gelememe mevzusu bide benim kaşımda ve kolumda dikiş var hiç hızlı iyileşmiyorlar bünyesel herhalde

Dikis izlerim belli diil suan kayboldular resmen.
Sutum gelmedi okadar sanci ya ragmen meger ilik dus almak gerek mis ilik dus aldim sutum akti hemen.
Yani normal dogum icin savastim ama olmadi kismet diilmis benimki belki sende normal yaparsin belli mi olur.
Bata kac gun var bu arada

5 gün var Canım
Benim genital siğillerim vardı tedavi olduk ikimizde ama bebeği riske atmak istemiyorlar ilk doğum uzun sürer diye.
O süt mevzusu çok yoruyor beni ya gelmezse diye hamile kalmadan bile düşünür oldum

5 gün var Canım
Benim genital siğillerim vardı tedavi olduk ikimizde ama bebeği riske atmak istemiyorlar ilk doğum uzun sürer diye.
O süt mevzusu çok yoruyor beni ya gelmezse diye hamile kalmadan bile düşünür oldum

Anladim cnm olur ya sezeryan olsun bak sezeryanda kotu diil yani ben memnunum.
Daha cok varmis 5 gun sabretmen lazim :)

Ben annemin karnında 7 ay zor durmuşum ayol bide hemen yürüyememek bebeğimizin her işiyle ilgilenememek ihtimali korkutuyor çünkü bana bakacak kimse yok

Ben annemin karnında 7 ay zor durmuşum ayol bide hemen yürüyememek bebeğimizin her işiyle ilgilenememek ihtimali korkutuyor çünkü bana bakacak kimse yok

Anladim cnm yok ya ayaklanirsin hemen

Ay insallah
Yalnız hamile kaldık da doğuma kaldı konu
Allahım olmayacak birşeyin hayalini kurdurtmazsın tez zamanda nasip et inşallah isteyenlerin kucağını boş bırakma. Amin.

Maleseffffff

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 60
Ben oldum cnm kimyasala dondu sanirim cok degisik regl oluyorum cunku.
Senin kismet bakalim bisiler ogrenirsen haber et bana

Ay Can'ım bi doktora git istersen allah sağlık sıhhat versin
Benim bugün midem çok kötü taksiye bindim resmen çıkaracaktım

Ay Can'ım bi doktora git istersen allah sağlık sıhhat versin
Benim bugün midem çok kötü taksiye bindim resmen çıkaracaktım

Gitsem bisi degismiycekki cnm bekliorum dengesizlik devam ederse gidicem belki sokulurum belli olmaz maasini alamadi esim ondan gidemiorum

Back