• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mı Acaba

AyzaD

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2016
736
488
18
29
Herkese merhaba öncelikle ben 16 mayısta kese gelişmediği için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok şükür bi komplikasyon olmadı sadece bebeğimizin acısını atlatamadık. Neyse 10 Eylülde kahverengi adet oldum resmen Şok'a girdim araştırdım ettim olabileceğini gördüm içim rahat etmedi jinekologumu aradım olur dedi tam da Bayram'a denk geldi hatta. Şimdi 7 Ekimde adet olmam gerekiyor ama 2 gündür su gibi akıntım var resmen çamaşırım ıslanıyor, göğüslerimi savaşa yollasalar savaşı alır herhalde füze modunlar ağrı yok ama uçları hassas bide hacmi dev oldu ve sürekli tuvalete taşınıyorum normalde gece uykum çok ağırdır 2-3 kere kalkıp çişe gidiyorum. Dışarı çıkmaya korkar oldum. Daha Zaman var diye de test yapmaya korkuyorum. Acaba hamile olabilir miyim?????

:dua::dua:
Herkese merhaba öncelikle ben 16 mayısta kese gelişmediği için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra çok şükür bi komplikasyon olmadı sadece bebeğimizin acısını atlatamadık. Neyse 10 Eylülde kahverengi adet oldum resmen Şok'a girdim araştırdım ettim olabileceğini gördüm içim rahat etmedi jinekologumu aradım olur dedi tam da Bayram'a denk geldi hatta. Şimdi 7 Ekimde adet olmam gerekiyor ama 2 gündür su gibi akıntım var resmen çamaşırım ıslanıyor, göğüslerimi savaşa yollasalar savaşı alır herhalde füze modunlar ağrı yok ama uçları hassas bide hacmi dev oldu ve sürekli tuvalete taşınıyorum normalde gece uykum çok ağırdır 2-3 kere kalkıp çişe gidiyorum. Dışarı çıkmaya korkar oldum. Daha Zaman var diye de test yapmaya korkuyorum. Acaba hamile olabilir miyim?????
İnşallah hamilesindir :dua:

benimde 8 ekim cnm bat..bende beklemedeyim bel ağrım var aynen dediğin gibi çamaşırım ıslanıyo ve çok fazla idrara çıkıyorm ama adetim gecikmeden test yapmıcam ben inş hamileyizdir cnm :dua::anneadayı:

Allah doğru zamani yasatsin bekletmesin insallah Can'ım kaç haftalıktı düşüğün
Benim bel Ağrı'm yok ama bazen kasıklarımda bi sızı hissediyorum genelde sol tarafta bide olup olmadık Ateş basmalarım var ki sormayın

Kıyamam sana ben ya bende toparlanmış sayılmam hala bakalım bu bebiş aklımı çok kurcalıyor biraz meşgul oldum gibiyim en kısa zamanda sende kavuşursun inş yavruna

Ayni belirtiler bendede var regl 4 gun gecikmis durumda bakalim bekleyeme aldim kendimi kismet isi ins herkez melegine kavusur.
Su gibi akinti gogusler bas donmesi acikinca hafif bulanti.
Bakalim piskolojik mi diilmi bilemem ama esim fuzelerimi farketmis durumda :)

Hahahahhaha ah şu erkekler diyorum 4 gün gecikme ve bekliyorsun ben ölürüm herhalde tatlım ya kısmet bakalım

Hahahahhaha ah şu erkekler diyorum 4 gün gecikme ve bekliyorsun ben ölürüm herhalde tatlım ya kısmet bakalım
Sabredip bekliyorum bende bakalim yarin oglen test alicam merak ediyorum cunku.
Pozitif cikarda kana giderim bende ins.
Goguslerim cok agriyor ve doluluk geldi onlara benim kizimdada ayni belirtileri yasadim.
Kizim 15 aylik. Kismet bakalim buda varsa var

Resmen dalga geçiyor sevgilim sütlerin geldi diye bende bugün test yapacaktım er kişi izin vermedi üzülücez sonra dedi ben ilk hamileliğimi regl olmam gereken günde öğrendim bakalım bunda O kadar bekleyemem çünkü ilk hamileliğim kazara olmuştu hiç imkan vermiyorduk

Resmen dalga geçiyor sevgilim sütlerin geldi diye bende bugün test yapacaktım er kişi izin vermedi üzülücez sonra dedi ben ilk hamileliğimi regl olmam gereken günde öğrendim bakalım bunda O kadar bekleyemem çünkü ilk hamileliğim kazara olmuştu hiç imkan vermiyorduk

Ztn o er kisiler engel olurlar banada kana esim engellio cikmiycak diye :)
Bakalim kismet hayirlisi sen ne yapican testi

Ondan gizli yapmak istiyorum ama o da birlikte yaşamak istiyorum o heyecanı diyor herhalde yarın bi idrar testi yaparım olmazsa kan testi gene

Ondan gizli yapmak istiyorum ama o da birlikte yaşamak istiyorum o heyecanı diyor herhalde yarın bi idrar testi yaparım olmazsa kan testi gene

Sen yap pozitif cikarsa hic haberin yokmus gibi askim beraber yapalim de beraber yapinca gene pozitif cikicak elbette onun o saskinligini gorursun :)
Ayni yastayiz seninle okuyorsun sanirim sen ?
Ayni evdemi kaliosunuz

Ay şimdi tutamıyorum kesin söylerim ben.
Bebiş varsa eğer bi de final haftamın bitişine geliyor doğum sezaryen olursa ki öyle olacak büyük ihtimalle final haftamda doğurucam

Ay şimdi tutamıyorum kesin söylerim ben.
Bebiş varsa eğer bi de final haftamın bitişine geliyor doğum sezaryen olursa ki öyle olacak büyük ihtimalle final haftamda doğurucam

Nisanlisin sanirim evlenmeden once yapma derim hani sahsi dusuncem kimse yanlis anlasin bazi seyler oturunca deneyin derim ben hayatta ne olacak belli olmuyor canim

Can'ım biz 3 senedir birlikteyiz 7 aydır birlikte yaşıyoruz biz dini açıdan imam nikahı falan yapıldı ama belediyeden izin almak gibi geliyordu bize nikah düğün eğlencemizi falan yaptık sadece soyadlarımız farklı gibi yani

Back