Ay bende bu ay adet olursam eş paketi alıcam 1 aylıkselam bende cok arastırdım kendısını yorumları vs herkes cok memnun . Gecen ay takviyesiz denedim. Bu ay regli olunca eş paketi aldım başladım 2 haftadır kullanıyoruz . ama bununla gebe kalan cok duydum
aldım bende işte günlerede uyuyorum hayırlısı artıkAy bende bu ay adet olursam eş paketi alıcam 1 aylık
Umarım vesile olurda bebeğimiz olur canım herhangi bi sorun var mıydı sizde ?aldım bende işte günlerede uyuyorum hayırlısı artık
Eşimde herhangi bir sorun yok benimde sadece tsh düşük o kadar onun içinde ilac kullanıyorum. Bir dış genelik bir kimyasal gecırdımUmarım vesile olurda bebeğimiz olur canım herhangi bi sorun var mıydı sizde ?
Anladım canım bende bir kere dış gebelik geçirdim sol tüp alındı .. sağ tüpte kapalıymış hsg ile açıldı 2 ay önce .. umarım sağlıkla tez zamanda bebeğimiz olurEşimde herhangi bir sorun yok benimde sadece tsh düşük o kadar onun içinde ilac kullanıyorum. Bir dış genelik bir kimyasal gecırdım
benım sukur temızlendı tüpüm alınmadı ama şubatta kımyasal gecırdım sadece ondan sonra olmadı denıyorum her yoluıAnladım canım bende bir kere dış gebelik geçirdim sol tüp alındı .. sağ tüpte kapalıymış hsg ile açıldı 2 ay önce .. umarım sağlıkla tez zamanda bebeğimiz olur
Olsun deneyin yine hemen ilk ayda olacak diye bir şey yokBen bu ay kalamadım kızlar bir ay daha denicem eş paketini
Sipariş vericem gene birazdan canım advictor da eklicem bu sefer 3 ay diyır doktor ztn 2. Ayım olcak mfkyla normal denemem 1 seneOlsun deneyin yine hemen ilk ayda olacak diye bir şey yok
Bende de 3. Ay olacak man woman advictor fodega kullandımSipariş vericem gene birazdan canım advictor da eklicem bu sefer 3 ay diyır doktor ztn 2. Ayım olcak mfkyla normal denemem 1 sene