Baktım ama bişey bulamadım ya pahalı bulup kullanılmamış ya da kararsız genelde çoğu kişi bir iki tane gebelik yorumu okudum ,ben duphaston Progestan ve besin takviyeleri kullandımgebe kalanları duydum hatta burda yapanlarda vardı başlıklardan aratıp bulabilirsin.ama adam hakkında pek iyi şeyler duymadım bi ara. paragöz olabilir yani. bundan önce doktorda hangi tedavileri gördünüz ?
Peki sizde gecikme yaptı mı bazılarında gecikme kist vs yapmışYöntemi deneyip gene kalansa çok kalamaynada bende eş paketi kullanıp kalamayan kesimdenim
Yok ben de herhangi bir gecikme yapmadı yumurtlama gayet iyi hissettim ama olmadı adet düzeni değişen arkadaşlarım oldu amaPeki sizde gecikme yaptı mı bazılarında gecikme kist vs yapmış
Benim adetlerim zaten düzensiz o yüzden biraz korkuyorum açıkçası siz hala kullanmaya devam ediyor musunuzYok ben de herhangi bir gecikme yapmadı yumurtlama gayet iyi hissettim ama olmadı adet düzeni değişen arkadaşlarım oldu ama
Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ayKızlar merhaba,
1 yıldır gebelik istiyoruz ,çikolata kistim vardı ama şu an yok çok şükür .Mfk ya başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık gerçekten işe yarıyor mu yoksa sırf para kazanmak için mi milleti mi kandırıyorlar mfk ürünlerini kullanıp gebe kalan var mı
Hangi ürünleri kullanıyorsunuzBende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay
Yok zaten yurtdışında olduğum için bir daha alamadım öylece kaldı hatta bazen diyorum ki iyikide kaldı kullansaydım belki benimkide gecikecekti en azından bir düzenli reglim var demiştim canımBenim adetlerim zaten düzensiz o yüzden biraz korkuyorum açıkçası siz hala kullanmaya devam ediyor musunuz
Eş paketi kullanıyoruz minera bideHangi ürünleri kullanıyorsunuz
Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay
Benimde 2. Eş paketim canım reglime 1 hafta kaldı beklemedeyimYöntemi deneyip gene kalansa çok kalamaynada bende eş paketi kullanıp kalamayan kesimdenim
Çatlama için kullanmadım ovilasyon takibi yapıyorum benyumurta oluşumu ve çatlaması için hangi ürünü kullandınız ?
Hadi inşallah seninki olsun canımmBenimde 2. Eş paketim canım reglime 1 hafta kaldı beklemedeyim
Beslenme şeklim aynı yürüyüş ihmal etmedim su içtim ilişki günlerini uyguladım takviyeleri kullandım nasip olmayınca olmuyor işte canımsattığı ürünleri bilmem o şekilde de hamile kalmadım ama beslenme ve hareket konusunda söylediklerini zaten yaparsanız sağlığınız düzene girer ve hamilelik ihtimaliniz artar. ayrıca ürünlerden propolis vs piyasada bulabileceğiniz besin takviyeleri.
Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım benim , isteyen herkese ve sanaBeslenme şeklim aynı yürüyüş ihmal etmedim su içtim ilişki günlerini uyguladım takviyeleri kullandım nasip olmayınca olmuyor işte canım
Sağol canım benimAllah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım benim , isteyen herkese ve sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?