• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mfk yöntemine kafam karışık

mavisss21

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
164
66
18
Kızlar merhaba,
1 yıldır gebelik istiyoruz ,çikolata kistim vardı ama şu an yok çok şükür .Mfk ya başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık gerçekten işe yarıyor mu yoksa sırf para kazanmak için mi milleti mi kandırıyorlar mfk ürünlerini kullanıp gebe kalan var mı

gebe kalanları duydum hatta burda yapanlarda vardı başlıklardan aratıp bulabilirsin.ama adam hakkında pek iyi şeyler duymadım bi ara. paragöz olabilir yani. bundan önce doktorda hangi tedavileri gördünüz ?

gebe kalanları duydum hatta burda yapanlarda vardı başlıklardan aratıp bulabilirsin.ama adam hakkında pek iyi şeyler duymadım bi ara. paragöz olabilir yani. bundan önce doktorda hangi tedavileri gördünüz ?
Baktım ama bişey bulamadım ya pahalı bulup kullanılmamış ya da kararsız genelde çoğu kişi bir iki tane gebelik yorumu okudum ,ben duphaston Progestan ve besin takviyeleri kullandım

Yöntemi deneyip gene kalansa çok kalamaynada bende eş paketi kullanıp kalamayan kesimdenim🥹

Kızlar merhaba,
1 yıldır gebelik istiyoruz ,çikolata kistim vardı ama şu an yok çok şükür .Mfk ya başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık gerçekten işe yarıyor mu yoksa sırf para kazanmak için mi milleti mi kandırıyorlar mfk ürünlerini kullanıp gebe kalan var mı
Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay

Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay
Hangi ürünleri kullanıyorsunuz

Benim adetlerim zaten düzensiz o yüzden biraz korkuyorum açıkçası siz hala kullanmaya devam ediyor musunuz
Yok zaten yurtdışında olduğum için bir daha alamadım öylece kaldı hatta bazen diyorum ki iyikide kaldı kullansaydım belki benimkide gecikecekti en azından bir düzenli reglim var demiştim canım

yumurta oluşumu ve çatlaması için hangi ürünü kullandınız ?

sattığı ürünleri bilmem o şekilde de hamile kalmadım ama beslenme ve hareket konusunda söylediklerini zaten yaparsanız sağlığınız düzene girer ve hamilelik ihtimaliniz artar. ayrıca ürünlerden propolis vs piyasada bulabileceğiniz besin takviyeleri.

sattığı ürünleri bilmem o şekilde de hamile kalmadım ama beslenme ve hareket konusunda söylediklerini zaten yaparsanız sağlığınız düzene girer ve hamilelik ihtimaliniz artar. ayrıca ürünlerden propolis vs piyasada bulabileceğiniz besin takviyeleri.
Beslenme şeklim aynı yürüyüş ihmal etmedim su içtim ilişki günlerini uyguladım takviyeleri kullandım nasip olmayınca olmuyor işte canım😥

Back