Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mfk yöntemine kafam karışık
- Konu Sahibi mavisss21
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #hamilekalmakistiyorum #mfk #mfkürünleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Baktım ama bişey bulamadım ya pahalı bulup kullanılmamış ya da kararsız genelde çoğu kişi bir iki tane gebelik yorumu okudum ,ben duphaston Progestan ve besin takviyeleri kullandımgebe kalanları duydum hatta burda yapanlarda vardı başlıklardan aratıp bulabilirsin.ama adam hakkında pek iyi şeyler duymadım bi ara. paragöz olabilir yani. bundan önce doktorda hangi tedavileri gördünüz ?
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Peki sizde gecikme yaptı mı bazılarında gecikme kist vs yapmışYöntemi deneyip gene kalansa çok kalamaynada bende eş paketi kullanıp kalamayan kesimdenim
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Yok ben de herhangi bir gecikme yapmadı yumurtlama gayet iyi hissettim ama olmadı adet düzeni değişen arkadaşlarım oldu amaPeki sizde gecikme yaptı mı bazılarında gecikme kist vs yapmış
Benim adetlerim zaten düzensiz o yüzden biraz korkuyorum açıkçası siz hala kullanmaya devam ediyor musunuzYok ben de herhangi bir gecikme yapmadı yumurtlama gayet iyi hissettim ama olmadı adet düzeni değişen arkadaşlarım oldu ama
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ayKızlar merhaba,
1 yıldır gebelik istiyoruz ,çikolata kistim vardı ama şu an yok çok şükür .Mfk ya başlamayı düşünüyorum ama kafam karışık gerçekten işe yarıyor mu yoksa sırf para kazanmak için mi milleti mi kandırıyorlar mfk ürünlerini kullanıp gebe kalan var mı
Hangi ürünleri kullanıyorsunuzBende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Yok zaten yurtdışında olduğum için bir daha alamadım öylece kaldı hatta bazen diyorum ki iyikide kaldı kullansaydım belki benimkide gecikecekti en azından bir düzenli reglim var demiştim canımBenim adetlerim zaten düzensiz o yüzden biraz korkuyorum açıkçası siz hala kullanmaya devam ediyor musunuz
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Eş paketi kullanıyoruz minera bideHangi ürünleri kullanıyorsunuz
- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
- 63
Bende bu ay kullanıyorum eş paketi ek olarak klomen kullandım Çarşamba günü kontrolüm vardı gittim doktora baya yumurta vardı ilk defa bu kadar oldu bende. Bende adet düzensizliği yaptı ama Sanrm ben adete beş gün kala başladım adetim 4 gün geçikti o ay
yumurta oluşumu ve çatlaması için hangi ürünü kullandınız ?
- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
Benimde 2. Eş paketim canım reglime 1 hafta kaldı beklemedeyimYöntemi deneyip gene kalansa çok kalamaynada bende eş paketi kullanıp kalamayan kesimdenim
- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Çatlama için kullanmadım ovilasyon takibi yapıyorum benyumurta oluşumu ve çatlaması için hangi ürünü kullandınız ?
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Hadi inşallah seninki olsun canımmBenimde 2. Eş paketim canım reglime 1 hafta kaldı beklemedeyim
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Beslenme şeklim aynı yürüyüş ihmal etmedim su içtim ilişki günlerini uyguladım takviyeleri kullandım nasip olmayınca olmuyor işte canımsattığı ürünleri bilmem o şekilde de hamile kalmadım ama beslenme ve hareket konusunda söylediklerini zaten yaparsanız sağlığınız düzene girer ve hamilelik ihtimaliniz artar. ayrıca ürünlerden propolis vs piyasada bulabileceğiniz besin takviyeleri.
- 20 Temmuz 2014
- 934
- 1.605
- 313
- 33
Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım benim , isteyen herkese ve sanaBeslenme şeklim aynı yürüyüş ihmal etmedim su içtim ilişki günlerini uyguladım takviyeleri kullandım nasip olmayınca olmuyor işte canım
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Sağol canım benimAllah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım benim , isteyen herkese ve sana