- 21 Ocak 2022
- 17
- 8
- 33
-
- Konu Sahibi pandorarotti
Doğal yolla oldu amh değerimi hatırlamıyorum ama normaldi olağandışı hiçbir şey yoktu eşimde azosperm vardı ,1 buçuk aylıkTüp bebek mi sizin yoksa doğal yolla mı oldu? Amh değeriniz kaçtı? Kaç aylık hamilesiniz
Bu arada mfk kullandık 2 ay sonuç alamadık,yanıklar baharatın verdiği ürünlerle hamile kaldımTüp bebek mi sizin yoksa doğal yolla mı oldu? Amh değeriniz kaçtı? Kaç aylık hamilesiniz
Merhaba baharatçı rahim fitili tarzında bir ürün veriyor mu acaba ?Bu arada mfk kullandık 2 ay sonuç alamadık,yanıklar baharatın verdiği ürünlerle hamile kaldım
Zencefil konsantresi,deve dikeni konsantresi ve macun karışımıOradan ne aldınız peki canım
Tamamdır çok teşekkürlerZencefil konsantresi,deve dikeni konsantresi ve macun karışımı
tek huylanan ben değilmişim. müneccim gibi, onlar sayesinde diye diye yani hoş değil insanlar burada biçare , bi yol yordam destek arıyorlar.Baharatçı reklamı kokusu geldi burnuma
bekliyoruz :)Ben satın aldım kızlar dayanamadım sonucu yazicamm
Kötü bir niyetle yazmadım ama çok belli olunca dayanamadım yazdımtek huylanan ben değilmişim. müneccim gibi, onlar sayesinde diye diye yani hoş değil insanlar burada biçare , bi yol yordam destek arıyorlar.
merhaba yanıklar baharattan aldığınız kürlerle ilk ay kullanımda mı hamile kaldınız ?Doğal yolla oldu amh değerimi hatırlamıyorum ama normaldi olağandışı hiçbir şey yoktu eşimde azosperm vardı ,1 buçuk aylık
Selam. Mfk ürünü aldım demişsiniz kullandınız mı faydası oldu mu acaba benimde eşim azosperm bende almayı düşüyorum daBen satın aldım kızlar dayanamadım sonucu yazicamm
Üzerinden baya bir zaman geçmiş ama çok merak ettim bende bugün sipariş verdim çok umutluyum deneyimlerinizi paylasirmsnzBen satın aldım kızlar dayanamadım sonucu yazicamm
bunu bende merak ediyorum. 23 bin küsür fiyat çıkardı. çok fazla değil miArkadaşlarım merhaba mfk ile gebe kalan varmı aranızda tüp bebek öncesi düşünüyorum biraz pahalı o yüzden deneyip memnun kalan varmı merak ettim benimle paylasirmisiniz bilgilerinizi boşa almak istemiyorum tecrübeleri bekliyorum tşkler
ne kadar tuttu ? hangi ürünleri aldınızBen satın aldım kızlar dayanamadım sonucu yazicamm