- 23 Mayıs 2022
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi gamzegmz gucluguclu
Merhaba ben gecen ay Mfk takviyeleri kullandım regil olmadım ama kan sonucumda negatif düzenli adet gören birisiyim gibi olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda okuduğum kadarıyla önerilen karışımlardan kaynaklı gecikmeler oluyormuşMerhaba ben gecen ay Mfk takviyeleri kullandım regil olmadım ama kan sonucumda negatif düzenli adet gören birisiyim gibi olan varmı
merhaba regli oldunuz mu ?Merhaba ben gecen ay Mfk takviyeleri kullandım regil olmadım ama kan sonucumda negatif düzenli adet gören birisiyim gibi olan varmı
Test yaptınız mı gebe misinizHayır olmadım
Hangilerini ne kadar kullandın kuzuMerhaba ben gecen ay Mfk takviyeleri kullandım regil olmadım ama kan sonucumda negatif düzenli adet gören birisiyim gibi olan varmı
Evet yaptım gebelik yok ama adette olmadım kadın doğuma gideceğim cuma günüTest yaptınız mı gebe misiniz
Bizede haber ver kuzum umarim her şey yolundadır sadece mevsimseldirEvet yaptım gebelik yok ama adette olmadım kadın doğuma gideceğim cuma günü
Kuzum doktor ne dedi dün muayene olucaktin ?Yarın doktora gideceğim muanne olacağım halada olmadım
Gebelik yoktu regil oldum tam denk geldi ogüne hormonlarim Iyi Daha önceden iyidi Takviye kullandigimi söylemedim terslerleye biliyor bazı doktorlar ondan korktum çatlatma tedavisine başlayalım dedi tedaviye başladıkEvet yaptım gebelik yok ama adette olmadım kadın doğuma gideceğim cuma günü
Hangi takviyeleri kullandınız acaba ben mfk man ve women plus kullandım bugün gecikmemin 2. Günü adet tarihimden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktıGebelik yoktu regil oldum tam denk geldi ogüne hormonlarim Iyi Daha önceden iyidi Takviye kullandigimi söylemedim terslerleye biliyor bazı doktorlar ondan korktum çatlatma tedavisine başlayalım dedi tedaviye başladık
Hangi takviyeleri kullandınız acabaMerhaba ben gecen ay Mfk takviyeleri kullandım regil olmadım ama kan sonucumda negatif düzenli adet gören birisiyim gibi olan varmı
Ben kapsul olan eş paketini kullandım ama bu sefer man ve women plusu kullanıyorum..Hangi takviyeleri kullandınız acaba ben mfk man ve women plus kullandım bugün gecikmemin 2. Günü adet tarihimden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
İnşallah güzel sonuçlar alırızBen kapsul olan eş paketini kullandım ama bu sefer man ve women plusu kullanıyorum..
Aminn bekle bakalım sende sonuç ne olacakİnşallah güzel sonuçlar alırız
Az önce erken gebelik testi yaptım ilk 4 dk içinde ki hali bu oynadım tabi belli olsun diye ama yarın ilk idrarla tekrar yapacamAminn bekle bakalım sende sonuç ne olacak
Ayy resmen bebiş geliyorr inşallahh 3 yıldır deniyorum demişsin bi sorun varmıydı yoksa bi sorun yokken mi olmadı o kadar zaman merak ettim ve çok sevindimm kesin var ya ne güzel bi haber Rabbim bize de nasip etsin inşallah bi de bu Ay olsun diyr bişey denedin mi canımAz önce erken gebelik testi yaptım ilk 4 dk içinde ki hali bu oynadım tabi belli olsun diye ama yarın ilk idrarla tekrar yapacam