- Konu Sahibi gamzegmz gucluguclu
Bi de büyük ihtimal geç döllenme olduğu için silik çıkıyordurAz önce erken gebelik testi yaptım ilk 4 dk içinde ki hali bu oynadım tabi belli olsun diye ama yarın ilk idrarla tekrar yapacam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de büyük ihtimal geç döllenme olduğu için silik çıkıyordurAz önce erken gebelik testi yaptım ilk 4 dk içinde ki hali bu oynadım tabi belli olsun diye ama yarın ilk idrarla tekrar yapacam
Ooowww silik şekilde var inşallah pozitif olur çok güzelAz önce erken gebelik testi yaptım ilk 4 dk içinde ki hali bu oynadım tabi belli olsun diye ama yarın ilk idrarla tekrar yapacam
Yaa inşallah çok haycanlıyım sabah ilk idrarla tekrarlayacam. Bende çikolata kisti problemi var canım 2 kez ameliyat oldum amh değerim 1 lerde o yüzden olmuyordu. Bu ay sadece mfk man ve women plus kullandım başka hiç bişey yapmadım hatta sadece 3 kez ilişki oldu geçen ay aşılama yapmıştım tutmayınca herşeyi boşvermiştim.Ayy resmen bebiş geliyorr inşallahh 3 yıldır deniyorum demişsin bi sorun varmıydı yoksa bi sorun yokken mi olmadı o kadar zaman merak ettim ve çok sevindimm kesin var ya ne güzel bi haber Rabbim bize de nasip etsin inşallah bi de bu Ay olsun diyr bişey denedin mi canım
Yaa in yarın sabah ilk idrarla yapacam birdeBen de geçen ay kullandım 15 gün kad
Ooowww silik şekilde var inşallah pozitif olur çok güzel
Test yaptın mı canımYaa inşallah çok haycanlıyım sabah ilk idrarla tekrarlayacam. Bende çikolata kisti problemi var canım 2 kez ameliyat oldum amh değerim 1 lerde o yüzden olmuyordu. Bu ay sadece mfk man ve women plus kullandım başka hiç bişey yapmadım hatta sadece 3 kez ilişki oldu geçen ay aşılama yapmıştım tutmayınca herşeyi boşvermiştim.
Yaa in yarın sabah ilk idrarla yapacam birde
Yapınca yaz hemen bekliyoruz merakla umut olsun bize deYaa inşallah çok haycanlıyım sabah ilk idrarla tekrarlayacam. Bende çikolata kisti problemi var canım 2 kez ameliyat oldum amh değerim 1 lerde o yüzden olmuyordu. Bu ay sadece mfk man ve women plus kullandım başka hiç bişey yapmadım hatta sadece 3 kez ilişki oldu geçen ay aşılama yapmıştım tutmayınca herşeyi boşvermiştim.
Yaa in yarın sabah ilk idrarla yapacam birde
Kan tahlili verdim Negatif maalesefYapınca yaz hemen bekliyoruz merakla umut olsun bize de
Kan verdim canım negatifTest yaptın mı canım
Canım bugün doktor söyledi negatif çıkarsa ilişkiye devam edin ve bekleyin dedi canlıdaKan verdim canım negatif
Adetim de geldi canım eş paketi siparişi verdim bende bakalımCanım bugün doktor söyledi negatif çıkarsa ilişkiye devam edin ve bekleyin dedi canlıda
Hayırlısı canım benim umarım eş paketi vesile olur bende bu ay olmazsam fodega panacea falan olan eş paketi var onu alıcam sen onu mu almıştın ?Adetim de geldi canım eş paketi siparişi verdim bende bakalım
Evet canım şimdi onu sipariş verdimHayırlısı canım benim umarım eş paketi vesile olur bende bu ay olmazsam fodega panacea falan olan eş paketi var onu alıcam sen onu mu almıştın ?
Hadi İnşallah canımEvet canım şimdi onu sipariş verdim
Amiin canım benimHadi İnşallah canım
Bende bu ay eş paketi kullandım ama suan reglim geliyor sanırım olmadı bidaha alıcam artıkBen de eş paketi kullandım bu ay pazartesi adet olma günümdü. Tabi fsh falan yüksekti. Rutin oldu bu gecikmeler. Gönül istiyor umut olsn. Ama hamilelik belirtisi hiç yok .daha önce hamile kaldım çünkü
Bayan seti ile devam edin bence 3 ay diyorBende bu ay eş paketi kullandım ama suan reglim geliyor sanırım olmadı bidaha alıcam artık
Benim gögüs agrım hiç yok ama adette olmadım..zaten 3 2 ye fazla da uymadım tek aklımı karıştıran geçen salı gelen açık renk kahverengi leke.dedim yerleşme olabilir mi diye ama umudum yokkızlar bende eş paketi aldım 3-2 yontemını denedım bat 23 haziran 9 gün var bugün 21. günüm ve son ilişkiyi yapıcam ama inanılmaz gögüs hassasiyetim var . sizde durumlar nasıl
bat ne zaman gectı mı ? Belki yerleşmedir inşallah yerleşmiştirBenim gögüs agrım hiç yok ama adette olmadım..zaten 3 2 ye fazla da uymadım tek aklımı karıştıran geçen salı gelen açık renk kahverengi leke.dedim yerleşme olabilir mi diye ama umudum yok