MFK ÜRÜNLERİ ADET GECİKMESİ YAPAR MI?

Canım kızlar mfk gebesiyim. Kan sonucun çıkmış dün vermistim 192 inşallah artarak gelecek minnosum. Takviye 2 ay kullandık . Siz de bırakmayın devam edin.
Aaaa şahane Maaşallah ne kadar güzel Allahım bize de nasip etsin size de sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Şimdi bize neler kullandığınızı neler yaşadığınızı en en en ince ayrıntısına kadar anlatırsanız çok seviniriz

Sizde mi karışım aldınız bu ay?
Ben 2 ay eş paketi bu 3.ay eşim paketten devam ediyor ben womanplus kullanıyorum sadece

ttwin ürünlerden panacea,fodega,bee,Man karışım aldık 2 ay ikimiz de kullandık baska bir şey yapmadık canım bir de bol yesillik yedik ve oldu çok şükür. Belli sorun yoktu ama 3 yıl olmadi tüp de denedik . Hatta 2. Deneme için adeti bekledim transfere rabbim nasip etti . Sizlerden de güzel haberler bekliyorum

Yeşillik olarak neler tükettiniz? Ben kahvaltıda nane maydanoz Reyhan bazen de roka tüketiyorum eşim de. Bir de şu 3232 kuralını anlatır mısınız adet bittiği gün mü başlıyorsunuz ertesi gün mü

Sizde mi karışım aldınız bu ay?
Ben 2 ay eş paketi bu 3.ay eşim paketten devam ediyor ben womanplus kullanıyorum sadece
Aynen karışım aldım man plus ve woman plus. Eş paketi kullandık bu 3. Ayımız. Bitince karışıma başlayacağız. Eş paketi yanında eşim azospermi antox minera ve flora kullanıyor ben ise athena antox minera flora advictor kullanıyorum. Bir de 1 Şişe detox sirke bitirdik 2. Şişedeyiz

Yeşillik olarak neler tükettiniz? Ben kahvaltıda nane maydanoz Reyhan bazen de roka tüketiyorum eşim de. Bir de şu 3232 kuralını anlatır mısınız adet bittiği gün mü başlıyorsunuz ertesi gün mü
3232 yapmadık biz canım. Yeşillik ne varsa yedik hepsi yani

Peki gün aşırı mı uyguladınız? Soruya bogdum kusura bakmayın ve de teşekkür ederim
Yok canım estağfurullah. Hayır sadece bir gün ilişki oldu o da yumurtam catlayinca hissettim akıntıdan o gün oldu sanırım. İlişkiye odaklanmayın yumurtlama takibi önemli. Yumurtlama olunca birer gün ara ile devam edin bence. İnşallah güzel haberlerle

Arkadaşlar 1 aylık eş paketi kullandık 4 gün gecikmem oldu adet günü idrar testi yaptım negatif . Kaç gün sonra tekrar yapsam testi ? Belirtim yok sadece arada kremsi beyaz akıntı geliyor ..

Benimde geciktirdi eş paketi kullanmıştım adet olmayı bekliyorum

Canım kızlar mfk gebesiyim. Kan sonucun çıkmış dün vermistim 192 inşallah artarak gelecek minnosum. Takviye 2 ay kullandık . Siz de bırakmayın devam edin.
Yaaa bayıldım bu habere mesajları yeni okuyorum çünkü 1 aydır Türkiye'deyim ve çok yoğun geçiyor ( normalde İsviçre'de yaşıyorum) neyse sana odaklanıyorum hemen inanılmaz güzel bir haber seni kutluyorum ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Arkadaşlar 1 aylık eş paketi kullandık 4 gün gecikmem oldu adet günü idrar testi yaptım negatif . Kaç gün sonra tekrar yapsam testi ? Belirtim yok sadece arada kremsi beyaz akıntı geliyor ..
Gülpembe şimdi ne durumdasin bilmiyorum ama dilerim güzel haberler verirsin bize. Ben bu konu başlığını açınca gecikmemi baz alarak açmıştım, kısaca kendi sürecimden bahsetmek isterim.
3 ay önce panecea, fodega ve bee kapsülüne başladım ilk ayimda değil ikinci ayimda 20 gün geçiktim ve her belirtiyi taşıyordum fakat idrar testlerim hep negatifti kan veremiyordum randevu sorunu vardi vs. Üçüncü ayimdada 8 gün geciktim ve şimdi Türkiye'deyim muayene oldum ve reglin 3.gununde tahliller yaptırdım. Çok şükür ki fsh 20 den 8 düşmüş ve amh 0.26 dan 0.29 olmuş zaten prolaktinim 90 idi ama 22 ye düşmüş ben daha ne isteyeyim Rabbim elbette çocukta nasip edecektir vakti geldiğinde. Bu ay belki tutardı ama eşimden uzağım

Nasılsın şimdi neler hissediyorsun ? Bebiş nasıl birazcık hissediyorsundur sanırım

Adet olamadım kist olmuş onun tedavisine başladık canım maalesef ..

Valla tesadüf mü oldu ondan dolayı mı bilmiyorum ama es paketi kullandık sonraki ay adet beklerken olamadim kontrolde kist olduğu ortaya çıktı gebelik yoktu
Ya tedaviye başlamışsın ya inşallah kist bitecektir Allah büyüktür sonucu güzel olsun

Son
Son durumunuz nedir

Son

Son durumunuz nedir
3 ayim bitti değerlerim dengelendi çok şükür (en son sayfada değerlerimi yazdım) gebelik yok muayene oldum ve zeytin kadar 1 tane polip var dedi doktor ve gebeliği engeller dedi. Sizlerin polip konusunda bir fikri var mi bir deneyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…