- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.908
Öncelikle merhaba. Evet çok üzücü şeyler yasamissiniz tek farklı kullandığınız şey mfk olduğu için direkt ona yormussunuz fakat sormak istediğim bir kaç soru var tsh lh ve fsh değerinizi vitaminleri kullanmadan önce de baktırdınız mı ki vitaminler yüzünden oldu deyip direkt mfk yüzünden oldu diyebiliyorsunuz ? Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın buraya tartışma yaratmak için yazmiyorum sadece kesin işe yaramaz demeniz bana garip geldi çünkü ben mfk sayesinde hamile kaldım 5 yıldır çocuk istiyorduk ve her şeyi denedik olmadi mfk sayesinde oldu ayrıca ben de 29 yaşındayım ve adet problemiyle doktora gittim bana da lh TSh ve amh bakıldı çocuk icin acele etmem gerektiğini söyledi YALNİZ BURDA ALTINI ÇİZMEK İSTEDİGİM BİR KONU VAR BEN MFK KULLANMAYA BASLAMADAN ÖNCE DOKTORA GİTTİM VE BUNU SOYLEDİLER ve benim kilo problemim de yoktu 1.80 boyunda 63 kiloyum sonra Hemen mfk sipariş ettim ve ondan sonraki ay gebe kaldım lütfen insanlari yargılamadan önce bir daha düşünün insanların günahını almayın bakın ne güzel hamileymişsiniz Allah bağışlasın Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.Üşenmeyin okuyun kızlarr
Arkadaşlar ne bu ilaçlara bel bağlayın ne de yöntemine! Yaklaşık 4-5 ay önce internette gördüm bu doktoru yöntemim var ilaçlarım var diye bas bas bağırıyodu baya da takipçisi var dedim heralde kayda değer biri. Neyse araştırdım 2 tane takviye edici gida aldım adalis ve advictor. Biraz kilom var yardımcı olsun diye. İlk 1 ay kulladım ( ne kilo veriyorum ne bişey) adetim o ay gelmedi 10 gün geçti tık yok. Kalktım doktora gittim doktor bir düzine tahlil istedi sizin de bildiginiz tsh lh fsh falan filan. Sonuçlar çıktı doktor bile inanamadı 29 yaşındayım menepoz evresini bile geçmişim düşünün raboratuarı bile aradı yanlışlık olabilir mi diye! Neyse ben ağla ağla hayatım karardı 5 aylık evliyim durumlar vahim. Ordan oraya 3 hastane gezdim 1 tane dahi ilaç yazan olmadı. Kendi halime terkedildim yani. Tabii bu arada o takviye edici gıdaları da kullannaya devam ediyorum güya düzeltecek beni. Bigün oturdum dedim ki ben bu hapları nden kullanıyorum bi yararı yok at çöpe gitsin zaten umut yok. Gel zaman git zaman aradan biraz vakit geçti tekrar testleri yaptım değerler normal sanki herşey normale dönüyor doktor sen ilaç mı kullandın dedi herkes şok. Butun bunların üzerinden 3 ay geçti 6 farklı doktor gezdim çocuğun olur diyen olmadı şimdi 6+4 hamileyim.
Siz siz olun şu mfk denen adama bel bağlamayın güvenmeyin prim de vermeyin kendini bişey sanmasın