0,010 muydu 0,01 miydi yalan olmasın inanın tam hatırlamıyorum ama doktor bu değerler çok düşük tüp bebek olmadan olmaz demişti. Sonra gelinimizin ısrarıyla ne kaybederim nasıl olsa tüp bebek yaptircaz diye eş paketiyle başladım 3.5 hafta sonra hamilelik haberimi aldim o hamileliğim kimyasal oldu ama mfkyla birebir konuştuk (bu arada hala benim doktorum o ve inanılmaz memnunum ) bırakma devam et dedi bizim 6 yıldır çocuğumuz olmuyordu o kadar bekledim 2-3 ay daha beklerim dedim ama beklemeden tekrar oldu
kimyasaldan sonra hiç adet görmeden tekrar hamile kaldım ve çok sağlıklı bir gebelik geçirdim bin şükür. Ekstra olarak biz mfknin dediği birliktelik yöntemini uyguladık 3+2+3+2 yani adetiniz bitince ( adetin tamamen bitmesinden bahsetmiyor, şu son gün gelen belli belirsiz akıntı varya o günden itibaren diyor) ilişki oluyor 3 gün sonra tekrar ilişki, 2 gün sonra tekrar, 3 gün sonra tekrar şeklinde uyguladık zaten bu yöntemle yumurtlama gününe denk gelmemesi imkansız oluyor. Etkisi var mıydı bilmiyorum ama bu yöntemle tuttu bizim