Öncesinde hormon testlerime kan değerlerime ve hsg me bakılmış ve hiçbir problem görülmemişti raporlarım elimde yani isterseniz atarım da.
Mfk eş paketi denen şeyi eşimle beraber kullanmaya başladık. Yorumlar, olumlu sonuç alan kişiler beni de etkilemişti ne yalan söyleyim. Kullanmaya devam ederken bir gün ayıptır söylemesi kanamalı dışkı yaptım. İlk kez başıma geldi ve derhal kullanmayı kestim. Kestikten sonra da bir daha öyle birşey olmadı. Birkaç ay sonra tekrar kadın doğum dr una gittim ufak bi kist gördü, birkaç ay doğum kontrol hapı kullandırdı kist gitmedi. Laparoskopi yaptı. O esnada da tekrardan tüplerime bakabileceğini söyledi. Nasıl olsa açıktı tüplerim hiç endişe bile duymadım. Laporoskopiden sonra dünyam başıma yıkıldı. Tüpümün biri bağlandı diğeri komple alındı. Yani tek çarem tüp bebek oldu artık. Birkaç ay öncesinde ultrason smear hsg amh hepsine baktırmış ve tek bir sorun görülmemişken sizce benim tüplerim neden tıkandı o takviyelerden sonra?
Kullanıp kullanmamak size kalmış ben başımdan geçen bu olayı başkasının da yaşamasını istemem. Keşke farklı bir şeye bağlayabilsem bu durumu ama yaptığım tek farklı şey o takviyelerdi. Nasıl oldu inanın ben de anlamadım.