Hadi ya üzücü olmuş gerçekten. Ben durumu anlattım önerdiklerini aldımAlmadan önce mutlaka durumunuzu yazın onlara, tavsiye ettikleri paket neyse onu alıp kullanın. Benim arkadaşım aldı 3 ay kullandı hiç bir gelişme olmadı sonra tekrar alacakken sormuş yanlış paket almışlar meğer, baya üzülmüştü kocasının ihmali olduğunu söyledi, o bahsedince ben hallederim sipariş veririm demiş o da kocasına güvenmiş neyi aldıysa birlikte kullanmışlar :)) Velhasıl hiçbir fayda görmediler hala deniyorlar
3 ay kullan 3 ay bekleme süresi diyorlar. Tabi herkeste %100 sonuç vermez ama bi Umut işte. Aşılama vs yaptırdınız mı?Ben aylarca kullandım. Fazla fazla kullandım ama olmadı maalesef
Hepsini denedim. Mfk yı o ara sıkı takip ediyordum. Eşim de ben de kullandık. 3 ayı bile geçmiştir. Tabiki her yolu denemek lazım. Bu uğurda her şey umut insana. Benim de eşimin de hiçbir sorunu olmamasına rağmen olmadı. 2 olumsuz aşılama deneyimim oldu. En son tüp bebek tedavisi oldum. Yeni hamile olduğumu öğrendim 2 yılın sonunda3 ay kullan 3 ay bekleme süresi diyorlar. Tabi herkeste %100 sonuç vermez ama bi Umut işte. Aşılama vs yaptırdınız mı?
Yaa hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahHepsini denedim. Mfk yı o ara sıkı takip ediyordum. Eşim de ben de kullandık. 3 ayı bile geçmiştir. Tabiki her yolu denemek lazım. Bu uğurda her şey umut insana. Benim de eşimin de hiçbir sorunu olmamasına rağmen olmadı. 2 olumsuz aşılama deneyimim oldu. En son tüp bebek tedavisi oldum. Yeni hamile olduğumu öğrendim 2 yılın sonunda
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağıma alırımYaa hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahnerede yaptırdınız
Amin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağıma alırımRabbim en kısa zamanda size de gönlünüzde olanı nasip etsin inşallah. Denizli Özel Sağlıkta yaptırdım
Kuzummm hamile misinHepsini denedim. Mfk yı o ara sıkı takip ediyordum. Eşim de ben de kullandık. 3 ayı bile geçmiştir. Tabiki her yolu denemek lazım. Bu uğurda her şey umut insana. Benim de eşimin de hiçbir sorunu olmamasına rağmen olmadı. 2 olumsuz aşılama deneyimim oldu. En son tüp bebek tedavisi oldum. Yeni hamile olduğumu öğrendim 2 yılın sonunda
Evet kuzum şükürler olsun hamileyim ne kadar inanamasam daKuzummm hamile misinaşılama topiğinde konuşmuştuk ikimizinde negatif sonuçlanmıştı çok sevindim senin adına çok mutlu oldum ben de kendime zaman tanıdım bu arada mfk kullanayım dedim eylülde tüp bebeğe başlıcam
Çok iyi düşünmüşsünüz kuzum çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallahEvet kuzum şükürler olsun hamileyim ne kadar inanamasam dainsan korkuyor uzun süre olmayınca bir şey olacak diye ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum Allah’ıma emanet ettim öğrendiğimden beri iki aşılama da olumsuz olunca artık tüp deneyelim dedik yazın okullar da kapalı benim için iyi olur süreç diye. İnşallah en yakın zamanda sen de güzel haberler alırsın canım benim
Amin inşallah çok teşekkür ederim canım benim sen de en yakın zamanda kavuş bebeğine inşallahÇok iyi düşünmüşsünüz kuzum çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah kuzucum hamsilerin duası kabul olır dua et bana daAmin inşallah çok teşekkür ederim canım benim sen de en yakın zamanda kavuş bebeğine inşallah
Hamişlerin diyecektim kuzu yaa klavye azizliğine uğradımİnşallah kuzucum hamsilerin duası kabul olır dua et bana da
Yok yok anladım ben zatenHamişlerin diyecektim kuzu yaa klavye azizliğine uğradım
Almadan önce mutlaka durumunuzu yazın onlara, tavsiye ettikleri paket neyse onu alıp kullanın. Benim arkadaşım aldı 3 ay kullandı hiç bir gelişme olmadı sonra tekrar alacakken sormuş yanlış paket almışlar meğer, baya üzülmüştü kocasının ihmali olduğunu söyledi, o bahsedince ben hallederim sipariş veririm demiş o da kocasına güvenmiş neyi aldıysa birlikte kullanmışlar :)) Velhasıl hiçbir fayda görmediler hala deniyorlar
hemen hemen aynı anda kullanmaya başladık peş peşe hayırlı haberleri yazarız inşallah17 Temmuz da pardon
Ayy inşallah. Hayıt otu yorumunuzu gördüm ama ben pcoson Plus da aldım. İçeriğinde hem hayıt otu hemde aslan perçemi karışımı var. O yüzden çaya başlamadımhemen hemen aynı anda kullanmaya başladık peş peşe hayırlı haberleri yazarız inşallahunutmayın burayı lütfen
Sizin adınıza çok sevindimHepsini denedim. Mfk yı o ara sıkı takip ediyordum. Eşim de ben de kullandık. 3 ayı bile geçmiştir. Tabiki her yolu denemek lazım. Bu uğurda her şey umut insana. Benim de eşimin de hiçbir sorunu olmamasına rağmen olmadı. 2 olumsuz aşılama deneyimim oldu. En son tüp bebek tedavisi oldum. Yeni hamile olduğumu öğrendim 2 yılın sonunda
Bizde aynıyız. Yeni başladık 1. Ayımızdayız :) ben tüp bebek öncesi takviye gibi düşündüm. Ama tüp bebek kadar etkili diyo herkesArkadaşlar bende de Amh dusuklugu eşimde sperm sayısı az . Bu takviyelerin herhangi bir yan etkisi olur mu? Balı da almak istiyorum ve eş paketi ama tereddütteyim. Bir tüp bebek başarısız birdaha denemeyi düşünüyorum ama öncesinde takviye almak istiyorum kullanıp zararını gören var mı? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?