• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet için makyaja ihtiyacım var

rwhphg

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
17
1
6
Kastamonu
Merhaba :) 1 ay sonra lise mezuniyetim var bu yüzden makyaj malzemelerine ihtiyacım var bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :/ Almam gereken daha çok şey olduğu için fiyatı uygun olursa daha iyi olur
Waterproof Mascara (uzatıcı DEĞİL dolgunlaştırıcı olsun)
Allık
Kapatıcı
Pudra
Far
Tarzım biraz sadedir doğal görünümden hoşlanıyorum o yüzden çok parlak simli süslü falan olmazsa sevinirim
Bir de bronzer alsam mı diye düşünüyorum makyaj videolarını izlediğimde yüze çok daha ayrıntı kattığını düşünüyorum ama abartılı gibi mi olur onu da bilemedim sizin fikrinizi sorayım dedim
Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba :) 1 ay sonra lise mezuniyetim var bu yüzden makyaj malzemelerine ihtiyacım var bana yardımcı olabilirseniz sevinirim :/ Almam gereken daha çok şey olduğu için fiyatı uygun olursa daha iyi olur
Allık
Kapatıcı
Pudra
Far
Tarzım biraz sadedir doğal görünümden hoşlanıyorum o yüzden çok parlak simli süslü falan olmazsa sevinirim
Bir de bronzer alsam mı diye düşünüyorum makyaj videolarını izlediğimde yüze çok daha ayrıntı kattığını düşünüyorum ama abartılı gibi mi olur onu da bilemedim sizin fikrinizi sorayım dedim

Merhaba, mezuniyetler cok heyecanli oluyor hazirlanmasi bile guzel, eminim ki cok hos olacaksindir:) urun tavsiyesi yazmadan once fiyat araligini belirtirsen yardimci olmak isterim:) bir de sac rengin ve cilt tipin nedir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, mezuniyetler cok heyecanli oluyor hazirlanmasi bile guzel, eminim ki cok hos olacaksindir:) urun tavsiyesi yazmadan once fiyat araligini belirtirsen yardimci olmak isterim:) bir de sac rengin ve cilt tipin nedir?.

daha önce bu yazdıklarımı hiç almadım bu yüzden normalde yaklaşık ne kadara satılırlar bilmiyorum ama max 30 tl falan olabilir sanırım
Saç rengim kahverengi ince telli boyu omzumun biraz aşağısında yüzüm de oval açık tenliyim ya da şöyle diyim maybelline affinitone fondoten in 03 numarası tam rengim :1:

Son düzenleme:
Allık
Kapatıcı
Pudra
Far

Gozalti kapaticisi olarak, cok morlugun yoksa maybelline veya rimmelin wake me up kapaticisi olabilir.(15-20tl) lorealin true match kapaticisi da guzel(30) flormarin yeni cikardigi kapaticilar da begeniliyor.
Pudra olarak bb krem kullanip ustune hafif bi pudra surebilirsin.the balm sexy mama(30), rimmelin pudrasi(15)bunlar cok hafif pudralar.sadece pudra kullanacaksan da maybelline 24 hour pudra olabilir(15-20),max factor creme puff(35-40)
Allik olarak maybellinenin krem alliklarini cok seviyorum(20) ve tabi ki the balmin alliklari da cok guzel.(30) rimmel ve maybellinenin toz alliklarini onermem.flormarin alliklari da fena degil.sanirim 20-25 arasi fiyatlari.
Rimel olarak maybelline(15), veya loreal oneriyorum(30-40) su an yeni cikan maskarasi indirimde 29.90.
Bana sorarsan far kullanma derim, profesyonel olmadigi zaman cok yapay bir goruntu ortaya cikiyor.onun yerine eyeliner ceksen daha hos olur sanki?
Bronzer olarak da the balm betty lou veya golden rose stardust 101 numarayi onerebilirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gozalti kapaticisi olarak, cok morlugun yoksa maybelline veya rimmelin wake me up kapaticisi olabilir.(15-20tl) lorealin true match kapaticisi da guzel(30) flormarin yeni cikardigi kapaticilar da begeniliyor.
Pudra olarak bb krem kullanip ustune hafif bi pudra surebilirsin.the balm sexy mama(30), rimmelin pudrasi(15)bunlar cok hafif pudralar.sadece pudra kullanacaksan da maybelline 24 hour pudra olabilir(15-20),max factor creme puff(35-40)
Allik olarak maybellinenin krem alliklarini cok seviyorum(20) ve tabi ki the balmin alliklari da cok guzel.(30) rimmel ve maybellinenin toz alliklarini onermem.flormarin alliklari da fena degil.sanirim 20-25 arasi fiyatlari.
Rimel olarak maybelline(15), veya loreal oneriyorum(30-40) su an yeni cikan maskarasi indirimde 29.90.
Bana sorarsan far kullanma derim, profesyonel olmadigi zaman cok yapay bir goruntu ortaya cikiyor.onun yerine eyeliner ceksen daha hos olur sanki?
Bronzer olarak da the balm betty lou veya golden rose stardust 101 numarayi onerebilirim.

ayy nedense bu yazıyı kuyunca çok heyecanlandım :52: çok teşekkür ediyorum gerçekten :46:

Merhaba, lise mezuniyeti olduğu için bence sadelikten yana olmalısın!
Sana birkaç tane bu tarzda makyaj göstereceğim, kullanacağım ürünleri de yazacağım.

$021311-selena-gomez-400.jpg $selena-gomez-makeup-2011-teens-choice-awards.jpg
$Beauty-Products-Selena-Gomez-Used-MTV-VMAs.jpg $2010-Selena-Gomez-5-400.jpg

Çok ama çok doğal ve mükemmel görünen bir makyaj! Bu makyajda en öncelikli şey kusursuz bir ten. Fondoten sormamışsın o yüzden onda tavsiyede bulunmayacağım.

Pudra (makyajını sabitlemek amaçlı ise) Rimmel London Stay Matte Pudrayı öneririm. Fiyatı 14-16 arasında değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.

Kapatıcı için ise; (eğer göz altlarında çok sorun yoksa) Garnier kapatıcı roll on'u öneririm.

Allık olarak The Balm'ın kiler harika! Ben özellikle de Frat Boy'u çok seviyorum. Eğer ki daha uygun fiyatlı olsun dersen; Hazır Wet'n Wildlar ülkemizde satılmaya başladı. Bir "Pearlescent" allığı var ki sorma harika bir rengi var. Ayrıca çoğu blogger Nars orgasm'a muadil olarak gösteriyor. Rengine bakmak istersen; ...

Far olarakta çok fazla abartmadan doğal tonlar yani kahveler kullanabilirsin. Benim tavsiye edeceğim kahve tonlarında uygun fiyatlı far ise flormardan. Flormar pretty p045 yada Flormar'ın 5'li bir far paleti var numarası da 7 onu alabilirsin.

Maskara olarak Maybellinede kesinlikle ihtiyacına uygun bir maskara bulursun!

Bu dediğim ürünleri kullandığında rujda abartmaya gerek yok. Selena gomez gibi hafif bir parlatıcı yada nude-pembe renkler arasında ruj kullanabilirsin.

Eyeliner sormamışsın, başarılı sonuç almak istersen jel eyelinerlere bakabilirsin :KK34:

Bronzer olarakta simli almamanı tavsiye ederim, doğal durmaz çünkü. Mat bir bronzer veya koyu renk bir pudra alabilirsin.

Kolay gelsin :KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ama çok doğal ve mükemmel görünen bir makyaj! Bu makyajda en öncelikli şey kusursuz bir ten. Fondoten sormamışsın o yüzden onda tavsiyede bulunmayacağım.

Pudra (makyajını sabitlemek amaçlı ise) Rimmel London Stay Matte Pudrayı öneririm. Fiyatı 14-16 arasında değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.

Kapatıcı için ise; (eğer göz altlarında çok sorun yoksa) Garnier kapatıcı roll on'u öneririm.

Allık olarak The Balm'ın kiler harika! Ben özellikle de Frat Boy'u çok seviyorum. Eğer ki daha uygun fiyatlı olsun dersen; Hazır Wet'n Wildlar ülkemizde satılmaya başladı. Bir "Pearlescent" allığı var ki sorma harika bir rengi var. Ayrıca çoğu blogger Nars orgasm'a muadil olarak gösteriyor. Rengine bakmak istersen; http://www.naslii.com/2014/01/wet-n-wild-pearlescent-pink-blush-allk.html :21:

Far olarakta çok fazla abartmadan doğal tonlar yani kahveler kullanabilirsin. Benim tavsiye edeceğim kahve tonlarında uygun fiyatlı far ise flormardan. Flormar pretty p045 yada Flormar'ın 5'li bir far paleti var numarası da 7 onu alabilirsin.

Maskara olarak Maybellinede kesinlikle ihtiyacına uygun bir maskara bulursun!

Bu dediğim ürünleri kullandığında rujda abartmaya gerek yok. Selena gomez gibi hafif bir parlatıcı yada nude-pembe renkler arasında ruj kullanabilirsin.

Eyeliner sormamışsın, başarılı sonuç almak istersen jel eyelinerlere bakabilirsin :34:

Bronzer olarakta simli almamanı tavsiye ederim, doğal durmaz çünkü. Mat bir bronzer veya koyu renk bir pudra alabilirsin.

Kolay gelsin :54:

Gerçekten Selena özellikle benim yaşımdaki biri için iyi bir örnek olabilir. Onun tarzını beğeniyorum doğal, sade ama dikkat çeken çarpıcı bir tarzı var.
Fondöten olarak Maybelline Affinitone almıştım ilk fondötenim olduğundan başka markalarla karşılaştıramayacağım iyi-kötü diye ama iyi gibi sanırım memnunum yine de çok sevdiğiniz bir marka varsa paylaşabilirsiniz :) Eyeliner olarak da Golden Rose Likit Eyeliner kullanıyorum gözlerimi çok ellemediğim sürece sabahtan akşama kadar bozulmadan kalıyor. Simli hiç bir şey kullanmak istemiyorum bana kalırsa çok yapay bir görüntü veriyor. Far olarak da becerebilirsem (ya da beceremezsem kuaförlük yapmış arkadaşım var ona yaptırırım) kahve tonlarında çok hafif dumanlı makyajı çok seviyorum eğer seçeceğim elbisemle uyumlu ve güzel görünürse öyle yapabilirim.
Yardımlarınız için gerçekten teşekkürler :16:
Başka yardımlara/tavsiyelere de açığım bu arada

Gerçekten Selena özellikle benim yaşımdaki biri için iyi bir örnek olabilir. Onun tarzını beğeniyorum doğal, sade ama dikkat çeken çarpıcı bir tarzı var.
Fondöten olarak Maybelline Affinitone almıştım ilk fondötenim olduğundan başka markalarla karşılaştıramayacağım iyi-kötü diye ama iyi gibi sanırım memnunum yine de çok sevdiğiniz bir marka varsa paylaşabilirsiniz :) Eyeliner olarak da Golden Rose Likit Eyeliner kullanıyorum gözlerimi çok ellemediğim sürece sabahtan akşama kadar bozulmadan kalıyor. Simli hiç bir şey kullanmak istemiyorum bana kalırsa çok yapay bir görüntü veriyor. Far olarak da becerebilirsem (ya da beceremezsem kuaförlük yapmış arkadaşım var ona yaptırırım) kahve tonlarında çok hafif dumanlı makyajı çok seviyorum eğer seçeceğim elbisemle uyumlu ve güzel görünürse öyle yapabilirim.
Yardımlarınız için gerçekten teşekkürler :16:
Başka yardımlara/tavsiyelere de açığım bu arada

Kesinlikle affinitone iyi bir seçim bence! :34: Çok güzel bir cilt elde edersin, likit eyeliner de harika. Bi kaç malzeme daha oldu mu tamamdır. Ve bence selenadan ilham almayı unutma. Yine aklıma geldikçe yardımda bulunurum sana canım :21:

Merhabalar,
Yakın zamanda üniversite mezuniyetim var. Ancak mezuniyet için gerçekten güzel makyaj yapan hiçbir yer bulamadım.
Porselen makyaj düşünüyordum ama onun da kalıp gibi ve yakından çok kötü göründüğünü duydum.
Siz normal makyaj mı yokz porselen makyaj mı ve yer olarak İstanbul'da nereyi önerirsiniz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Back