Mezunıyet elbısesı

yedinokta3

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2013
16
2
8
34
Ankara
Beden: 36

Renk:Krem-Siyah

Sadece 1 kez giyildi.

Fiyat:250 TL

Link vermek yasak mı bilmiyorum ama kredi kartı ve taksit seçeneği de mevcut, dileyenlere mail atabilirim.

Bilgi için krtsgzm@gmail.com adresine de mail atabilirsiniz :)

Eklentiler

• $image.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 159
  • $image.jpg
    57,8 KB · Görüntüleme: 176
Son düzenleme:
kredi kartı ve taksit seçeneği mevcut demişsin pos cihazın mı var dicem ama internetten alınırken pos cihazı kullanmak imkansız ve kimse kimseye kredi kartı bilgilerini vermez. bu arada elbiseyi 250 liraya mı satıyosun ben şahsen kendi fikrimi söyliyim ben kesinlikle giyilmiş bir elbiseye 250 lira para vermem o fiyata gider mağazadan hiç giyilmemiş elbise alırdım. bu fiyata o elbiseyi satman çok çok zor

Son düzenleme:
Pos cihazım yok tabiki :) ilan verdiğim başka bi yerden kredi kartıyla alım yapabiliyorsunuz ve isteyen olursa onun linkini gönderebileceğimi yazmıştım. Bu elbise fashion&design sayfalarında paylaşılan ve şu an sadece 1 kez giyildiği için ederinin çok altında bi fiyata satılıyor. Ama söylediklerinizde haklılık payı olduğu için düşünen olursa daha uygun bir fiyata çekebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…