mezuniyet elbisesi derdi

Bir avrupa seysi olmuş sende.
Çok soğuk geldi bana elbiseler, arada birini beğendim dönüp bir daha bakacağım da kız 21 yaşında falan ya :)

Kendi sevdiği siyahın o kadifesi, tulu, danteli, banti bana cok geldi.
Gerçekte fotoğraftaki gibi durmayacaktır

Eteği akan kumaştan, yırtmaçlı şöyle bir şey daha bir güzel olur mekani da dusununce

Siyah diyorum ben . Mavi çok klasik duruyor ve ağır. Boyundan dolayı da öyle gözüküyor. Islemeleri falan mezuniyet için uygun değil . Siyah, at kuyruğu tepeden toplu bir saç ve gölgeli göz makyajiyla harika durur

Konu sahibesi, bu arada ben dantel ve puskul ikilisini kokteyl elbisesinde cok yakistiriyorum. Var mi kiz omzu dantelli onu puskullu bir seyler?

yine siyahla ayni magazadan iki parca bir abiyem var aslinda. fotografini bulursam yukleyeyim. bunlar sanki bende komik olur gibi geliyor ya. cekiniyorum acikcasi

Boyu kısaltırsın, mavinin rengi güzel ama modeli 1.57ye olmaz.

Giy topukluları, yere kadar uzun bir elbise, bir de derin yırtmaç bak derim.

(Abiye konusunda geçen sene kuzenimin düğünde baya tecrübelendim gelip satim burada 3-5 zevkimi )

Siyah!!!
Mavi olan biraz nasıl diyeyim, gösterişi seven bir kadının giymesi gereken elbise.
Model okey ama işleme hayır.
Siyah ise tam bir dramatik hem de romantik görüntü oluşturan, zarif bir seçim.
Her ne kadar eski dönemlere ait esintler taşısa da asimetrik kesimle günümüze modernize edilmiş, fazla asil bir seçim olur.

Modası geçti mi ne alemde buralar bilmiyorum ama şurada bi dursun, inceleyebilirsin; sen de yardımcı olmuştun bana baya Yassy.

Ve renk kullan derim. Siyahı daha çok giyersin...
Cıvıl cıvıl, gençliğini vurgulayan bir şeyler de olsun.

sana tavsiye ettigim markadan siyah elbise de

renkli bir sey ben de cok isterim ama uzun olsa cok iyi olurdu. kisa olunca bari siyah olsun da ortama uysun dedim

mankende olandan bir tik daha uzun bende evet ahahhss
omuzları dusuk bır elbıse oldugu ıcın oldugundan daha kısa gosterır bırde yaş katar
senı ucuracak bır elbıse lazım
dınamık
sıyahın tarzında baska modeller renkler de olabılır mesela gece mavısı parlament mavısı pembe alt tonlu sarısın renklı gozlulere cok yakısır koyu tok renk lazım
acık goze acık renk gıyınce aksıne daha soguk ıtıcı durabılıyorken tropıkal kuslar gıbı tok canlı koyu tonlarda secınce ınanılmaz guzel oluyorlar
koyu mercanlar gece mavısı parlament mavısı gıbı renklere yonelırdım ben olsam
sıyah zaten cepte onu bulması kolay ıcıne sınmezse gıder alırsın zaten

ya tam dız ustu ya da tam yeri opecek uzunlukta olacak
ara boy olmamalı

sımdı tam olarak ne olacak erkeklerın smokın gıymesı gerektıgı bır yerse uzun hatta balo kıyafetı gıbı gıymek zorundasın yemek ve sonrası eglence mı yoksa sadece aparatıflı eglence mı nedır mevzu

ikisi de olmaz bence.

sarayımsı bir yerdeyse ağır / klasik müzik olacaksa uzun straples bir elbise platform topuklu dalgalı açık saç güzel bir kolye /küpe sizi kurtarır.

sarışın yeşil göze pembe bordo petrol yeşili iyi gider.

siyah giyilecekse de ultra yırtmaçlı bol göğüs dekolteli seksi bir şey seçerdim ben. yoksa cidden gelinin kayınvalidesi matemi oluyor özel günlerde. bu elbise de fazla gotik. rocker falan değilseniz biraz garip kaçabilir sarayımsı bir ortamda.

ilk once karsilama+baslangic ickileri farkli bir salonda olacak daha sonra iceri gecip yemek yenecek. biz masada babam,abim,abimin esi,sevgilim ve onun annesiyle babasi olacagiz. cok eglenceli bir ortam olmayacak acikcasi yemek. hatta bayik bir ortam bile diyebilirim ahshshhs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…