- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Valla siyah guzel elbise ama, bence sizin ortama olmaz. Ille de dantel/tul giycem dersen konu sahibesi bence mezuniyet ve aksam yemegi kombinasyonu uzun elbise ister mesela:
İkinci çok güzeeeelValla siyah guzel elbise ama, bence sizin ortama olmaz. Ille de dantel/tul giycem dersen konu sahibesi bence mezuniyet ve aksam yemegi kombinasyonu uzun elbise ister mesela:
Bir avrupa seysi olmuş sende.
Çok soğuk geldi bana elbiseler, arada birini beğendim dönüp bir daha bakacağım da kız 21 yaşında falan ya :)
Kendi sevdiği siyahın o kadifesi, tulu, danteli, banti bana cok geldi.
Gerçekte fotoğraftaki gibi durmayacaktır
Eki Görüntüle 2565062
Eteği akan kumaştan, yırtmaçlı şöyle bir şey daha bir güzel olur mekani da dusununce
Valla siyah guzel elbise ama, bence sizin ortama olmaz. Ille de dantel/tul giycem dersen konu sahibesi bence mezuniyet ve aksam yemegi kombinasyonu uzun elbise ister mesela:
Modası geçti mi ne alemde buralar bilmiyorum ama şurada bi dursun, inceleyebilirsin; sen de yardımcı olmuştun bana baya Yassy.
Karşısında, ufo gören masum köylü gibi kaldığım konu için yardım
Selam kızlar, nasılsınız; nasıl gidiyor hayat? Ben biraz kendimi sorgulamakla meşgulüm. Boşluktan mı, yoksa gerçekten artık annemin dedikleri belli bir tekrardan sonra aklıma işlemeye mi başladı, bilmiyorum. Bi de kafamdakilerin karışımına yakın bir konu görünce (Giyim üzerine), hadi dedim ben...www.kadinlarkulubu.com
Ve renk kullan derim. Siyahı daha çok giyersin...
Cıvıl cıvıl, gençliğini vurgulayan bir şeyler de olsun.
omuzları dusuk bır elbıse oldugu ıcın oldugundan daha kısa gosterır bırde yaş katarmankende olandan bir tik daha uzun bende evet ahahhss
ya tam dız ustu ya da tam yeri opecek uzunlukta olacakya burda oyle elbiseyi goturup yaptiracagim bi terzim de yok ki. birkac tane daha var begendigim birazdan onlari sa atayim.
siyaha asik oldum ama onu giysem de giymesem de kesin alacagim arada evde giyip kendime bakarim
peki nasil olmali ki boyu? uzun elbise giydigimde hep asssiri uzun topuk giyiyorum ama o gun giyebilecegimi sanmiyorumsana birazdan gunduz giyecegim elbiseyi de atacagim.
ya tam dız ustu ya da tam yeri opecek uzunlukta olacak
ara boy olmamalı
sımdı tam olarak ne olacak erkeklerın smokın gıymesı gerektıgı bır yerse uzun hatta balo kıyafetı gıbı gıymek zorundasın yemek ve sonrası eglence mı yoksa sadece aparatıflı eglence mı nedır mevzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?