inşallah olur burdan birbirimize yardm edebilrizbende hukuk kazanmayı çok istiyorum ilk senemde olmadı tekrar hazırlanıcam ygsde çok heyecanlandım hatta sınavda ağlamaktan sorulara adam gibi bakamadım bile kaygım çok fazla psikolojik destek almayı düşünüyorum umarım bu sene hepimizin istediği olur...
helal olsunnn bir adım öndesin bizden :) keşke bizde senin gibi olsakEğitim sistemimiz o kadar vahim halde ki herkes endişe ve kaygı sebebiyle bilse de başaramıyor. Ben gelişim ve eğitim merkezinde çalışıyorum özel ihtiyaçlılara yönelik eğitim vesaire... Gelenler hep dersten çok kaygı sebebiyle geliyor. Derse özel derse kitaba dersaneye verilenden çok stresi azaltmaya para döküyoruz diyorlar. Üzülüyor insan... Gerek yok arkadaşlar yapanların sizden fazlası yok. Varsa sağlam bir temel ve bol pratik olarak bir fazlalık var. Siz de vaktiniz varken bu farkı kapatmaya bakın öyle kaygılara vakit kaybedeceğinize
Sonra gelsin güzel güzel notlar :)
Benim kendime inancım tam tm ts puanlarında derece bile yapacağıma inanıyorum.
kesinlikle katılıyorum sana yardımlaşarak birbirizi destekleyerek direncimi arttırabiliriz birbirimizin dersaneye dün yaıldım ayın 23ünde dersler başlıycakmış annemle de iyi bi psikiyatr arayışındayız bu sene tüm kaygılarımdan arınıp hukuk fakültesini kazanıcam allahın izniyle umutluyum.. :)inşallah olur burdan birbirimize yardm edebilriz
peki bir şey sorabilir miyim AVUKAT HANIM :) :) hangi dershaneye yazıldınkesinlikle katılıyorum sana yardımlaşarak birbirizi destekleyerek direncimi arttırabiliriz birbirimizin dersaneye dün yaıldım ayın 23ünde dersler başlıycakmış annemle de iyi bi psikiyatr arayışındayız bu sene tüm kaygılarımdan arınıp hukuk fakültesini kazanıcam allahın izniyle umutluyum.. :)
işte ben bu sıfatı duymaya bayılıyorumpeki bir şey sorabilir miyim AVUKAT HANIM :) :) hangi dershaneye yazıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?