• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezun ygs lys 2015 sınavına hazırlanan arkadaşlar buraya

seymakoc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
21
5
88
arkadaşlar ben bu sene mezun oldum ilk sene dershaneye gitmedim bu sene gitmeyi düşünüyorum.korkularım var başaramam diye ama kazanma çok istiyorumm ailemin bana hissettirmeselerde kazanmam onlar için bir mucize olarak görüyorlar hedefim pdr inşallah olur sizin de fikirlerinizi almak isterim

Ben lisansı bitirdim yüksek lisans da bitti ama tekrar sınava gireceğim bu önümüzdeki yıl. Mezunlarda puan kesintisi oluyor mu bir bilginiz var mı? Ben matematik öğretmeniyim özel kurumda çalışıyorum danışmanlık ve engellilere eğitim veren bir merkezdeyim, puanıma göre çocuk gelişimi zihinsel engelliler öğretmenliği pdr gibi bir şey yazacağım ben de :)
Size gelince, kimseyi takmayın herkes neler der neler, kimse yanlış anlamasın asla aşağılama niyetim yok ama biz engelli çocuklarımıza bile matematik Türkçe coğrafya öğretiyoruz ygs sorularından özellikle matematiği onlara bile çözdürüyoruz, yeterki kişiye özel onun öğrenme şekline uygun bi yol izlensin.

öncelikle azminizden dolayı tebrik ederim evet puanda kesinti oluyor ama ne kadar kesilir bilemiyorum pdr önü çok açık benim için en uygun meslek diye düşünüyorum çalışma alanı çok fazla inş. olur

Istanbulda mısınız? Puanlarına baktım google dan pdr taban puanlar 2014 diye arayıp.
Ben istanbulda olmak zorundayım başka yer tercih edemem. Psikoloji pdr okul öncesi veya özel eğitim işte hepsi olur :) işimi çoook seviyorum, ama böyle bir merkez açmak için matematik öğretmeni olmak yeterli değil. İnşallah kendime bir merkez kuracağım :)
Matematik ve geometri takıldığın yer olursa bana sor canım çekinme ;) burdan da olur mesajla da olur elimden gelen bir şey varsa seve seve yaparım :)

çok sevinirim çok teşekkür ederim matematikte çok sıkıntım var maalesef istanbulda değilim merkez kurma fikriniz gerçkten süper:) işinizi çok sevdiğiniz belli bence bunuda başarırısınız :)

merhaba arkadaşlar bende mezun oldum . istedigim bölüm tutmadı.
bu yıl bende pdr ve ftr ikisinden birini istiyorum. umarım başarırız.
benim bildigim kadarıyla mezunlardan puan kırılmıyor. yani şöyle
benim yerimde olsaydınız ve kazanmış olsaydınız. kazanmanıza ragmen üni okudugunuz sırada hazırlanıp tekrar girerseniz 30 puandı yanlış hatırlamıyorsam kırıyorlar. ama siz mezun olalı baya olmuş kırmazlar. ben böyle biliyorum. hepimize başarılar. :) dershane işini iyi araştır. çoğu dershane konu bitirmek için depara kalkıyor. kimse anlamıyor. ben gittim ve bu oldu. hoş ben de de hata var. ama iyi araştırmalısın.

bende hukuk kazanmayı çok istiyorum ilk senemde olmadı tekrar hazırlanıcam ygsde çok heyecanlandım hatta sınavda ağlamaktan sorulara adam gibi bakamadım bile kaygım çok fazla psikolojik destek almayı düşünüyorum umarım bu sene hepimizin istediği olur...

Eğitim sistemimiz o kadar vahim halde ki herkes endişe ve kaygı sebebiyle bilse de başaramıyor. Ben gelişim ve eğitim merkezinde çalışıyorum özel ihtiyaçlılara yönelik eğitim vesaire... Gelenler hep dersten çok kaygı sebebiyle geliyor. Derse özel derse kitaba dersaneye verilenden çok stresi azaltmaya para döküyoruz diyorlar. Üzülüyor insan... Gerek yok arkadaşlar yapanların sizden fazlası yok. Varsa sağlam bir temel ve bol pratik olarak bir fazlalık var. Siz de vaktiniz varken bu farkı kapatmaya bakın öyle kaygılara vakit kaybedeceğinize
Sonra gelsin güzel güzel notlar :)
Benim kendime inancım tam tm ts puanlarında derece bile yapacağıma inanıyorum.

bende hukuk kazanmayı çok istiyorum ilk senemde olmadı tekrar hazırlanıcam ygsde çok heyecanlandım hatta sınavda ağlamaktan sorulara adam gibi bakamadım bile kaygım çok fazla psikolojik destek almayı düşünüyorum umarım bu sene hepimizin istediği olur...
inşallah olur burdan birbirimize yardm edebilriz ;)

Eğitim sistemimiz o kadar vahim halde ki herkes endişe ve kaygı sebebiyle bilse de başaramıyor. Ben gelişim ve eğitim merkezinde çalışıyorum özel ihtiyaçlılara yönelik eğitim vesaire... Gelenler hep dersten çok kaygı sebebiyle geliyor. Derse özel derse kitaba dersaneye verilenden çok stresi azaltmaya para döküyoruz diyorlar. Üzülüyor insan... Gerek yok arkadaşlar yapanların sizden fazlası yok. Varsa sağlam bir temel ve bol pratik olarak bir fazlalık var. Siz de vaktiniz varken bu farkı kapatmaya bakın öyle kaygılara vakit kaybedeceğinize
Sonra gelsin güzel güzel notlar :)
Benim kendime inancım tam tm ts puanlarında derece bile yapacağıma inanıyorum.
helal olsunnn bir adım öndesin bizden :) keşke bizde senin gibi olsak

inşallah olur burdan birbirimize yardm edebilriz :KK66:
kesinlikle katılıyorum sana yardımlaşarak birbirizi destekleyerek direncimi arttırabiliriz birbirimizin dersaneye dün yaıldım ayın 23ünde dersler başlıycakmış annemle de iyi bi psikiyatr arayışındayız bu sene tüm kaygılarımdan arınıp hukuk fakültesini kazanıcam allahın izniyle umutluyum.. :)

kesinlikle katılıyorum sana yardımlaşarak birbirizi destekleyerek direncimi arttırabiliriz birbirimizin dersaneye dün yaıldım ayın 23ünde dersler başlıycakmış annemle de iyi bi psikiyatr arayışındayız bu sene tüm kaygılarımdan arınıp hukuk fakültesini kazanıcam allahın izniyle umutluyum.. :)
peki bir şey sorabilir miyim AVUKAT HANIM :) :) hangi dershaneye yazıldın

peki bir şey sorabilir miyim AVUKAT HANIM :) :) hangi dershaneye yazıldın
işte ben bu sıfatı duymaya bayılıyorum:KK48::KK48: ilk senemde zafere yazılmıştım hiç memnun kalmadım, özellikle rehberlik servisinden ki ben bu süreçte rehberliğin önemine çok inanıyorum. bu sene de feme yazıldım kaynakları çok iyi şidi teknofem cdleri verdiler ordan çalışıyorum 3 gündür de çalışmaya başladım.. bu hafta içide psikiyatıra gidicem umarım iyi gelir..:KK52:

ben de bugün dershane araştırdım bakalım büyük ihtimal ona yazılıcam gbi 23 eylül başlıcakmış güya bgün ders çalışmaya başlıyacaktım olmadı önceden başlamıştım sonra ara verdim off

Back