• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezun oluyorum ! ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsh85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim seni hayırlı olsun Başarılarının devamını dilerim Herşey gönlünce olsun.

Allah banada nasip etsin hahahha :D
Hayırlı ve uğurlu olur inşallah :)

Tebrik ederim canım. ınşallah bundan sonra her şey hakkına hayırlı bi şekilde gelişir.

Bende bugünlerde aynı heyecanı yaşıyorum ve öss'ye bikaç gün kala dilerim ki rabbim hepsin eyardımcı olsun ve bu heyecanı onlarda yaşasın, bu tadı onlarda alsın....

Gönlünden geçenler hakkına hayırlı bi şekilde olur umarım...

Tebrik ediyorum seni:dance:

tebrikler canım. yeni bir hayata yeni umutlara yelken açtın.umarım herşey istediğin gibi olur. mesleğin zorluklarıyla hiç karşılaşmazsın. sana bir meslektaş tavsiyesi staj dönemini çok iyi değerlendir, çok çalış ve kendine çok geniş bir çevre oluştur canım.hadi kolay gelsin

tşk ederiiimmm :)

denızkızıll cok sevındımm tanıstıgımaa :):) sorulara bogabılırım senıı zaman ıcınde :)

tşklerr kızlar :)

Tebrik ederim canım.Aileni iyi ki dinlemişsin.Emin ol her anne baba çocugu için en iyisini ister.Ben dinlemedim çok pişman oldum.Senin dedıgın gıbı hep gözümde buyuttum okuyamam bıtıremem dedım ailemin tüm ısrarlarına ragmen.Ama pişman oldum.Daha iyi bir mesleğim olsun cok isterdim.Senin adına cok sevındım.bak sayılı gun cabuk bıtmış.Artık sırtın yere gelmez.Çok güzel bir mesleğin var.Meslek hayatında şimdiden başarılar dilerim.Yolun acık olsun.opuyorumnanaktan

tşklerr ...

dun kep torenım vardı coooook guzelddııı zemuszemus

çok güzel bi mutluluk hayırlı olsun.. inşallah hayat hep güzel yönlerini gösterir bundan sonra da sana canım..

tebrik ederim canım...rabbim yolunu açık etsin...

Sevincine ortak olan ailen cok sansli..
Tebrik ederim datlim :)

tebrikler canım...mutluluğun daim olsun inşallahh...
olmak istediğin en güzel yerlerde olman dileğiyle...a.s.

tebrik ederim avukat hanım..

hemşirelik aklıma düşmeden önce hep avukat olmak isterdim. umarım hayalindeki diğer unsurlar da gerçekleşir birer birer.. öpüyorum...

ıyı dılekler ıcın tşkler kızlar sağolun ...

Tebrik ederim canım... a.s.
Zor ama güzel bir meslek seçmişsin...
Yolun hep açık olsun canım..

canım benim kocaman kocaman tebrikler benden sana. eminim ki mesleğindede bu kadar başarılı olucaksın. umarım hayat senin için daima güzellikler getirir. şimdiki mutluluğun bi ömür boyu çoğalarak devam eder...

Back