- 12 Nisan 2007
- 6.212
- 78
- 358
- 57
oy cnm gurur duy kendinle....
Sağol canım benim. Tevazuya gerek yok diyorsun yani :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy cnm gurur duy kendinle....
hayırlı olsun:))
emeğinin karşılığının insanın elinde olması harika bir duygu gerçekten:)
Değerli öğretmenim demek başarını ikiye katladın. Çok güzel bir örnek teşkil ediyorsun tüm okumayanlara. Ne hoş bir sürpriz olmuş sana ve tabi bizede. Canım sevinçlerin bol olsun . Yüzün sakın solmasın. Moralin hep yüksek olsun. Biz kk ailesi olarak hep arkandayız, destekçiniz ve duacınız.Öpüyorum sevgiyle.
Bu gün çok sevinçli bir haber aldım arkadaşlar. !989 yılında DEÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nü bitirmiş, geçen yıl da AÖF'de Lisans Tamamlama Programı'na katılmıştım.
Final notlarım bana bildirilmeyince ve notlarıma da internetten ulaşamayınca epey panikledim. Hatta Eğitim bölümüne bir de konu açtım. Bir arkadaşın önerisiyle yarım saat kadar önce AÖF bürosuna telefon açtım ve mezun olduğumu öğrendim. Telefonu kapatır kapatmaz da soluğu büroda aldım tabii.
Ben not beklerken elime Lisans Diploması'nı tutuşturuverdiler. Öyle mutlu oldum ve şaşırdım ki anlatamam. Çünkü hem ara hem de yılsonu sınavları sırasında tedavim sürüyordu ve hiç çalışamamıştım.
İyi haberlere çok ihtiyacım olduğu bu dönemde ilaç gibi geldi bu diploma. Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Darısı mezun olmak isteyenlerin başına...
oooooooooooo ne güzel tebrik ederim