Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın yaa çok sevindim anuşumm
akıllı hatun başka oluyo işte
nice başarılara imza atman dileğiyle
saygıyla öpüyorum öğretmenim
tebrik ediyorum,Bu gün çok sevinçli bir haber aldım arkadaşlar. !989 yılında DEÜ Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nü bitirmiş, geçen yıl da AÖF'de Lisans Tamamlama Programı'na katılmıştım.
Final notlarım bana bildirilmeyince ve notlarıma da internetten ulaşamayınca epey panikledim. Hatta Eğitim bölümüne bir de konu açtım. Bir arkadaşın önerisiyle yarım saat kadar önce AÖF bürosuna telefon açtım ve mezun olduğumu öğrendim. Telefonu kapatır kapatmaz da soluğu büroda aldım tabii.
Ben not beklerken elime Lisans Diploması'nı tutuşturuverdiler. Öyle mutlu oldum ve şaşırdım ki anlatamam. Çünkü hem ara hem de yılsonu sınavları sırasında tedavim sürüyordu ve hiç çalışamamıştım.
İyi haberlere çok ihtiyacım olduğu bu dönemde ilaç gibi geldi bu diploma. Ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Darısı mezun olmak isteyenlerin başına...
tebrik ederim hayırlı olsun
tebrik ediyorum,
Azmin elinden hiç bir şey kurtulmazın en güzel kanıtı...
Çok tebrik ediyorum ve seni çok öpüyorum sevgili öğretmenim...
Ne mutlu sana canım, ben de seneye bitireceğim inşallah sınıf öğretmenliği bölümünü... :Saruboceq:
tebrıkler :)
tebrik ederim canım.hayırlrı olsun
Sağol Ayn'ım. Benim KK'daki ilk ve kadim dostum. Sık görüşemesek de hep aklımdasın inan. Allah sana ve evladına daha büyük başarılar göstersin inşallah.
Öpüyorum seni bebişim.
anuşka senin adına çok sevindim
tebrik ederim canım
ne güzel demişsin bir yerde 40 ından sonra başarmak diye
başarmanın yaşı yoktur işte en güzel ispatı sensin
önemli olan istediğin bir şeyi başarmak hedefine ulaşmaktır
sen güzel bir örneksin canım
tekrar tebrik ederim
Supersiiiiiiiiiiin tebrik ederim seni anuska ablacigim..:1hug:
gözünüz aydınnnnn hihoyyyt hihoyyyt
Ben şimdi tesadüfen gördüm inan Anuşkacığım
Tebrik ediyorum. Senin azmin beni hep şaşırtıyor. Herşey gönlünce olsun inşallah