- 14 Aralık 2024
- 649
- 1.346
- 28
Benim ultrasonda bi kist gördüler, daha sonra tomografi istediler tomografide gözüktü detaylı şekilde ilaçlı girmiştimMr de mi belli oldu. Mezenterik oldugunu
Hangi üni yaptırdınızBenim ultrasonda bi kist gördüler, daha sonra tomografi istediler tomografide gözüktü detaylı şekilde ilaçlı girmiştim
Üniversite hastanesi ama isim vermeyeyim şimdi. Tomografi de Mezenterik kist şüphesi yazılmış. Pelvik usg önerilmiş tekrardan. Haftaya randevu aldım bakalımHangi üni yaptırdınız
Hiçbir şey. “Mezenterik kisti düşündüren 5cm oluşum izlenmiştir Pelvik usg önerilir” yazıyor sizde ne yazıyor tamPeki kistin içinde ne var diye yazıyor mu?
İçeriğini yazabilir misiniz?
Merhaba 10 cm idi.Bağırsaklarım alınmadı.Lütfen cevap verin. Kaç cm di sizin bağırsaklarınızıda miydi
Bağırsaklar alındı mi
Hastaneye gttnz miHiçbir şey. “Mezenterik kisti düşündüren 5cm oluşum izlenmiştir Pelvik usg önerilir” yazıyor sizde ne yazıyor tam
Pazartesi gidiyorum. Siz n’aptınız belli oldu mu sonuçlar ameliyat icin ne dediHastaneye gttnz mi
Pazartesi günü ameliyat olacam.. Ameliyatta belli olacak hangi kist olduğunu.Pazartesi gidiyorum. Siz n’aptınız belli oldu mu sonuçlar ameliyat icin ne dedi
Nasıl yani? Sizin kistiniz Mezenterik değil miydi ki.Pazartesi günü ameliyat olacam.. Ameliyatta belli olacak hangi kist olduğunu.
İşte tam emin değiller. Zaten mezenterik kist için tam emin konuşamıyorlarNasıl yani? Sizin kistiniz Mezenterik değil miydi ki.
Amaaan ben artık stres yapmıyorum. Bana da kesin tanı koymamıslardı. Ameliyat sırasında acarlar olan kisti alırlar. Napalım elden bir şey gelmiyorİşte tam emin değiller. Zaten mezenterik kist için tam emin konuşamıyorlar
İşte benim 12 cm çok aşırı ağrılarım başladı . O beni yıprattıAmaaan ben artık stres yapmıyorum. Bana da kesin tanı koymamıslardı. Ameliyat sırasında acarlar olan kisti alırlar. Napalım elden bir şey gelmiyor
Ne kadar pozitif:)Amaaan ben artık stres yapmıyorum. Bana da kesin tanı koymamıslardı. Ameliyat sırasında acarlar olan kisti alırlar. Napalım elden bir şey gelmiyor
Benim kasıklarımda ve belimde ağrı var bu ara bacaklarımda eklendi. Bundan sebep mi bilmiyorumNe kadar pozitif:)
Sizde ağrı yapıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?