meyveli şarap ama ne ile?

Queen_of_the_Outlaws

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
24
0
86
Ankara
Daha evvel hiç meyveli şarap içmedim ancak gelin görün ki yaban mersinli ya da kara dutlu şarabın yanına bir şeyler yapmam gerekiyor. Eminim ki bu tarz bir soru bir sürü insanın kafasını karıştırıyor. Yanlarına yakışabileceğini düşündüğünüz ya da bildiğiniz şeyleri paylaşırsanız çok sevinirim. Tabii belki diğer meyveli şaraplarında :10:

meyveli şarap içmedim daha önce.

şarabın yanında hiç bir şey sevmem .

ama arkadaşlarım varken ,,,incecik kaşar doğrarım , çerez, meyve falan veririm yanına.

heralde sormak istedi ğin şey '''şarabın yanında ne gider''.??

Son düzenleme:
aslında değil. kırmızı, beyaz, köpüklü ve hatta rose şarapların yanına neler gittiği zaten açıktır ya da az çok bilinir. Ancak çilekli, narlı, karadutlu, elmalı gibi bir sürü çeşiti daha vardır ve asıl bunların yanına bir şeyler servis etmek zordur çünkü kendilerine has bir aromaları zaten vardır. Ben daha ziyada bunların hatta ve hatta özellikle yabanmersini ve karadutlunun yanına ne gideceğini merak ediyorum :D

ben meyveli şarabın yanına genelde çerez koyuyorum. Badem , kaju , antep fıstığı, fındık gibi.. Ama tabiki en güzeli peynir. az tuzlu beyaz peynir tercih edebilirsiniz ya da taze kaşar peynir...
Aklıma ilk bunlar geldi. Genelde meyveli şarapların yanında çok meze tercih edilmiyor

aslında değil. kırmızı, beyaz, köpüklü ve hatta rose şarapların yanına neler gittiği zaten açıktır ya da az çok bilinir. Ancak çilekli, narlı, karadutlu, elmalı gibi bir sürü çeşiti daha vardır ve asıl bunların yanına bir şeyler servis etmek zordur çünkü kendilerine has bir aromaları zaten vardır. Ben daha ziyada bunların hatta ve hatta özellikle yabanmersini ve karadutlunun yanına ne gideceğini merak ediyorum :D

bence meyveli olması bir şey değiştirmez diye biliyorum.myveli olmasada , şarabı çok tüketiyorum.

şarap, şaraptır :D:D şarabın yanında kaşar güzel oluyor. ama dediğim gibi ,,çerez meyve
veya minik kahvaltılık kanepeler yapabilirsin güzel oluyor :27:

aslında kanepe güzel fikir :D ben başta hangi meyveyse onunla muffin falan mı yapsam diye düşünmüştüm aslında :D çünkü biraz daha romantikte olsun istiyorum. diyorum ya meyveli hiç içmedim ondan yanına yapılanlar değişir mi değişmez mi karar veremedim :D teşekkür ederim :D başka fikirlere de açığım :D

Back
X