Meyve Sıkacağı önerileriniz nelerdir?

Katı Meyve Presi Markası Nedir?

• Ankete Katılan
    49
benim ki moulınex bütün parçaları makina da yıkanabiliyor elmaları bolmeden sıkıyor çok menunum tavsiye ederim yerimseniben

ben kıng kullanıyorum 3 ay oldu alalı şimdilik bir sorun yok memnum hergun olmasada iki gune bir havuc elma domates suyu sıkıyorum rahatlık benim için süper bir alet nıye daga önce almamısımm yaaa

Ben geçenlerde Phillips aldım memnunum, herşeyini düşünmüşler temizleme fırçası kendi sürahisi köpük ayırıcısı falan var. Bana biraz göz boyamaca gibi geliyor ama meyvaları bütün atma imkanı var.

Bir de anladığım ve araştırdığım kadarıyla katı meyva sıkacaklarında meyva suyu ve posa oranı önemli, bu yeni bir özellik. Örneğin benim aldığım alet %70 daha fazla su çıkarıyormuş, bence sen de alacaksan hangi marka olursa olsun buna dikkat et. Daha fazla meyva suyu çıkaran bir model tercih et.

arkadaşlar fiyat yazmamızda mümkünmü. karşılaştırma imkanımız olur. ben geçen burda philips in 18...(herneyse) onu sordum vadeli fiyatın 370 dedi. çok pahalı geldi bana. ayrıca çok büyük. tefalin vadeli fiyatıda 195 ti. kararsız kaldım açıkçası. vedisi de 10 aymış. (daha doğrusu bana 10 ay yaparmış)

Arkadaşlar katı meyve sıkacağı arıyorum tavsiye edbileceğiniz memnun kaldığınız marka varsa bana lütfen yardımcı olurmusunuz,şimdiden teşekkürlera.s.

Küçük bebeğim 9 ayını bitirdi. Cam rende ile uğraşmak oldukça zahmetli oluyordu. Katı meyve ve sebzelerin suyunu çıkartabilmek gerekiyordu. Katı meyve sıkacağı hep aklımızın bir köşesinde duruyordu. Hangi hangi marka model diyerek aradan 9 ay geçivermiş.

Eşim çok araştırdı. Bu tür ürünler iyi performans vermesi gerekiyordu. Philips alacaktık ama bir türlü Türkiye piyasına son bir kaç aydır girmiyor. Yada satılan yerlerde fiyatı çok yüksekti. Molunex almaya karar vermiştik ki internette gezerken Bosch yeni bir ürününü çıkarmış. Philipse şekil olarak çok benziyor. Markasına güvenerek Bosch aldık. Daha dün aldığımız için nasıldır şu anda bizde tam bilmiyoruz
Eşim kendi kişisel sitesinde bebeğimiz için aldıklarımızın bazılarının incelemelerini yazdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben tefal kullanıyorum,annemdeki arzum,kesinlikle arzum derim

Aslında burada kullananların bize bilgi vermesi lazım. Olumlu olumsuz tarafları konusunda.

Mesela biz az önce denedik. Elmanın sonuna doğru gelindiğinde, çok az bir parça kalıyor. O parçanın hiç suyunu çıkarmadan posa kabına fırlatıyor. Yani küçük dilimler halinde değilde olabildiğince büyük dilimler halinde makineye koymak gerekiyor.
Nar küçük taneli meyvelerin suyunu sıkamaz gibi geliyor bana. En kısa zamanda da deneyeceğim.

Denedim de! Küçük kızımıza üzümün suyunu sıkıp verelim dedik. Üzümü tane tane verince çiğnemeden boğazına kaçırdı. Dişleri daha çıkmadı, benim güzelimin.

Bizde dedik biraz üzümün suyunu sıkalım. Üzümleri doğru düzgün sıkmadan posa kabına fırlatıverdi.

Üzümün suyunun %60-70'i sürahideyken geri kalan suyun %30-40'ı posa kabındaydı. Posa kabındaki posayı elimle sıktırınca dahada su çıktı. Küçük taneli ve yumuşak meyvelerde iyi bir performans göstermedi diyebilirim.

Aslında burada kullananların bize bilgi vermesi lazım. Olumlu olumsuz tarafları konusunda. .

Ben philips aldım ve o kadar memnun kaldım ki.Bi kere çok büyük değil. Ayrıca köpük sevmeyenler için köpük ayracı var.Tüm parçaları makinede yıkanabiliyor.Birde meyvelerin konduğu kısım geniş olduğu için meyveleri bütün atabiliyorum o da önemli bence.

[/URL][/IMG]

arzum her bakımdan çok memnunum ama elmayı ikiye yada dörde bölmek gerekiyo üzümün falan tam posasını çıkartıyo

canım ya modelini de yazarmısın 6 yıl dayandıysa onu alayım bari birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…