• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyve Sıkacağı önerileriniz nelerdir?

Katı Meyve Presi Markası Nedir?

• Ankete Katılan
    49

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
Kızlar havuç, elma gibi meyveleri sıkmak için kullandığınız sıkacağın markası ve modelin adı nedir, birde memnunmusunuz?

sinbo kullanıyor ablam çok memnun.plips alıcağım sanırım ben biraz pahalı ama

en son modeli sanırım .ben alırsam philips alacağım ama çünkü daha pratik bence.

ARNİCA (yeşil bişi çokta sevimli ördek ağzı gibide ağzı var)
al cnm bende 6 yıldır var kızımı onunla büyüttüm 6 yıldır maşallah taş gibi atsan kırılmaz
kırılsa bozulmaz bişi yaa heralde müzelik falan olcak benle beraber yaşıcak yaaaaaaaa : )

ARNİCA (yeşil bişi çokta sevimli ördek ağzı gibide ağzı var)
al cnm bende 6 yıldır var kızımı onunla büyüttüm 6 yıldır maşallah taş gibi atsan kırılmaz
kırılsa bozulmaz bişi yaa heralde müzelik falan olcak benle beraber yaşıcak yaaaaaaaa : )

benimki sinbo ve memnundeğilim.......daha kaliteli bir şey arıyorum....

bıçak haznesi çıkıyormu ,yıkamak için.bazıları çıkmıyor ve bakteri üretiyor.o yüzden bulaşık makinesine girebilecek kesici aletini yıkayabileceklerini tercih et.bu arada benimki munulex küçük ve pratik carrefordan 80 ytl aldım.ama dilimlemeden sıkamıyorsun meyveyi ve bir sewferde ancak birr bardak sıkıyorsun

bence katı meyva sıkacağında tefal birinci tefalin hiç bir ürürnünden şaşmam ben alalı 2 ay ldu ama hem kibar hemde dayanıklı tefalden şaşmayın arkadaşlar:))))):dance:

Moulinex katı meyve presi aldım bütün parçaları yıkanabiliyor, süperrrr........

evet bütün parçaları sökğlüp yıkanıyor ister elde ister makinada elde yıkamak için fırçası var

Ben Tefal kullanıyorum memnunum, parçaları kolay çıkıyor makinadada yıkanabiliyor.

arkadaşlar tefalin fiyatı nedir?bizde moulinex var.küçük kibar birşey.zaten küçük olduğu için aldık.tezgahta fazla yer kaplamasın diye.tefale bakmamıştık ama merak ettim şimdi.fiytını söylerseniz sevinirim.bu arada gerçekten tefal çok kaliteli oluyor.doğrayıcısını kullanıyoruz çok memnunuz.biraz paraya kıyıp tefal almalı

kızlar kızım tefal almış çok memnun ama ben kadıköy'ün göbeğin de ve beyoğlu'nun göbeğinde büfelerde philips katı meyve sıkacağını kullandıklarını gördüm.ben philips alıcam.

tefalle moulınex aynı marka demıstı boynerde standdakı kız bana
ama phılıpsı tavsıye ettı bende kararsızım

bende almayı düşünüyorum . ankete baktım diğer çıkmış en çok . keşke diğerin ne olduğunu öğrenebelseydik:uhm:

Back