S sokoprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2009 253 3 96 Ankara 24 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs #21 yaaaa canım meyra ısmını cok begendım bende koymak ıstedım esım begenmedı halbukı neyı var ne guzel ısım meyra nil olursa bencede cok guzel
yaaaa canım meyra ısmını cok begendım bende koymak ıstedım esım begenmedı halbukı neyı var ne guzel ısım meyra nil olursa bencede cok guzel
E Esrs Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2009 430 6 96 İstanbul 24 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs #22 GIYMATLIM .!.: mademki ismin Esra, kızınınki de Yüsra olsun anlamı bolluk bereket, sıkıntıdan kurtuluş, ferahlık.. daha pek çok anlamı var a.s. Genişletmek için tıkla... Ama benim Meyra ismi hiç aklımda yoktu ve rüyamda gördüm hem çok beğendim hemde etkilendim.
GIYMATLIM .!.: mademki ismin Esra, kızınınki de Yüsra olsun anlamı bolluk bereket, sıkıntıdan kurtuluş, ferahlık.. daha pek çok anlamı var a.s. Genişletmek için tıkla... Ama benim Meyra ismi hiç aklımda yoktu ve rüyamda gördüm hem çok beğendim hemde etkilendim.
ekin123 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2009 36 0 96 Ankara 24 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs #23 merhaba güzel bir isim ve rüyanda görmüş olman ayrı bir anlam katıyor bence sağlıkla gelsin bebeğin.
23SM o şimdi HAMİLE Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 320 1 96 44 Diğer 28 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs #24 Esrs .!.: Ama benim Meyra ismi hiç aklımda yoktu ve rüyamda gördüm hem çok beğendim hemde etkilendim. Genişletmek için tıkla... meyra ismini bende çok beğenirim ama anlamından emin değilim. bi çok siteye bakmıştım. kökeni ile ilgili bilgi yok. yani anlamı uydurma olabilir. şu sıralar çok kullanılan ceylin ecrin gibi
Esrs .!.: Ama benim Meyra ismi hiç aklımda yoktu ve rüyamda gördüm hem çok beğendim hemde etkilendim. Genişletmek için tıkla... meyra ismini bende çok beğenirim ama anlamından emin değilim. bi çok siteye bakmıştım. kökeni ile ilgili bilgi yok. yani anlamı uydurma olabilir. şu sıralar çok kullanılan ceylin ecrin gibi
H hatunmervece Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mart 2019 18 36 3 39 10 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs #25 Meyra ismini ben araştırmıştım zamanında. Arapça kökenli anlamlarını bulmuştum ve kötü anlamı yok. Güvenilir Arapça kaynaklardan bakmıştım.
Meyra ismini ben araştırmıştım zamanında. Arapça kökenli anlamlarını bulmuştum ve kötü anlamı yok. Güvenilir Arapça kaynaklardan bakmıştım.