Göğüslerim çok büyük ve sarkık çocuk düşünüyorum küçültme ameliyatı olsam ne kadar sonra hamile kalmam gerekir?

ceyda00c

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
8
1
1
24
Merhaba Hanımlar ergenliğimden beri meme küçültme ameliyatk olmak istiyorum 2 yıldır evliyim bel ve sırt ağrım çok fazla var. 5 dk ayakta iş görsem hemen dinlenme gereği duyuyorum.Çocuk düşünüyorum sizce emzirmek çok önemli mi yoksa önce kendi sağlımı mı düşünmeliyim çok kararsızım.Aynı ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben olsam çocuğu yapar öyle ameliyat olurum ki öyle yapacağım büyük ama sarkık olmayan göğüslerim var hamileyim emzirdikten sonra küçültme düşünüyorum çünkü emzirme de deforme eder

Ben olsam çocuğu yapar öyle ameliyat olurum ki öyle yapacağım büyük ama sarkık olmayan göğüslerim var hamileyim emzirdikten sonra küçültme düşünüyorum çünkü emzirme de deforme eder
Hamileliğinizde çok zorlanıyo musunuz büyük göğüsten

Hamileliğinizde çok zorlanıyo musunuz büyük göğüsten
Yok ama çoook büyük sayılmaz 75 c d bazen. Sadece zayıf ve uzun olduğum için belli. Sarkıklıkta yok şuan için ama askılı vs giyemiyorum fırlıyor hamilelikte zorlanma yapmıyor yani genel olarak zor olduğu için fark etmezsin

Yok ama çoook büyük sayılmaz 75 c d bazen. Sadece zayıf ve uzun olduğum için belli. Sarkıklıkta yok şuan için ama askılı vs giyemiyorum fırlıyor hamilelikte zorlanma yapmıyor yani genel olarak zor olduğu için fark etmezsin
75 mi 😂😂Ben nerdeyse 110 bedenim 😂 75 olsam canıma minnet

75 mi 😂😂Ben nerdeyse 110 bedenim 😂 75 olsam canıma minnet
Canım önemli olan cup ama benim sırtım dar memelerim büyük 110 75 sırtı ifade eder 36 38 40 beden gibi yoksa 110 meme cupına sığıyor ama sırtı bol oluyor boyum 176 kilom 60 🤣

Back
X