- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
- Konu Sahibi yorgun anneanne
Oo kızımda beğenmiş tabi çok seviyorlar bizimkiler bu çorbayıEllerine sağlık anacım harikaydı gerçekten yarışmada bol şans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo kızımda beğenmiş tabi çok seviyorlar bizimkiler bu çorbayıEllerine sağlık anacım harikaydı gerçekten yarışmada bol şans
Evett burdayız inşallahMaşaallah ben bu kadar güzel bir çorba ve sunum beklemiyordum:)Artık anne kız bizimle burada kalırsınız:)
Hemşeri sayılırız zaten:)
Vay adıyamanlısın hemşeri görmekEvet adıyamanlıyım
Bundan sonra bırakmamEvett burdayız inşallah
yani; kurusoğan doğranıp yağda kavruluyor.Üstündeki siyah sey karamelize sogan mı ?
site yi tlf kaldırmıyor, pek giremiyorum.Bundan sonra bırakmam
:) siyah olmasını tereyagından aldı o zaman tamamdıryani; kurusoğan doğranıp yağda kavruluyor.
Aynen gelmiyorsun canım:)site yi tlf kaldırmıyor, pek giremiyorum.
sizin yemek nasıl oluyor? hangi yörenin?Tam en sevdiğim çorba diyecektim başlığa bakarak çok farklıymış yapılışı bizimkinden.
Ellerinize sağlık . Başarılar diliyorum..
sizin yemek nasıl oluyor? hangi yörenin?
Beğendiğine sevindim sağolasınAblaaa ellerine saglikne guzel sunum o oyleo tabaklardan halamda da var yanlis hatirlamiyosamcok şık
Sıvı yağlada öyle oluyor bol yağda kavurunca pembeleşince bşrazdaha kavır ve altını kapat kendi kendine biraz daha kavruluyor siyaha yakın oluyor ama yanmıyor:) siyah olmasını tereyagından aldı o zaman tamamdır
Bu yemeği adıyamadan da her yer bilmez canımNe gordum ne yedim:) eline saglik
Bilmiyordum iyi oldu söyledigin olaki tereyagında kavurursam korkmayayım yandı diye :)Sıvı yağlada öyle oluyor bol yağda kavurunca pembeleşince bşrazdaha kavır ve altını kapat kendi kendine biraz daha kavruluyor siyaha yakın oluyor ama yanmıyor