- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi yorgun anneanne
Oo kızımda beğenmiş tabi çok seviyorlar bizimkiler bu çorbayıEllerine sağlık anacım harikaydı gerçekten
yarışmada bol şans
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo kızımda beğenmiş tabi çok seviyorlar bizimkiler bu çorbayıEllerine sağlık anacım harikaydı gerçekten
yarışmada bol şans
![]()
Evett burdayız inşallahMaşaallah ben bu kadar güzel bir çorba ve sunum beklemiyordum:)Artık anne kız bizimle burada kalırsınız:)
Hemşeri sayılırız zaten:)
Vay adıyamanlısın hemşeri görmekEvet adıyamanlıyım![]()
Bundan sonra bırakmamEvett burdayız inşallah![]()
yani; kurusoğan doğranıp yağda kavruluyor.Üstündeki siyah sey karamelize sogan mı ?
site yi tlf kaldırmıyor, pek giremiyorum.Bundan sonra bırakmam![]()
:) siyah olmasını tereyagından aldı o zaman tamamdıryani; kurusoğan doğranıp yağda kavruluyor.
Aynen gelmiyorsun canım:)site yi tlf kaldırmıyor, pek giremiyorum.
sizin yemek nasıl oluyor? hangi yörenin?Tam en sevdiğim çorba diyecektim başlığa bakarak çok farklıymış yapılışı bizimkinden.
Ellerinize sağlık . Başarılar diliyorum..
sizin yemek nasıl oluyor? hangi yörenin?
Beğendiğine sevindim sağolasınAblaaa ellerine saglikne guzel sunum o oyle
o tabaklardan halamda da var yanlis hatirlamiyosam
cok şık
![]()
Sıvı yağlada öyle oluyor bol yağda kavurunca pembeleşince bşrazdaha kavır ve altını kapat kendi kendine biraz daha kavruluyor siyaha yakın oluyor ama yanmıyor:) siyah olmasını tereyagından aldı o zaman tamamdır
Bu yemeği adıyamadan da her yer bilmez canımNe gordum ne yedim:) eline saglik
Bilmiyordum iyi oldu söyledigin olaki tereyagında kavurursam korkmayayım yandı diye :)Sıvı yağlada öyle oluyor bol yağda kavurunca pembeleşince bşrazdaha kavır ve altını kapat kendi kendine biraz daha kavruluyor siyaha yakın oluyor ama yanmıyor