- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
- Konu Sahibi yorgun anneanne
Bende :)Çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende :)Çok sevindim
Maşaallah ben bu kadar güzel bir çorba ve sunum beklemiyordum:)Artık anne kız bizimle burada kalırsınız:)Çok seviyoruz biz burada sevmeye çok nadir. Yalnız gerçekten annem diye demiyorum harika yapar ,herkez hakkından gelemez bu yemeğin
Çok teşekkür ederim ,baya acemiydik ama güzel oldu bu arada anteplimiydinizMaşaallah ben bu kadar güzel bir çorba ve sunum beklemiyordum:)Artık anne kız bizimle burada kalırsınız:)
Hemşeri sayılırız zaten:)
Bu acemilikse ustalığı düşünemiyorum:)Çok teşekkür ederim ,baya acemiydik ama güzel oldu bu arada anteplimiydiniz
Oo malatya hemşeriymişiz vallaha bi eltim şuan orada oturuyorBu acemilikse ustalığı düşünemiyorum:)
Yok Malatyalıyım:)
Aynen hemşeriyiz canım:)Ben Antep'teyim :)Oo malatya hemşeriymişiz vallaha bi eltim şuan orada oturuyor
İşte antep diye hatırlıyorum demek orada oturuyormuşsunuz ,15 tatilde oradaydık hayvanat bahçesine gelmiştikAynen hemşeriyiz canım:)Ben Antep'teyim :)
Oraya yakın sayılırım:)İşte antep diye hatırlıyorum demek orada oturuyormuşsunuz ,15 tatilde oradaydık hayvanat bahçesine gelmiştik
Öylemi ay çok zor bulduk orayı baya uzaktı annemleri almak için hava alanına gidecektik ama hayvanat bahçesini geç bulduk o yüzden çok gezemedik yazın inşallah bi daha gideceğizOraya yakın sayılırım:)
Büyük ve karışık bir şehir :)Yazın gelirseniz daha iyi olur.Hem hava güzel olur daha iyi gezersiniz:)Öylemi ay çok zor bulduk orayı baya uzaktı annemleri almak için hava alanına gidecektik ama hayvanat bahçesini geç bulduk o yüzden çok gezemedik yazın inşallah bi daha gideceğiz
İnşallah nasip olursa gelirizBüyük ve karışık bir şehir :)Yazın gelirseniz daha iyi olur.Hem hava güzel olur daha iyi gezersiniz:)
Teşekürler canımEllerinize sağlık, yarışmada başarılar diliyorum
Sağolasın canım beğendiğinize sevindimSunum tabağı efsane. :))
Değişik bir çorba. Ellerinize sağlık.
Teşekürler begenmenize sevindimEllerinize sağlık farklı bir çorba ,hiç yemedim ama yapılışına bakılırsa eminim ki tadı da güzeldir,başarılar dilerim
Teşekürler canımTam en sevdiğim çorba diyecektim başlığa bakarak çok farklıymış yapılışı bizimkinden.
Ellerinize sağlık . Başarılar diliyorum..
Yok canım yaÜstündeki siyah sey karamelize sogan mı ?