Daha önceden yaptıkları sosyal dayanışma hareketlerini de beğeniyordum ama şu son günlerdeki cesur yüreklerini gördükten sonra kararı verdim ben de kocayı çarşıdan alıcam
Daha önceden yaptıkları sosyal dayanışma hareketlerini de beğeniyordum ama şu son günlerdeki cesur yüreklerini gördükten sonra kararı verdim ben de kocayı çarşıdan alıcam
halk tv de erdoğan ıle obama ıçın yapılan klıp sınırlerımı bozdu gece gece, çok güldüm
bırde şarkı yerleştırmışler
Arkadaşlar, rızede durumlar nasıl?
en son Atatürk derneğınde mahsur kalanlar kurtarıldı dıye bılıyorum, başka gelışmeler var mı?
BJKli olarak sizi gelinimiz olarak görmekten onur duyarız :)))
Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.
Eki Görüntüle 729128
Eki Görüntüle 729129
Hesaplar sahte belli de tc no.sunu adresini nasıl bulmuşlar ki:26:Arkadaşlar twitter da sahte hesaplar açıp; insanların özel bılgılerıne ulasılıp tehtit etmeye başladılar dıkkatlı olun.
Eki Görüntüle 729128
Eki Görüntüle 729129
sahte hesap ama herseyi yazmislar üstüne üstelik tehdit var , 34 genc de emmineyete almislar net üzeri uyari yapanlar burda da yapilan uyarilar .. ve sorulan sorular müheppete götüren ceza kanunlarIHM gidilecek bu gidisle ,
çok tatlısınız ama beni bir fbli kaptı bile
Eki Görüntüle 729135
çok güzel değil mi amaaslında tatsız olaylar yaşamasak milletçe çok eğlenicez de...
Aşırı demokrasi ve özgürlükten oluyor bunlar
Hep diyorum bu kadar aşırısı benim güzel ülkeme gelmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?